מישהו יודע על תחרויות סרטים קצרים

Justin

New member
מישהו יודע על תחרויות סרטים קצרים

עשיתי השנה סרטי תיעודי בבית הספר במגמת תקשורת הסרט מספר על להקה מתחילה שליוויתי אותה מלפני חצי שנה עד היום שבו היא כבר מופיע ביצפאן ואפילו MTV להקת הדורבנים הסרט יצא נהדר ואפילו קיבלתי עליו 100 בבגרות הוא אורך של 16:33 וחבל לי לגנוז אותו אני מעוניין לשלוח אותו לתחרויות בארץ מישהו יוע על ארועים כאלו או איפה אפשר להשיג פרטים

movie man

New member
../images/Emo13.gifכןןןן, אבל זה תלוי בך

אם תוכל להכניס אותו שוב לעריכה ולהעריך אותו ל 45 דקות אני אכניס לך אותו לפסטיבל הסרטים בחיפה שמגיע בקרוב...

Justin

New member
וואלה את האמת זה יעשה לו רק טוב

כי יש עוד הרבה להוסיף אבל אני לא מספיק מקצועי לעשות זאת האם אתה עורך או קשור לתחום אם יש על מה לדבר שלח לי מסר אישי עופר

חולוני

New member
אתמול הייתה התחרות בפסטיבל ירושלים

אם הסרט כזה טוב, למה המגמה שלך לא שלחה אותו לפסטיבל? הרי הפסטיבל מקבל סרטים מכל מגמות הקולנוע והתקשורת בארץ.. הם בכלל שלחו סרטים לפסטיבל? או שהמגמה לא יעדה על קיומו? בכל מקרה, ראה את הסקירה שלי על התחרות בהודעה "פסטיבל ירושלים". הסרט התיעודי שזכה, האמת לא ממש משהו, אפילו הסרט התיעודי שלי (שלא נשלח לפסטיבל מכיוון שסיימתי אותו ממש ברגע האחרון, וגם היו בעיות בזמנים של העריכה שלי) טוב ממנו בהרבה. ולא רק אני אומר זאת, כל מי שהיה איתי בפסטיבל אמר לי את זה, שהסרט שלי ממש ריגש אותם, לעומת הסרטים שהוצגו, שלא היו עשויים טוב וא עשו להם כלום. אפילו המורה שלי אמר לי את זה. ובאמת עשית סרט על הדורבנים? מגניב, הם ממש אחלה להקה, אני אוהב אותם.. באמת זה יכול להיות דבר מעניין מאוד לעשות סרט עליהם, שלא נדבר על זה שהם עושים דיסקו (ודיסקו טוב!), שזה נדיר ביותר בארץ שלנו שמלאה בהרבה חרא. חבל באמת שלא שלחו את הסרט שלך לפסטיבל, מי יודע, אולי היית גם זוכה (כי הרמה כאמור הייתה די גרועה).

למעלה