מיהו יודע מה קרה לכי"ל ?מישהו יודע מה קורה בכיל?
בנק פועלים זונותמיהו יודע מה קרה לכי"ל ?
כל הבורסה עולה רק כי"ל יורדת 3 וחצי אחוז
אחי אל תתעצבן אני הפסדתיבנק פועלים זונות
הם והממשק שלהם בושה לאנושות. בנק דפוק . רציתי למכור ביום חמישי את כיל - אבל הייתה בעיה בתקשורת של האתר הדפוק שלהם אז לא הצלחתי למכור , אז בשביל זה ספגתי היום 4 אחוז ירידה בגלל שאמאשלהם****. אני בורח משם כל עוד נפשי בי , מצטער על הקללות
דרוש מהם פיצוי !!!בנק פועלים זונות
הם והממשק שלהם בושה לאנושות. בנק דפוק . רציתי למכור ביום חמישי את כיל - אבל הייתה בעיה בתקשורת של האתר הדפוק שלהם אז לא הצלחתי למכור , אז בשביל זה ספגתי היום 4 אחוז ירידה בגלל שאמאשלהם****. אני בורח משם כל עוד נפשי בי , מצטער על הקללות
איזה פיצויי אלה מוגנים מפני טיליםדרוש מהם פיצוי !!!
לא תאמין על איזה דברים דרשתיאיזה פיצויי אלה מוגנים מפני טילים
יש שם הבהרה משפטית שאני לא יכול לתבוע את אמאשלהם בגין בעיות בתקשורת
תן דוגמאותלא תאמין על איזה דברים דרשתי
וקיבלתי פיצוי בעבר בבנק שלי, תהיה אסרטיבי.
לא חושב שיהיה ראוי לפרט אבל האמן ליתן דוגמאות
בבקשה. . . . . . . . .
אני כבר לא מדבר איתם.. הכל בכתב,לא חושב שיהיה ראוי לפרט אבל האמן לי
יש לך קייס, דבר עם הבנק שלך. מה יש לך להפסיד? מכסימום יגידו לך לא.
יש גם טלפוןבנק פועלים זונות
זה קורה להם כל שני וחמישייש גם טלפון
לא חייבים להשתמש במערכת האינטרנטית. מעבר לזה במקומך הייתי משתמש בלשון מנומסת יותר. אחרי הכל אם המערכת לא עבדה באותו רגע זה לא כוון נגדך אישית, נכון?
דוחות כספיים מתחת לציפיותמיהו יודע מה קרה לכי"ל ?
סה"כ עשתה תשואה לא רעהמיהו יודע מה קרה לכי"ל ?
כילסה"כ עשתה תשואה לא רעה
מכרתי לפני חודש כאשר אני מורווח עליה 15%. אם תרד עוד קצת נראה לי שאכנס שוב. משבר האשלג צפוי להסתיים ואיתו אפשרות להתרוממות של גל עליות נוסף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.