מישהו יודע מה המצב במלחה?

• פותח הנושא Ic 3
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

Ic 3

New member

קובי לו

New member
הייתי שם ביום רביעי

הייתי שם ביום רביעי
המצב מתקדם די טוב. כבר יש את כל המסילות. כל הרמזורים עובדים (הכונה לסמפורי הרכבות). יש אפילו מחסום במפגש הכביש מסילה בדרך ואלג'ה לגוש עציון. התחילו לסלול את האספלט של מגרשי החניה. בתוך האולם מעל 95% מהדברים כבר גמורים ומוכנים ורק מחכים לניקוי הכללי ושריקת הפתיחה. מה שעוד לא מוכן זו המבואה (פואיה) בין מגרשי החניה ללובי של התחנה. אפילו הדרגנועים והמעליות מוכנות. שבוע טוב !!!

מחר במלחה: הקרונוע הראשון יכנס

לתחנה. נסיעת הניסיון הראשונה מתבצעת מחר בבוקר חברים !!!!!!!!!! שבוע טוב ואל תשאלו אותי באיזו שעה הוא יגיע כי אין לי מושג !

תמונות - כולנו מבקשים אביתר../images/Emo92.gif

לתחנה. נסיעת הניסיון הראשונה מתבצעת מחר בבוקר חברים !!!!!!!!!! שבוע טוב ואל תשאלו אותי באיזו שעה הוא יגיע כי אין לי מושג !
תמונות - כולנו מבקשים אביתר

בכל זאת פעם אחרונה שהקו פעל ב-90% מהקוים לא היו הקרונועים. אני חושב שכדאי להנציח את הרגע מחר.

Ic 3

New member
הוא יעצור גם ב"גן החיות"או רק במלחה

????

מן הסתם במלחה בלבד

????
מן הסתם במלחה בלבד
משתי סיבות: תחנת גן החיות עוד רחוקה מלהיות מוכנה לא צריך עצירות מיותרות. מטרת הנסיעה היא סה"כ לבדוק את הקו, לא את התחנה.

Ic 3

New member
אתה בטוח שלא בודקים גבהים וכו'.

מן הסתם במלחה בלבד
משתי סיבות: תחנת גן החיות עוד רחוקה מלהיות מוכנה לא צריך עצירות מיותרות. מטרת הנסיעה היא סה"כ לבדוק את הקו, לא את התחנה.
אתה בטוח שלא בודקים גבהים וכו'.

ה ו מ ר

New member
../images/Emo41.gif ממתין לתמונות../images/Emo70.gif יום נפלא

ממתין לתמונות
יום נפלא

מצב
הנושא נעול.
למעלה