מישהו יודע משהו על BLUE MEN BAND?.

BENDRUMS

New member
אני משער פשוט ככה אמרו לי שקוראים

להם.... אז מי אלה?? ואיך אני יכול להשיג הופעה שלהם?

DRUMMERIT15

New member
אז ככה...

אני הייתי בהופעה שלהם בגרמניה. שמע, זו הופעה לא מהעולם הזה, משהו מטורף. יש להם איזה 5 מתופפים, בסיסט גיטריסט וקלידן. הם בעצמם מתופפים. זו הופעה ענקים. אלו פשוט מאוד, 3 אנשים כחולים... כל ההופעה לא מדברים ואתה נקרע מצחוק. צריך לראות, זה ענק. בכל אופן הם לא מופיעים בארץ. הם מופיעים בארה"ב ובגרמניה ממה שידוע לי. וזהו. אם יש עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול.

amirsegev

New member
נצל"ש../images/Emo32.gifדחוף!!

אוקיי משהו שלא קשור לתופים אבל מי שיודע שיעזור לי בבקשה... היום כששמעתי מוזיקה במדיה פלייר לחצתי על פאוז וכשלחצתי חזרה על פליי המדיה פלייר הראה שהוא מנגן ת'שיר אבל לא שמעתי כלום.. הרמקולים דולקים, הגברתי אפילו למקסימום, ניסיתי שירים אחרים, ניסיתי תוכנות אחרות אבל כלום לא עוזר אני לא שומע כלום מאז שלחצתיי על פאוז!! עשיתי ריסט וכשהמחשב שלי נדלק שומעים איש מדבר בד"כ ושמעתי אותו גם הפעם (משמע הרמקולים לא נהרסו) אבל בכל זאת כשניסיתי לשמוע מוזיקה לא הצלחתי לשמוע כלום... מישהו יכול לעזור?? זה מעצבן לאללה

DRUMMERIT15

New member
בכיף ובהצלחה ../images/Emo13.gif

אל תשלול ישר, יכול להיות שתצליח להוריד אותה ואם לא תחפש בדיוידי יש מצב טוב שיהיה. בהצלחה

Ashaham

New member
מחזק...

הייתי בהופעה שלהם פעמיים, פעם בגיל 13 ופעם בגיל 19, שתי הפעמים בארה"ב. הופעה מדהימה, גם מוזיקלית וגם תיאטריאלית. יש שם קטעים הזויים לגמרי, קשה להגדיר את המופע, אני רק יכול להמליץ לכל מי שיזדמן לו ללכת לזה.

TalKz

New member
ענק! גם אני התחלתי לשמוע את זה

אחד המתופפים שלהם זה TIM ALEXANDER מPRIMUS - אחד הגאונים!!

שם עט

New member
אני לא מכיר אותם,

אבל באתר שלהם, כמה הגיוני, יש כמה קטעי וידאו מענינים: http://www.blueman.com/videoimages/video

PortnUcci

New member
להקת גברים כחולים

להקה מדהימה, שלושה אנשים (שהמציאו את הבלומנגרופ במקור, היום יש שלושה הרכבים ברחבי העולם), שלקחו את נגינה על פסולת לרמת שלמות. שני אלבומים audio ן-the complex, הראשון אינסטרומנטלי, השני בעיקר דואטים, עם גווין רוסדייל ודייב מת'יוס ועוד כל מיני (חידוש לI feel love, אייטיז), וקטעים אינסטרומנטלים מפוצצים. השני איכות הרבה יותר טובה ויש גם קליפים ממש יפים ממנו. לי לצערי עוד לא יצא להיות בהופעה שלהם, אבל בהחלט מומלצים.

למעלה