מישהו העיר אותי הבוקר בחולפו לפני 08:30 מעל עירי. אולי הוא חשב שבניה רוויה זה שדה חקלאי?
A Ayana KimRon New member 3/12/05 #1 מישהו העיר אותי הבוקר בחולפו לפני 08:30 מעל עירי. אולי הוא חשב שבניה רוויה זה שדה חקלאי?
R ronga New member 3/12/05 #2 אותו כנ"ל נכתב כאן בעבר איך להפחית את הרעש שווה להקפיד לפני שתושבים יראו זאת כבעיה סביבתית
A Ayana KimRon New member 3/12/05 #4 בוודאי הוד השרון, מגדיאל. כיוון עיפוף - דר'-מז' לכיוון צפ'-מע'. המעופף מוכר לך? עיינה
O OhadArt New member 4/12/05 #10 ציינתי את התיקון , מכיוון שבהחלט לא זכור לי בוקר שבת עם F-16 מרעישים במיוחד. אבל שאר השבוע הם טסים מעלינו כאילו אנחנו המקום היחידי בסביבה הפנוי להם לטיסה. יבוא יום ויגמר להם הכסף , הלוואי
ציינתי את התיקון , מכיוון שבהחלט לא זכור לי בוקר שבת עם F-16 מרעישים במיוחד. אבל שאר השבוע הם טסים מעלינו כאילו אנחנו המקום היחידי בסביבה הפנוי להם לטיסה. יבוא יום ויגמר להם הכסף , הלוואי
א ארזS New member 6/12/05 #12 אחת לכמה ימים אני נכנס לכאן כדי לראות אם יש משהו מעניין, ועכשיו אני רואה את התמונה שעיינה העלתה בשבת ונזכר איך בדרכי לבית הכנסת בשבת, קצת לפני 08:30 שמעתי רעש מוכר ובהביטי מעלה ראיתי אותו. לי הוא לא הפריע...
אחת לכמה ימים אני נכנס לכאן כדי לראות אם יש משהו מעניין, ועכשיו אני רואה את התמונה שעיינה העלתה בשבת ונזכר איך בדרכי לבית הכנסת בשבת, קצת לפני 08:30 שמעתי רעש מוכר ובהביטי מעלה ראיתי אותו. לי הוא לא הפריע...