מישהו יודע מתי מגיעים עוד מערכי IC3 מישהו יודע מתי מגיעים עוד מערכי IC3 משוודיה?
I Ic 3 New member 24/3/05 #1 מישהו יודע מתי מגיעים עוד מערכי IC3 מישהו יודע מתי מגיעים עוד מערכי IC3 משוודיה?
ד דין תומאס New member 24/3/05 #2 לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום נכתב ע"י Ic 3: מישהו יודע מתי מגיעים עוד מערכי IC3 משוודיה? לחץ כדי להרחיב... לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום ואני יוצא להביא תמונות. ביי.
לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום נכתב ע"י Ic 3: מישהו יודע מתי מגיעים עוד מערכי IC3 משוודיה? לחץ כדי להרחיב... לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום ואני יוצא להביא תמונות. ביי.
M mucool2 New member 24/3/05 #3 השוודים מגיעים למלחה?? נכתב ע"י דין תומאס: לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום ואני יוצא להביא תמונות. ביי. לחץ כדי להרחיב... השוודים מגיעים למלחה?? העיקר שהבטריה מלאה!!
השוודים מגיעים למלחה?? נכתב ע"י דין תומאס: לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום ואני יוצא להביא תמונות. ביי. לחץ כדי להרחיב... השוודים מגיעים למלחה?? העיקר שהבטריה מלאה!!
ד דין תומאס New member 24/3/05 #4 התכונתי לסתם אייסי נכתב ע"י דין תומאס: לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום ואני יוצא להביא תמונות. ביי. לחץ כדי להרחיב... התכונתי לסתם אייסי
התכונתי לסתם אייסי נכתב ע"י דין תומאס: לא יודע, אבל לירושלים מגיעים היום ואני יוצא להביא תמונות. ביי. לחץ כדי להרחיב... התכונתי לסתם אייסי
M mucool2 New member 24/3/05 #5 גם טוב נכתב ע"י דין תומאס: התכונתי לסתם אייסי לחץ כדי להרחיב... גם טוב