מישהו יודע איפה אפשר להשיג

eran377

New member
מישהו יודע איפה אפשר להשיג

רצועת עור פשוטה לגיטרה?!?!? לא שכתוב עליה פנדר, או גיבסון או איבנז, או שיש עליה כל מיני ציורים וסימני וכל שאר החרא, רצועה פשוטה מעור נקיה. יש למישהו מושג?

doc monti

New member
אני חושב שיש כאלה במרום

וגם במיוזיק סנטר- יש מבחר גדול

rAtA Bool

New member
דרך הגב..חיחיחי...דרך אגב

כמה עולה בערך רצועה כי חשבתי על לקנות חדשה או משהו...... מחירים של מחלקה עד לפנדר גיבסון וזה

ממה שאני ראיתי

זה נע בין 30 שקל הכי פשוטות וקשות כאלה עד ל300 שקל (אולי יש יותר) עם כיתוב של חברה + רצועה רחבה + עם כל מיני ריפודים ודברים נוחים כאלה.. אני אישית קניתי ב30 חח

300 זה בטח רצועות עור כאלה

ממש חזקות, מרופדות ונוחות וכאלה. סתם ביזבוז אבל בטח P:

Mr MAG

New member
רוצה המלצה ?

רצועות של ליוויס, כן, levi's . רצועה די רחבה, יחסית דקה אבל עבה מספיק כדי להיות נוחה, ממעין בד סינטטי מאוד נעים ועם ציורים ממש ממש יפים, ה "מתלים" מעור אמיתי כמו שליויס יודעים, מאוד חזקים ותפורים מצויין... עולה 90 שקל, מיוזיק סנטר. אני מאוד מרוצה ממנה והרצועה אחרי כמה חודשים נראית כאילו הרגע קניתי אותה.. אפיל אין קמטים בעור של המתלה.. אם תשלב את זה עם זוג סטראפלוקס של דאנלופ, השחורים האלה פלסטיק שמלבישים על הבורג ומסובבים, ועולים 9 ש"ח לאחד - אתה מקבל נוחות ובטחון מנפילת הגיטרה להרבה מאוד זמן.

אשף

New member
לביטחון הזה אין מחיר, תאמין לי.

לפני שבוע הבולן בלהקה שאני מנגן בה קנה אקוסטית של ימאהה בכלי זבל במחיר מכובד. היום הפין שמחזיק את הגיטרה עף והגיטרה התרסקה. (לא היסטרי, אבל יפה..) על מי האחריות ?

thewierdo

New member
אני ראיתי בכלי זבל

רצועת עור של פנדר ב30 שקל.... אחלה רצועה.....

nadavtirosh

New member
אם כבר מדברים על רצועות

נגיד ואני צימחוני ודיי מיתבאס שצריך לנגן עם חגורות שבמיתלה הזה של הגיטרה איפה ששמים תרצועות על הגיטרה....זה מעור.... קיצור השאלה היא כזאת?:מישו יודע איפה אני משיג רצועה לא מעור אבל שלא תיקרע תוך שעה?

One Echoe

New member
חחחחחח

WTF?! אני לא חושב שזה עור אמיתי... אם זה היה עור אמיתי זה היה עולה הון תועפות! אבל יש מצב שאני טועה

כן..

יש בכל מקום רצוע של פנדר כזאת צהובה.. ראיתי ממש בכל מקום.. היא עולה איזה 40 שקל נראה לי.. והיא מחזיקה לא רע לפי מה שראיתי אצל חבריי.. קיר אתה תמצא בקלות.. בכלי זמר יש בטוח

למעלה