מישהו יודע איך מורידים כתמי פירות מבגדים? במיוחד להורים ביננו
כ כ ו כ ב 1 New member 22/6/03 #3 לא ניסיתי אבל..פעם בחודש מצורף ללאישה גיליון של טיפים ...ובאחרון היה רשום..בכדי להוריד כתמים יש להתיז על הבגד סנט מוריס (כן מנקה תנורים) ולהכניס למכונה כביסה...רשום שזה מדהים!!!!
לא ניסיתי אבל..פעם בחודש מצורף ללאישה גיליון של טיפים ...ובאחרון היה רשום..בכדי להוריד כתמים יש להתיז על הבגד סנט מוריס (כן מנקה תנורים) ולהכניס למכונה כביסה...רשום שזה מדהים!!!!
P psa New member 22/6/03 #4 מסיר שומנים קר מומלץ ומיד לכבס.... טיפ שכבר כתבתי: ברגע שתופסים שהתלכלכת לנגב בעזרת מגבונים לחים (חובה בכל כיס או תיק). בהצלחה
מסיר שומנים קר מומלץ ומיד לכבס.... טיפ שכבר כתבתי: ברגע שתופסים שהתלכלכת לנגב בעזרת מגבונים לחים (חובה בכל כיס או תיק). בהצלחה
1 10shosh New member 22/6/03 #5 סנט מוריץ לא נראה לי על בגדי תינוקו והמטפלת לא ממש חושבת שזה הכרחי לנקות על המקום
P psa New member 22/6/03 #6 כשילדיי היו תינוקות הייתי משרה את בגדיהם באבקה נדמה לי ושמה "רן" . מעט מהאבקה ומים חמים.זה עזר מאוד. זה בא במין צנצנת פלסטיק צהובה. או צריך לנסות בקליה. בהצלחה.
כשילדיי היו תינוקות הייתי משרה את בגדיהם באבקה נדמה לי ושמה "רן" . מעט מהאבקה ומים חמים.זה עזר מאוד. זה בא במין צנצנת פלסטיק צהובה. או צריך לנסות בקליה. בהצלחה.
C cookie1 New member 23/6/03 #7 אז ככה : לשים על הכתם ג'ל להסרת כתמים ולהוסיף לאבקת הכביסה מלבין של "זהר דליה". הבעיה היא שהוא לא נמכר בסופרים וצריך לשאול במכבסה אם יש להם.
אז ככה : לשים על הכתם ג'ל להסרת כתמים ולהוסיף לאבקת הכביסה מלבין של "זהר דליה". הבעיה היא שהוא לא נמכר בסופרים וצריך לשאול במכבסה אם יש להם.