מישהו הקשיב הבוקר לחדשות ?

מישהו הקשיב הבוקר לחדשות ?

אלמונים שרפו את מכוניתו של ראש עירית כפר סבא יצחק ואלד - על זה סבתא שלי תמיד אומרת "גוועלד"
שקע ברומטרי מקפריסין יגיע לחופי ישראל החל משעות הערב - שוב פעם עובדים הפוך ? שייבאו כבר מים מתורכיה ונגמור עניין !
בארגנטינה נבחר נשיא רביעי חדש בתוך עשרה ימים - ולנו יש את קצב, את קצב, את קצב...

צושי חיימוביץ!

השקע במקורו הגיע מסקנדינביה (נקווה שלא התעייף בדרך), מה שאומר שיש בו קצת ריח נורוגי עם מראה דנמרקי, וסגנון ריהוט שבדי (איקאה). בקשר לארגנטינה - עזוב את קצב - תחשוב שכל יום הנשיא שלנו יודע לומד משהו חדש. תחשוב איזה שיא זה שב - 10 ימים הוא לומד להגיד ערפאת לא פרטנר, אח"כ אני רוצה לנאום לעם הפלסטיני (אולי הם יבינו מה הוא אומר), ואח"כ הוא אומר ששרון לא פרטנר, שייקנה סלקום ודיי... >האופטימיסט שניסה לעשות קטע אינטלוקטאלי סטירי, ומקווה שלא יקבל סטירה במקום<

מה החזאי מבין ?

בהתחלה אמרו שתגיע רמה מסקנדינביה, אחר כך אמרו שקע מקפריסין, בסוף נקבל תקע מתורכיה ! וכבר שמעתי חזאי אחד שאומר שני שקעים, אחד היום ואחד בשבת, אז אולי עוד יהיו פה גשם שבדי, בלונדיניות דניות... ואולי אולי שחקני הכדורגל שלנו בסוף השבוע ישחקו כמו הולנדים... >צושי מדלג בין כל השלוליות, ומכחיש שנשפך לו התה<

התמ-ים

New member
למזלנו הנגיד לא הסביר

למה הוא כן מוריד או לא מוריד את הריבית במשק ... זה היה כנראה יותר מידי ליום אחד :)) מעניין, מתוך 6 מיליון ישראלים שמקשיבים לו, יש יותר מ 10 שמבינים אותו? אולי בגלל שאין, כלכלתינו מוחרבת, כמו סדום ועמורה, שהוחרבו שלא נמצאו בהן 10 צדיקים ...

עדןe

New member
צושי

אממ אפשר להגיד לך שתחנק? יופי. בגללך יש לי באוזן עכשיו כל היום במקצב טראנס מזעזע " את קצב קצב בבבב את קצב צב צב בבבב" למה? למה זה מגיע לי? >עדן הולכת להנמיך את המגבר<

למעלה