מישהו יודע מה התאריך לידה של נירו??
א אפרת וטלי השוות New member 21/9/04 #4 לא../images/Emo13.gif חח לירושלמת העתקה חח../images/Emo13.gif
ג גיגי123 New member 21/9/04 #5 חחח יאבאאאא ../images/Emo98.gif לירושלמת?!?!?!?!?!?!?! מאיושלמת ומי שזאת לא תיהיה.......?
ג גיגי123 New member 21/9/04 #9 חחחח מאיושלמתתתת ../images/Emo98.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני העתקתי?!?
א אפרת וטלי השוות New member 21/9/04 #11 לאאא הם! הגמדון הזה! חח הוא העתיק! בעצם.. אני כתבתי אחריו.. אי ואבוי אולי יש לנו מוח משותף? יאבאאאאאא אמאאאאאאאא זה מתחיל להפחיד אותיי!!! לירושלמת ותקראי עוד 2 דקות מסרים אני שולחת לך
לאאא הם! הגמדון הזה! חח הוא העתיק! בעצם.. אני כתבתי אחריו.. אי ואבוי אולי יש לנו מוח משותף? יאבאאאאאא אמאאאאאאאא זה מתחיל להפחיד אותיי!!! לירושלמת ותקראי עוד 2 דקות מסרים אני שולחת לך
ד דניאלה מיכאלה New member 21/9/04 #7 באסה...אני פשוט מתה לדעת! כנסו.... מתי &נירושלם& בא לעולם! והביא את האור לעולם...... אוחח.. איך, איך אלוהים ברא שלמות שכזו... למה הוא לא שלי.......
באסה...אני פשוט מתה לדעת! כנסו.... מתי &נירושלם& בא לעולם! והביא את האור לעולם...... אוחח.. איך, איך אלוהים ברא שלמות שכזו... למה הוא לא שלי.......
ג גיגי123 New member 21/9/04 #10 זה בסדר ילדה ../images/Emo98.gif גם אני אוהבת את נירוווווווווווווווו
ד דניאלה מיכאלה New member 21/9/04 #16 ../images/Emo140.gifאת יכולה לירשום את האתר מאמי? פשוט קישורים כאלה לא נפתחים לי.....תודה מראש!