מישהו התנסה עם הכפפות הללו

yoshi6

New member
מישהו התנסה עם הכפפות הללו

או עם החברה הזו ? תודה

tzuriFZ6

New member
לא מבין גדול ולא מנסיון.

הם נראות לי חסרות רגש לחלוטין, לי אישית זה ממש מפריע...

Dresdner

New member
חברה מאד ידועה בגרמניה

הכפפות האלו מתאימות לחורף האירופי לא נראה לי כלכך מתאים לישראל

yoshi6

New member
למה לא מתאים לישראל?

היא צריכה לבודד ממים הייטב. היא צריכה לבודד מקור (ואני נוסע בלילות בחורף) למה שלא תתאים לכאן? לגבי החברה, היא טובה? אמינה?

yoshi6

New member
מיגונים קשיחים אין עליה

אבל ברוב כפפות החורף הסטנדרטיות אין מיגון קשיח. אני מחפש בידוד כרגע יותר ממיגון.

Dresdner

New member
כמו שמורם כתב

הכפפה שמורה לאותם ימים קרים מאד גשומים ככה סתם לרכב איתה אפילו בימי חורף "רגילים" זה לא יהיה נוח

בוריס נ

New member
לגבי החברה

יש לי מכנס לחורף של החברה הזאת. השתמשתי בו בחורף האחרון והוא מצויין. נושם וחוסם קור וגשם. יושב מאוד נוח על מכנס רגיל או בלי מכנס (בתנאי שמרכיבים את הבטנה הפנימית). זה המכנס הכי זול שמצאתי בחנות שלהם אז אני מניח שדגמים יקרים יותר, טובים יותר. לגבי הכפפות - לא יודע, כי לא ניסיתי.

M O R M

New member
פולו לא מוכרים זבל בדרך כלל.

לא יודע כמה עולה משלוח לארץ . יש לי כפפות דומות שקניתי בגרמניה מפולו . הם מאוד אטומות למים ואני משתמש בהם רק בימי חורף מאוד מאוד קרים ורטובים. החיסרון - תחושה לא נוחה בידיים כתוצאה מהעובי שלהם.

yoshi6

New member
זה באמת הרעיון

לימי חורף קרים מאוד ורטובים, הכפפות שלי לא עמדו במבחן בשנה שעברה וזה היה מבאסססססססס לגבי משלוח, אני מביא אותם.

בדנמרק הם להיט

יש לי חבר שחי ורוכב בדנמרק. לפי מה שהתרשמתי ממנו ומחברים שלו, אצלם ארקטיק נחשב הטופ. יש לו כפפות ארקטיק, אבל לא בטוח מה הדגם. וסתם משהו על דנמרק: כשאתה עושה ביטוח על האופנוע זה לא לשנה אלא לעשרה חודשים. בינואר פברואר הכול קרח, החברות לא מוכנות לבטוח אופנועים בחודשים האלו.

למעלה