מישהו יודע לאן נעלם התפוזון?

מצב
הנושא נעול.
צחקן עם כל הכבוד לפוליטיקה אני חושב

תשאל בפורם תמיכה תכנית (71 או 117)
ב"ה לא זוכר.
צחקן עם כל הכבוד לפוליטיקה אני חושב
שהחתימה שלך טיפה מוגזמת,בבקשה רק תמחק את עניין הנאצים ומדבר איתך מישהו שגר בישוב שנמצא(אמנם חצי ק"מ בפנים)בשטחים.

מה לעזאזל קרה היום לתפוז ??????

מישהו יודע לאן נעלם התפוזון?
במשך השבת הושבת האתר לחלוטין. האם תפוז הפך לשומר שבת ? אני מקווה מאוד שבשבת הבאה האתר יהיה פעיל. אני אעלה בשבת הבאה תמונות מעניינות...

אין גם תפוזון לי אישית זה

במשך השבת הושבת האתר לחלוטין. האם תפוז הפך לשומר שבת ? אני מקווה מאוד שבשבת הבאה האתר יהיה פעיל. אני אעלה בשבת הבאה תמונות מעניינות...
אין גם תפוזון לי אישית זה
מאוד מפריע

ארזS

New member
וואלה אני שמח ../images/Emo13.gif

וואלה אני שמח

אההה... למי שלא הבין את הבדיחה זה קונטרה לתקלות החוזרות ונשנות בתפוז הזה... לפחות עכשיו במוצ''ז התפוז עובד. אמנם חלקית, אבל עובד... ככה למשל אי אפשר לראות מפה מסרים אישיים, אבל גם לזה יש פתרון : נכנסים לדף הראשי של הפורום ושם כתוב אם יש מסרים... שבוע טוב לכולם !

הייתי מצפה לאיזו הפתעה

הייתי מצפה לאיזו הפתעה
כמו למשל תחנת אגד הישנה בחיפה...... יש למישהו עוד תמונות? השבוע היה לי טיול לחיפה, וכאשר הראיתי את התמונה ששלח לי דני, היו אנשים שעמדו להם דמעות בעיניים. כמו כן אתמול נוכחתי לדעת שהשלט המקורי, שימו לב, השלט המקורי של אגד בתחנה המרכזית הישנה בחיפה עדיין קיים !!!!! רציתי להשאיר את הכבוד לדרומי שיציג אותה. כמו כן האוטובוס של דני מול נווה אור עבר טיפול מוזר כשמישהו הדגיש את ספרות לוחית הרכב בצבע כחול וכתב את המספר גם בחזית, והצלחנו למצוא אפילו את מספר השילדה של האוטובוס 644420 כמו כן נמצא מצבוא אוטובוס במעבר הירדן אבל כאמור, אני משאיר לדרומי את הכבוד. אז מה עם תחנה מרכזית ישנה בחיפה? יש למישהו עוד תמונות? אגב, מי שנסע איתי זכה לראות את בית-הזונות המפורסם של "זאת מרחוב פנורמה" (יש בחיפה חתיכה היא גרה ברחוב פנורמה), ולשמוע אותי מנהל שיחה עם טובול שנמצא בבנין הזה מ-1948 וכששאלתי מה היה הבית הזה, התחמק (אשתו היתה בהאזנה) וטען שגרו בו מרוקאים (ומרוקאיות......)

מספר השילדה 64440 של הסופר וויט

הייתי מצפה לאיזו הפתעה
כמו למשל תחנת אגד הישנה בחיפה...... יש למישהו עוד תמונות? השבוע היה לי טיול לחיפה, וכאשר הראיתי את התמונה ששלח לי דני, היו אנשים שעמדו להם דמעות בעיניים. כמו כן אתמול נוכחתי לדעת שהשלט המקורי, שימו לב, השלט המקורי של אגד בתחנה המרכזית הישנה בחיפה עדיין קיים !!!!! רציתי להשאיר את הכבוד לדרומי שיציג אותה. כמו כן האוטובוס של דני מול נווה אור עבר טיפול מוזר כשמישהו הדגיש את ספרות לוחית הרכב בצבע כחול וכתב את המספר גם בחזית, והצלחנו למצוא אפילו את מספר השילדה של האוטובוס 644420 כמו כן נמצא מצבוא אוטובוס במעבר הירדן אבל כאמור, אני משאיר לדרומי את הכבוד. אז מה עם תחנה מרכזית ישנה בחיפה? יש למישהו עוד תמונות? אגב, מי שנסע איתי זכה לראות את בית-הזונות המפורסם של "זאת מרחוב פנורמה" (יש בחיפה חתיכה היא גרה ברחוב פנורמה), ולשמוע אותי מנהל שיחה עם טובול שנמצא בבנין הזה מ-1948 וכששאלתי מה היה הבית הזה, התחמק (אשתו היתה בהאזנה) וטען שגרו בו מרוקאים (ומרוקאיות......)

שלדה 64440?

שלדה 64440?
ווייט השתמשו בסדרה אחת של מספרי שלדה, החל מתחילת היצור ועד לסוף שנות ה- 60 לפחות, עם דילוגים מסויימים. המספר 64440 שייך ל- 1918... לעומת זאת, 364440 הוא משנת 1949 - וזה כבר הרבה יותר סביר.

ה דרומי

New member
ועוד דבר בצד אחד של הרחוב גרו

הייתי מצפה לאיזו הפתעה
ועוד דבר בצד אחד של הרחוב גרו
מי שהגיעו מרומניה ובצידו השני של הרחוב גרו מי שהגיעו ממרוקו ה
שהיה בעצם
בושת. היה בצד של ההאלו שהגיעו ממרוקו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה