מישהו יודע אם למשינה צריך לצאת.....

eliranri

New member
מישהו יודע אם למשינה צריך לצאת.....

מישהו יודע אם למשינה צריך לצאת דיסק חדש ואם כן אז מתי?

eliranri

New member
כן ראיתי, התכוונתי אבל אם יוצא דיסק

כן ראיתי, התכוונתי אבל אם יוצא דיסק עם שירים חדשים

שגיא123

New member
לא יודעים עדיין

לפי השמועות הם מקליטים בימים אלה אלבום חדש...

eliranri

New member
הלוואי ומה שאתה אומר נכון

הלוואי ומה שאתה אומר נכון

Charmed Angel

New member
שמועות... גם אמרו שהם ינגנו את

שלומית בונה סוכה... אבל פורטיס באמת הגיע! (אני זוכרת שקראתי בפורום שהוא יופיע איתם בסוכות, אמרתי לחברה שלי, היא אמרה שלא כתוב על זה בשום מקום, ואז הוצאתי לה לשון בהופעה...
)

שגיא123

New member
כבר פעם שלישית שאני כותב את זה

אבל אין מה לעשות, הנושא הזה עולה הרבה... אז ידידה שלי אומרת שהיא כבר שמעה חלק מהדיסק כי היא מכירה מישהו שעובד באולפן הקלטות והוא נתן לה לשמוע... אולי...

roee15

New member
אח..מתי יהיה רצף של שירים טובים..

ב-24?! כל היום שירים נסבלים, יש חלק של שירים בלתי נסבלים (נינט וחבריה..), ובין כל זה, מבצבץ לו שיר טוב של משינה, היהודים, אביב גפן וכו'. אנשים שאוהבים מוזיקה טובה שואלים-מתי?

Charmed Angel

New member
חחחח קרעת אותי

מזה הנאום הזה? אפשר לחשוב שאתה רץ לרשות העירררר חחחח

amc22

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo73.gifערוץ 24 ממש יצורי../images/Emo70.gif

או שזה המזל שלי.... אבל אני תמיד *מנסה* לראות את הערוץ הזה, ותמיד אני נופלת על שירים שאני בכלל לא מכירה!! חשבתי אולי יהיה הדורבנים, משינה, אפילו את חברות הנינטים לא ראיתי!! אז אולי תגידו לי מתי אלו השעות הנורמליות!? כי ראיתי טונות אמנים אבל לא שאני מכירה
אתם יודעים, כל אלה מהעמוד הפרסומות של ההופעות הראשון ב7 לילות (המסלסלים למניהם)

roee15

New member
תשמעי..

אין כזה דבר ב-24 שעות נורמליות צריך פשוט להשאיר את העערוץ פתוח לחכות לדברים טובים...השעות עם המוזיקה הכי נורמלית זה בתוכנית "בית החיות" ביום שישי ב-10 בלילה, ושם יש קטעים מהופעות חיות, ובד"כ דברים טובים, כל יום ב-8, ששם יש לפעמים מוזיקה טובה, וב-12 בלילה.

N E Z E K

New member
מתי שיש את המבוקשים יש משינה...

בדרך כלל הם מקום שלישי ואח"כ היהודים מקום שני ונינט מקום ראשון... נראה לי... אז משעה ארבע עד חמש תראו... אני כל הזמן רואה מלא משינה (פעם אחת אפילו הם שמו את "מכונית" איך התלהבתי מזה!! אני חולה על השיר הזה..) דווקא הם מגוונים עם משינה... כבר כמה פעמים היה להתראות נעורים שלום אהבה וכל מיני כאלה...

22:00, 24:00

בדרך כלל אפשר למצוא שירים טובים בשעות האלה. אבל הם מפוזרים גם לכל אורך שעות היום. למשל היום בראש בראש היה רצף טוב :) שישי שבת של זקני צפת, אחר כך סוף עונת התפוזים של תמוז, סאנדנייה של פורין אפייר ומסיימים עם האשם תמיד של יאיר ניצני ותיסלם. חמוד :)

amc22

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo73.gifיש תודה../images/Emo70.gif

סוף סוף אני אראה קצת
מ-ש-י-נ-ה
בערוץ הזה

amhay

New member
רק רציתי להזכיר...

שאני אמרתי שפורטיס יופיע איתם!!!

למעלה