מישהוא הזמין ביגוד רכיבה מהאתר הזה ?

יעקב 471

New member
מחיר המשלוח מעמיד בספק את הכדאיות

לעומת זאת בררתי מחירים באתר השני שהומלץ ושם המשלוח 13 דולר לחבילה. שווה

yrp

New member
למה לא ללכת על הדבר האמיתי ?

בשער יורו שערורייתי כמו היום...לא הייתי חושב פעמיים והולך על הדבר האמיתי ! TRIKOTEXPRESS

יעקב 471

New member
לא מבין מה כל כך מפתה לשלם 600 ש"ח

על חליפת רכיבה של נליני כשאפשר את אותו מוצר בלי תוית של נליני ב250 ש"ח. הבדים הרי זהים cool max התפירה בסין אומנם והאמת שאני לא משוכנע שנליני תופרים באיטליה וגם לא משוכנע שיש הבדל בין תופרת סינית לאיטלקיה. הרי זה אינו מוצר מתוחכם , כולה בגד עם הדפסה, ולגבי הרפידה לפי מה שאני מבין היא מעולה גם אצל הסינים. ולסיום אני ממש לא מאוהב במוצרים שלהם אבל צריך לדעתי להבדיל בין עיקר לטפל.

jekyll1

New member
יש הבדל משמעותי בין

חליפת נליני מקורית בנחשון לבין חליפת פנקייר מקורית בנחשון. המבטים לא אותו דבר. אבל אם תשאל את החלק אצלי שיושב על האוכף הוא יעדיף לבטח את האופציה השניה. ואני עוצם עיניים בנחשון ולא רואה מי מסתכל ומי לא. ואולי לא.

rolling9stony

New member
אני אסביר לך - מה שחשוב (לי) זה הביב\מכנס

לגבי חולצות - יש לי של כמה יצרנים מכל מיני מקומות בעולם ואין הרבה הבדל. לכן אני לא קונה חולצות של נליני \ סנטיני \ זוקיני \ חומוסיני אבל ביב - שם כן יש הבדלים בפד ובמבנה שלו ובעמידות שלו לאורך זמן. יש לי שני ביבים של חברת X שאחרי בערך שנה וחצי של שימוש הפד שלהם נשחק לגמרי ואני נאלץ להוציא אותם לגמלאות. לעומת זאת יש לי ביב של נליני (Base) שאני משתמש בו שנתיים ומאוד מרוצה. וביב של נליני בייס ב 40 יורו באתר - זה מחיר די מפתה (עם שער יורו הנמוך עכשיו). נשאלת רק השאלה האם כדאי להוסיף ולקנות Pro או להשאר עם ה Base.

oscar belder

New member
מניסיון

הפד בpro מפנק הרבה יותר מפד בbase האם כדאי להוסיף את ההפרש? לדעתי בהחלט כן.

sammy0233

New member
משלוח לארץ לכולם

לקניות מארה"ב, אני משתמש כבר כמה חודשים בשירות העברה חינם של www.viadress.com ואני מאוד מרוצה... השתמשתי בהם לקניות ב-Amazon.com ו-Ebay.com, וזה עובד מצוין! ההרשמה בחינם ב-www.viadress.com. הם נותנים לך כתובת אמריקאית אישית שאפשר להשתמש בה לקנות מכל מוכר בארה"ב, והם מעבירים את החבילות אליך. אם המוכר לא מקבל כרטיסי אשראי בינלאומיים, Viaddress יכולים לקנות את המוצר בשבילך, ללא עמלות, ואז להעביר לך את החבילה. אתה משלם רק את המשלוח.

למעלה