מישהו בא היום לראות את רונה?

מיץ פזי

New member
מישהו בא היום לראות את רונה?

אני כן!!!
ואני מאוד מתרגשת, אפילו שזה רק כחלק ממופע התרמה, ולא הופעה שלמה שלה.. לא יודעת אם יש עוד כרטיסים אבל זה ממש שווה את ה- 100 ש"ח שהם עולים. גם מלא הופעות טובות אבל הכי חשוב זה למטרה ממש טובה. המחאה היא נגד המצב בקונגו. לא הרבכה יודעים על זה אבל מסתבר שממש נורא שם
ביום ב- 21:00.בהאנגר 11 בנמל בת"א.

פוצנוש

New member
זוהר יש מצב לדואט ''כולם יודעים''

זה מתבקש לא!?! אני רוצה וידאו משם בבקשה שמישהו יצלם ואני יעביר למחשב אוף למה אין לי עם מי לסוע:...(

bזוהר

New member
דואט?יותר מדי טוב כדי להיות אמיתי../images/Emo8.gif

לא חלמתי על זה אפילו חח למרות שמתישהו זה יקרה, תהיי בטוחה! אבל גםאני הייתי שם ובאמת היה ממש יפה למרות כמות האנשים (שרונה לא רגילה אליה) הקול שלה היה ממש יציב ונשמע מעולה, והיא נתנה הופעה מעולה(רק 3 שירים אבל עדיין) אה ו..איזה 1000 איש נשארו בחוץ שזה ממש מרגש:)

מיץ פזי

New member
היא באמת

הייתה קצת בהלם מכמות האנשים שהיו שם (לא נראה לי שהיא הופיעה מול 4000 אנשים פעם) אבל היא בהחלט החזיקה את ה- 10 דקות הופעה שלה כמו ענקית. אין מה לעשות. מדהימה

DeepThoughts

New member
בסולסיק

(לצערי רק הקלטה מהרדיו, לא הייתי שם, רונה בסוף קטע 009) theoneishere1

פוצנוש

New member
TziMHoNoa ,תודה תודה שהערת את אוזני

כבר שבועים אני מבואסת שאין לי עם מי ללכת להופעה הזו ושכחתי בכלל שהיה כתוב שזה ישודר בגלי צהל אז הקלטתי ויש לי את כל ההופעה TziMHoNoa החזרת לי 2/3 מההנאה ו1/3 אחד אני מבואסת כי לא ראיתי את רונה ואהוד ובתור גמדה יחסית לא היתי רואה כלום ואולי טוב שלא הלכתי כי אמרו ברדיו שיש מלא אנשים יש לי הקלטה למי שרוצה בגלי צהל שידרו עד 1.00 אני מקווה שלא פיספסתי את כולם יודעים ביי מצוין לכולם

פוצנוש

New member
להורדה כאן../images/Emo26.gif

הנה מיהו המילל ברוח הפעם האחונה ומבול למרות שחשבתי שהיא תשיר שירים אחרים קסיוס או שחמט אבל מה זה משנה

מיץ פזי

New member
למי שהיה ומי ששמע

היה אדיר! גם רונה (מדהימה כרגיל), וגם כל המופע... דווקא אני צפיתי שהיא תשיר את מבול והפעם האחרונה, פספסתי במיהו המיילל ברוח... היא עלתה לשלושה שירים אז היה ממש קצרצר, אבל עמדתי מספיק קרוב לבמה שכמעט הסנפתי את הזיעה שמה.. אז זה די פיצה על זה... לצערי, לא היה את כולם יודעים, לא דואט, לא אצל רונה וגם לא אצל אהוד (ששר דווקא שירים שלא ממש הכרתי...) אבל היה ממש מעולה

ל שכזו

New member
אני נשארתי בחוץ ../images/Emo10.gif

אבל הייתי ממש מרוצה שמכרו את כל הכרטיסים בסוף. שמעתי ברדיו את קורין אלאל ומאור כהן, והבנתי שרונה הייתה די בהתחלה
לא נורא, אני אבוא להופעה הבאה שלה באזור

למעלה