מישהו יודע מה קורה בסוף עם שידור הלקט בערוץ 1

ofir325

New member
מישהו יודע מה קורה בסוף עם שידור הלקט בערוץ 1

היה כאן ב1 לאפריל ידיעה שהשנה אין לקט אבל עוד לא הבנתי אם זו היתה אחת המתיחות של 1 באפריל או שבאמת??

למרות החשיפה ביוטיוב של השירים, תמיד כיף לראות את זה בTV כמו שצריך:)

אז...?

ofir325

New member
תודה על התגובה!

זה ממש מוזר העניין הזה. הרי יש חובה לשדר את נדמה לי.....

VickyRosti

New member
אין שום חובה לשדר את הקליפים

בגרמניה למשל כמעט מעולם לא שידרו את הקליפים, וגם בטורקיה, שדווקא כן הייתה משדרת את הקליפים, הייתה שנה אחת (נדמה לי שלפני שנתיים, אני כבר לא בטוחה) שלא שידרו את הקליפים בכלל. אין שום חובה לשדר את הקליפים, אבל רשות השידור תמיד משדרת אותם (למעט בשנים שישראל לא השתתפה). מכיוון שהאירוויזיון גם ככה לא בראש מעייניה של רשות השידור, תמיד דוחים את שידור הקליפים ודוחפים אותו לשעה מאוד מאוחרת ולא פופולארית, ואף פעם אי אפשר לדעת מתי הם ישודרו. ב-2003 שידרו את הקליפים ביום חמישי, יומיים בלבד לפני האירוויזיון!

david80

Active member
והאיכות של יוטיוב נראית מצועצעת, למרות ה-HD

מאחר והטלוויזיה המסורתית מקרינה פי 2 תמונות בשנייה מאשר יוטיוב!

david80

Active member
כל טלוויזיה, גם מעידן השחור לבן

מקרינה 50 תמונות לשנייה (או 60 בשיטה האמריקאית)!

matanp88

New member
בחיים לא שמעתי דבר כזה. העלייה בסוף!!!

פשוט אדירה.

Tom875

New member
אז ככה

1) לא פיספסנו כי מייצגת אותנו זמרת מצויינת עם השיר הטוב ביותר
שהיה בקדם לפי דעתי.
2) לגבי קטלין זוהי דעתי בכללי (ללא קשר לפרישה מהקדם)
היא זמרת טובה, אין ספק על כך והכריזמה שלה חזקה כך שהמכלול
הוא מרשים. אני אישית חושב שהשיר שלה היה יפה אך מאכזב כי
ציפו ממנה לגדולות ונצורות אני מניח ש"עד אליי" היה
עולה לגמר (אם כי לא בקלות כל כך) אבל בגמר היא הייתה מסיימת
די נמוך. השיר יפה, אבל משהו בו חסר הוא פשוט לא סוחף מספיק. אשמח שהיא תייצגנו בעתיד עם שיר חזק.
לגבי השירה שלה, היא טובה אבל יש טובות ממנה בארץ (בוסקילה
שירי מימון, מירי מסיקה) ובעולם בטח ובטח (ביונסה, אגילרה,סטרייסנד,
ג'סיקה סאנצ'ז, ג'ניפר הדסון והרשימה עוד ארוכה...) היא נראית מאוד
מתאמצת בשירה שלה ובגבוהים היא מאוד לוחצת וזה נשמע לא כל כך
נעים. אגב שמעתי בחיי ביצועים גדולים בהרבה להמנון האמריקאי.
הזכייה בדה וויס מוצדקת בעונה שלה, אם כי לדעתי לינה מחול שזכתה
העונה יותר ייחודית ממנה. ההתלהבות ממנה נובעת מהשיק הבינלאומי
שהיא מביאה לנוף המוזיקה המקומי: זמרת ששרה באנגלית עם
כריזמה חזקה. מקווה שתגלה רוח ספורטיבית ותשתתף בקדם בעתיד
(למרות שלצערי יש מצב שהיא שרופה אצל רשות השידור אחרי
הפרישה שלה ברגע האחרון ירצו להתנקם בה ולא ישלחו אותה לאירוויזיון.
לראייה, בוסקילה גם פרשה מקדם 2006 (אם כי מספיק זמן לפני הקדם)
ורשות השידור עד היום לא בחרה בה, ואולי גם לא תיבחר לעולם...)

