מישהוא יודע מה הדרישות ל MBA ?

אלאר

New member
מישהוא יודע מה הדרישות ל MBA ?

כלומר, איזה ציוני תואר 1 צריך ומה ציוני GMAT הנדרשים? (מעניין אותי רק ב"ש ובר-אילן)

ettt

New member
בב"ש

אם למדת בב"ש לפי דעתי לא צריך GMAT אלא רק ממוצע והנעלם הזה תלוי במה היה התואר הראשון שלך... באופן כללי למי שלמד בב"ש ניהול הספיק שנה שעברהה 88.7, מי שלמד ניהול וכלכלה- בערך 85.... חברה שלי למדה מדעי ההתנהגות וביררה לשנה הבאה לגביי MBA בהתמחות התנהגות ארגונית- נאמר לה שהיא צריכה ממוצע של לפחות 91. שוב פעם הכל תלוי מה למדת, איפה, מה הממוצע ובאיזה שנה סיימת... תמיד אפשר לעשות GMAT אבל אין לי מושג איזה ציון יגרום להתקבל... וכמובן שנגזרת של התואר הראשון שלך יהיו קורסי ההשלמה, לשמשל- תואר ראשון בניהול לא דורש שום השלמה.... תואר ראשון במדעי ההתנהגות דורש קורס השלמה בכלכלה, מימון וחשבונאות, מי שלמד כלכלה חד חוגי יאלץ להשלים את מדעי ההתנהגותהמנהל, מבוא למערכות מידע, ואולי גם חקב"צ ותפי (אבל על שניי האחרונים אני לא סגורה). מצורף קישור לאתר של ביה"ס לניהול- תחפש שם עוד קצת פרטים...

בן100

New member
ומדעי הטבע?

היי אי.טי. לא כדאי שתחליפי את השם, זה שם של חייזר
סתם...... בכל אופן, מה הסיכויים של בוגרי מדעי הטבע להתקבל לניהול אצלנו בא.ב.ג.? ואני מבקש להזכיר לך שמי שמקבל ממוצע מעל 85 אצלנו במדעי המחשב נחשב "אלוהים". 80 יספיק?

ettt

New member
חייזר זה טוב....

סתם... זה רק הראשי תיבות של השם שלי, חוץ מזה אם אני אחליף את השם- איך תכירו אותי???? בקשר למדעי הטבע- אין לי מושג... העצה הכי טובה שלי זה ללכת למחלקה למנה"עס (בבנין החדש שמאחורי הספריה), ופשוט לשאול... סביר להניח שמי שבא ממדעי הטבע (ביולוגיה לא?)יצטרך להשלים את כל שנת ההשלמות (מימון, חשבונאות, מדעי ההתנהגות, חקב"צ, מבוא למערכות מידע, שיווק) בהצלחה...

למעלה