מישהו יודע מה קורה בכיל?

מצב
הנושא נעול.

diablo123

New member
בנק פועלים זונות

מיהו יודע מה קרה לכי"ל ?
כל הבורסה עולה רק כי"ל יורדת 3 וחצי אחוז
בנק פועלים זונות
הם והממשק שלהם בושה לאנושות. בנק דפוק . רציתי למכור ביום חמישי את כיל - אבל הייתה בעיה בתקשורת של האתר הדפוק שלהם אז לא הצלחתי למכור , אז בשביל זה ספגתי היום 4 אחוז ירידה בגלל שאמאשלהם****. אני בורח משם כל עוד נפשי בי , מצטער על הקללות

אחי אל תתעצבן אני הפסדתי

בנק פועלים זונות
הם והממשק שלהם בושה לאנושות. בנק דפוק . רציתי למכור ביום חמישי את כיל - אבל הייתה בעיה בתקשורת של האתר הדפוק שלהם אז לא הצלחתי למכור , אז בשביל זה ספגתי היום 4 אחוז ירידה בגלל שאמאשלהם****. אני בורח משם כל עוד נפשי בי , מצטער על הקללות
אחי אל תתעצבן אני הפסדתי
בגלל מזרחי והטלפון שלהם ים כסף ועכשיו אני עובד עם הראל דרך חברת ברוקרים אם תרצה תרשום לי בפרטי ואתן לך המלצות

יהושע 50

New member
דרוש מהם פיצוי !!!

בנק פועלים זונות
דרוש מהם פיצוי !!!

יהושע 50

New member
לא תאמין על איזה דברים דרשתי

איזה פיצויי אלה מוגנים מפני טילים
יש שם הבהרה משפטית שאני לא יכול לתבוע את אמאשלהם בגין בעיות בתקשורת
לא תאמין על איזה דברים דרשתי
וקיבלתי פיצוי בעבר בבנק שלי, תהיה אסרטיבי.

idoba2

New member
אני כבר לא מדבר איתם.. הכל בכתב,

לא חושב שיהיה ראוי לפרט אבל האמן לי
יש לך קייס, דבר עם הבנק שלך. מה יש לך להפסיד? מכסימום יגידו לך לא.
אני כבר לא מדבר איתם.. הכל בכתב,
ועם חותמת. יש לי תופעות דומות עם אחד הבנקים, ורציתי לדעת עד כמה רחוק האחריות שלהם יכולה להגיע. שלב הבא יהייה שהם ישעבדו לטובתי את הריהוט בסניף
בכל זאת, תן בבקשה דוגמאות. זה באמת יעזור.

dw2322

New member
יש גם טלפון

בנק פועלים זונות
יש גם טלפון
לא חייבים להשתמש במערכת האינטרנטית. מעבר לזה במקומך הייתי משתמש בלשון מנומסת יותר. אחרי הכל אם המערכת לא עבדה באותו רגע זה לא כוון נגדך אישית, נכון?

diablo123

New member
זה קורה להם כל שני וחמישי

יש גם טלפון
לא חייבים להשתמש במערכת האינטרנטית. מעבר לזה במקומך הייתי משתמש בלשון מנומסת יותר. אחרי הכל אם המערכת לא עבדה באותו רגע זה לא כוון נגדך אישית, נכון?
זה קורה להם כל שני וחמישי

nargila3

New member
סה"כ עשתה תשואה לא רעה

מיהו יודע מה קרה לכי"ל ?
כל הבורסה עולה רק כי"ל יורדת 3 וחצי אחוז
סה"כ עשתה תשואה לא רעה
מכרתי לפני חודש כאשר אני מורווח עליה 15%. אם תרד עוד קצת נראה לי שאכנס שוב. משבר האשלג צפוי להסתיים ואיתו אפשרות להתרוממות של גל עליות נוסף.

כיל

סה"כ עשתה תשואה לא רעה
מכרתי לפני חודש כאשר אני מורווח עליה 15%. אם תרד עוד קצת נראה לי שאכנס שוב. משבר האשלג צפוי להסתיים ואיתו אפשרות להתרוממות של גל עליות נוסף.
כיל
לדעתכם מחר המשך נחיתה? שוה עכשיו לברוח?

מצב
הנושא נעול.
למעלה