אגב, זוהי דעתי אז נא לכבד אותה לא לשלול...

amit0423

New member
זה בסדר תום היא גם לא תתקרב לראשות השידור

יותר היא גם לא תרצה את זה אחרי מה שקרה איתם

לא שוללים אך לא מסכימים
לינה מחול אולי ייחודית אבל ללינה יש גם בעיה מסויימת הקול שלה בנוי רק לבלדות לשירי דאנס למשל וכאילו הקול שלה לא מספיק טוב
קטלין לעומת זאת יכולה לשלב את שתיהם גם לשיר בלדה וגם לשיר דנאס וקצב

עכשיו לא הבנתי מה הקשר בין שירי מימון מאיה בוסקילה וקטלין ולזכייה שלה בדה וויס ? כי כתבת את זה באותו הקשר מוזר

ולהשוות אותה לזמרות מצליחות בחו"ל תשמע ? זה כמו שתשווה את לינה מחול או כל זמרת בארץ לזמרות כמו ביונסה מי לדעתך תוביל ? אנחנו או זמרות שכאילו ? תמיד זה שמרות שכאלו לכן ההשוואה הזאת מיותרת ביותר

וגם לגבי הזמרות בארץ אתם משווה משהי שרק התחילה את הצעדים שלה לזמרות שכבר עם קול מפותח חכההה זה ההתחלה שלה רק , לפני שנה היא זכתה מה אתה כבר משווה אותה למאיה בוסקילה ולשירי מימון

אני יכולה להגיד באותה מידה שלינה מחול ההתלהבות ממנה נובעת מאלף ואחת סיבות מה לעשות שהסיבות האילו קשורות ללמה הזמרת הזאת כלכך מיוחדת ?

ולגבי הקדם עצמו מקום נמוך היא הייתה מקבלת אבל זה היה מגיע מהצד של השופטים לא מהצד של הקהל בבית
הקהל לא היה מפיל את קטלין אם כי אני אומרת בפה מלא שהיא הייתה או ראשון או שני בהצבעות מהבית ואני בטוחה בזה אם נאסוף את ההצבעות שהתקבלו על יום הפרישה של קטלין
השופטים יכלו לתת לה שתי נקודות נקודה או אפילו אפס והקהל בבית יכל לתת לה מלא נקודות
אני לא יודעת אם הבנתי נכון אבל למשל שני זמיר קיבלה 44 נקודות מהקהל בבית אז כאילו הנקודות הם הל מקובעות למקומות
לדעתי קטלין הייתה מקבלת מהקהל בבית בלי הגזמה 70 נקודות ואלי אפילו יותר

וזה למה אני לא מסכימה איתך

matanp88

New member
מסכים עם דעתך בערך. הרשה לי לגחגך על זה

שלינה יותר ייחודית

אבל טום, הכל טוב, אתה לא צריך להעיר לי על זה. יש ממך עליי רושם גרוע נראה לי... אבל חפיף, איך שבא לך.

מאיה גם לדעתי לא תייצג אותנו בסופו של דברלצערי הרב וההפסד כולו של הרשות וגם קטלין שכביכול 'שרופה' שם שהרסה להם.

matanp88

New member
בגלל זה כתבתי בערך. רק עם חלק מהדברים.

בכלל לא, הקול שלה אדיר, מושלם והיא זמרת מעולה. יותר מנעים!

Tom875

New member
הבהרות

1) matanp88 אין לי דבר וחצי דבר נגדך. גם אין לי רושם רע עלייך.
דווקא אני מעריך את זה שאתה משקיע בפורום.
2) מן הסתם שקשה להשוות זמרות לכוכבות כמו ביונסה אגילרה ושות' אבל זה איזשהו רפרנס עבורי (ייחוס) כדי לדעת "לדרג" (הכוונה להשוות) בין
זמרים. העניין שדובר רבות על כך שקטלין בינלאומית ואכן היא
מביאה עימה שיק בינלאומי ולכן כן השוויתי בינה לבין השמות האלו.
מה גם שהיא סוג אמן (כלומר שרה פופ R&B ) כמו השמות הללו
לכן ההשוואה קיימת.
3) לא אמרתי שאין לקטלין קול יפה. יש לה קול יפה, פשוט לכל זמר יש
טונים שיותר מחמיאים לקולו וכאלו שפחות מחמיאים. אני חושב שיש לה
נמוכים נהדרים (שאגב אצל נשים זה לא דבר נפוץ) רק לדעתי בגבוהים
הקול שלה נשמע קצת פחות טוב. כמו שירי מימון (שאגב אני חולה עליה
ובעיני היא בטופ 3 של הזמרות בארץ) יש נמוכים פחות טובים (היא בעצמה מעידה על כך).
4) ושוב אני חוזר ואומר אם יהיה לה שיר חזק שירגש ויסחף אותי
אני אשמח שהיא תייצגנו ואהיה גאה בכך!

matanp88

New member
קטלין אדירה לדעתי דווקא בצעקות...

