מישהו הולך לגור במעונות בחיפה?

DvirooS

New member
מישהו הולך לגור במעונות בחיפה?

מישהו הולך לגור במעונות טליה באוניברסיטת חיפה (שנת לימוד ראשונה, תואר ראשון) בשנה הבאה? הבנתי שם שאפשר לציין שם אחד של שותף לדירה, אז אולי אפשר לחפש לפני וד"א המעונות מחולקים לבנים ובנות בנפרד, נכון?

lepidus

New member
המעונות תמיד מחולקים לבנים ובנות

חוץ מהדירות של הנשואים (אני יודע על כאלה בת"א, אבל לא מכיר אף אחד שהיה שם). תחשוב על זה כהכנה לצבא

שאני אבין

אני משער שמעונות בחיפה זה מעונות בטכניון.. אבל בכל זאת.. בלי שום קשר לאונ' .. אסור לי לקחת מעונות עם בת ? אני כבר מעל 18 (אהיה מתי שאתקבל אם בכלל) למה מה זה טיול שנתי של כיתות ז', למה אסור לקחת מעונות של בן ובת ביחד... הנושא תמוהה בעיני.. מה אכפת לטכניון מהחיים הפרטיים שלי ? יש מישהוא שיש לו מושג מה הסיבה ?

נדמה לי שדווקא בטכניון

יש מעונות שנקראים "מעונות לזוגות", ולא דווקא מעונות לנשואים. תבדוק - יכול להיות שאפשר לגור שם גם בתור לא נשואים. ולגבי יתר האוניברסיטאות - המעונות נפרדים, אבל אם תביא את חברה שלך לישון אצלך - אני לא חושב שמישהו ישים לב...

lepidus

New member
אבל אם מישהו כן ישים לב, הוא יעוף

הדבר נכון בעיקר בצד השני, כלומר, להכניס בן למגורי בנות. אם תופסים אותך שם, מעיפים את החברה שלך מהדירה... לא שווה את הסיכון, לדעתי. תמיד יהיו הפלוצים הצדקנים שילשינו לאחראים, זה כמו שפעם בקקצ צוערים הלשינו אחד על השני כי "המצפון שלהם לא איפשר להם שמישהו שאיחר לשמירה יהיה קצין"

Johnny the Doe

New member
אבל

כשגם השותפה של החברה שלך מביאה את החבר שלה לישון אצלה תתפלא כמה שיתוף הפעולה בנושא פורה

השותפים שלי במעונות דאגו ליידע מראש

משהו בסגנון: There's a woman in the house!!! חוץ מזה, כשמדובר במעונות שהם דירות ולא חדרים עם מסדרון ארוך - אפשר להיות הרבה יותר דיסקרטי, מה גם שאין דבר כזה "קומת בנים" או "קומת בנות" במקרה הזה.

לא

אבל זה מן הנימוס ליידע את שותפיך לדירה שלא יתפלאו כאשר ימצאו את החברה שלך במקלחת. לגבי דרך היידוע - נו טוב, זה מה יש... אני האמת אף פעם לא ניסיתי להביא את החברה שלי למעונות, למרות שאין דבר המונע ממני לעשות את זה...

והכוונה היא לא בטכניון,

אלא באונ' חיפה (אי שם על פסגת הכרמל, איפה שיושב הרוזן דרקולה, המרצה שלי למבני נתונים
)

DvirooS

New member
../images/Emo45.gif

המעונות של אונ' חיפה הם לא המעונות של הטכניון. כמה זמן נסיעה זה מהאונ' לטכניון ד"א?

יוסי99

New member
../images/Emo18.gif פיקציה ../images/Emo18.gif

אני יודע שהוא לא, אבל קשה מאד להשתכנע. (אולי בכל זאת תבוא לאיזה מפגש, רק שנוכל לאמת את קיומך?)

אני יודע שלא היה מכוון אלי ../images/Emo13.gif

הוא אמר לבחור שהוא צריך להיות במפגש כדי לאמת את קיומו. ואני אמרתי לו שאני לא הייתי באף מפגש, ואני לא צריך לאמת את קיומי (כלומר מה שהוא אמר לא היה כל כך במקום).

BabyBoy1

New member
אני חושב שלטכניון יש אינטרס

שהסטודנטיות שלו לא יאנסו/יוטרדו מינית וכדומה...

arik 18

New member
אולי.. אבל..

מי ירצה לאנוס/להטריד מינית סטודנטיות מהטכניון??? לדעתי הם מנסים להגן על הסטודנטים מפניהן..

למעלה