שירי הכי טובה בארץ. אבל שוב, בערך מסכים איתך. הכל טוב

amit0423

New member
אז ככה

1 . לגבי הטונים שלה דווקא המוזיקה שממנו היא באה זה לא הקול השקט אלא הקול החזק היא סוג של רודי ביינסה היא בנויה כמוה בשורה התחתונה הקול שלה צועק , זה רק בעני המתבונן זה תלוי עד כמה אתה יכול לשמוע זמרת ששרה שירים שהם עם "צעקות"
שירי מימון אולי יכולת לקבל את הקול שלה עם "צעקות" כי האוזן שלך בנויה לשמוע אותה שרה צעקות ביחד עם איך שהקול שלה עצמו בנוי יכול להיות שהקול שלך לא בנוי לכל שירי הדאנס וכל הקצביים והקולות הגדולים למינהם
אבל יש לה דווקא ביותר והרבה הרבה אבל הרבה יותר את מה שהיא טובה בו בקולות גדולים כל השירים שלה בדה וויס אגב היו באיזהו שלב הגיעו לצעקה או כל גדול גם צעקה אגב צריך לדעת לצעוק והיא יודעת לעשות אותה משפטים כמו "היא סתם צועקת" שאני שומעת מי כמה וכמה אנשים הם צריכים להבין שצעקות זה גם חלק שירתי וזה בלתי נפרד מהשירה עצמה

ב. "היא סוג של אמן כמו השמות האילו" וגם אם אומרים עלייה שהיא זמרת בינלאומית זה עדיין לא נותן אל הפריבליגיה לעשות ההשוואה כזאת מכיוון שהם יותר זמרות בעלת קולות מפותחים בגלל שהם יותר שנים במקצוע מאשר קטלין שזה עתה צעדיה הראשונים בעולם הזה ולא היה עבר בשירה ולא היה לה כלום
אז ההשוואה הזאת ממש לא קיימת מה שכתבת פה זה כאילו הסתכלת בדופן הקופסא אבל לא ראית מה יש בתוכה ממה שכתבתי זה מה שהבנתי

Tom875

New member
אז ככה

1) האוזן שלי רגילה מאוד לקולות גדולים. למעשה בפלייליסט יש הרבה
זמרים עם קולות גדולים. וגם יש זמרים עם קול קטן אבל שיודעים
להעביר רגש ולצמרר אותי.

2) יש משהו בדבריך, שקטלין רק בתחילת דרכה והן כבר זמרות עם
שעברו כברת דרך, אבל אני משווה מבחינת היכולת הקולית, שאיתה
נולדים. מן הסתם ככל שקטלין תתבגר זה גם יבוא לידי ביטוי באינטרפרטציה שלה לשירים. זה תהליך שכל זמר עובר.

amit0423

New member
אמממ

אז תתפלא כנראה שלא לכל הקולות הגבוהים יש לה סימפטיה כמו שציירת פה אם אתה לא מסוגל לשמוע את הקול של קטלין

אתה לא יכול אתה לבדך ועוד כמה אנשים שהקול שלה בגבוהים לא מספיק טוב לעומת הרבה אבל הרבה כאילו שמעריכים את הקול שלה ואוהבים אותו בגבוהים שוב פעם עם אהבת את רודי אני לא מבינה את הבעיה שיש לך עם קטלין שה' יעזור לי אני גם לא יבין לעולם אבל אם היה לך בעיה גם עם רודי למשל אזאפשר עוד איכשהו להניח נקודת הנחה שיש לך עם חלק מהקולות שכשהם צועקים
ואני אומרת שוב פעם יכול להיות שחלק מהקולות ספציפית אלייך הם באים יותר טוב בקטן וחלק הם באים יותר טוב בגדול אבל זה לחלוטין לא אומר שהיא לא זמרת שיודעת לשיר שיר דאנס או להרואת קולות גבוהים ולהפך המון המון להפך הבחורה הגיע דווקא מהדאנס ומהקולות הגבוהים כמו רודי מי דה וויס אגב לכן הייתה ההשוואה המסויימת בינה לבין קטלין בתחילת העונה הזאת שוב פעם ולכן טענה של אני לא אוהב אותה שרה בגבוהים אבל אני שומעת מלא שירי דאנס וכל השירים עם קולות גבוהים זה מוזר מבחינתי

היכולת הקולית שאיתה נולדים ?
אתה לא תשמע גם אם תרצה את היכולת הקולית שאיתה נולדה ביונסה זה הכל התכסה במהלך השנים עם הקול ההעשווי שלה עכשיו וגם אצל הזמרות האחרות

למעלה