מירב בואי רגע לכאן ולכולם כמובן...

מירב בואי רגע לכאן ולכולם כמובן...

אז הבטחתי והרי אני מקיימת, אך מכיוון שהתכבה גדולה ולא יכולתי לסרוק אותה באותו דף אז סרקתי אותה פעמיים לכן לחצו על הקובל שמרו אותו במחשב והגדילו בשביל לקרוא את שכתוב שם, מקווה שתהנו מהכתבה. אני נהנתי היא מאוד מפרגנת לכל נושא הפונדקאות בכלל... אז הנה זו התמונה שהייתה שם כמובן שצילמו את הגב בגלל האנונימיות.

מירבי*

New member
הכתבה נהדרת

תארת יפה כל כך את המסע החשוב שלך ליידי, אני בטווחה שפונדקאיות רבות או כאלה שחושבות על האפשרות להיות פונדקאיות ילמדו הרבה מהדברים שאמרת.. אני מצרפת את הכתבה למערכת המאמרים של הפורום, אין ספק שייצגת את כל נושא הפונדקאות באור הנכון .

נצרפת לשירשור הזה עוד תמונות..

מתחילה בתמונות של שיפןץ הבית, עדין לא הסתיים המטבח לצערי, יש עוד ארונות מטבח להשלים מתחת לשיש ועוד למעלה לכן עדין המטבח בבלאגן אבל התחושה של החדש בבית עושה טוב...
מתחילה בתמונה ראשונה>>>> המטבח שמים לב שאין ארונות מתחת לשיש, ורואים את הכניסה לחדר השינה שלי החדש, שם היה פעם מטבח..ורואים את קיר הקשת שחלמתי עליו כל כך ואת פינת האוכל החדשה מבוק שקנינו לא מזמן.

חדר השינה..

עדין לא מוכנות השידות שארפי מכין מעשי ידיו מעץ בוק שיסיים אצלם ואביא לכאן תמונות, ארפי אדם מאוד כשרוני, שאוהב לעשות דברים בידיו ולדעתי בבית שעושים דברים מיוחדים יש לזה משעות מיוחדת. בחדר השינה על המיטה אחי משה והבת שלי ליאל. אחי עם זקן כמובן בגלל חודש האבל על אמא שלי.

תמונה יותר קרובה של המטבח שעדין

לא הסתיים השיפוץ בו אבל ניתן לראות קצת..אחי כמובן בתמונה.

יום שישי קידוש לכבוד השבת..

עדין לא מתאתי סלון אני וארפי עדין בחיפושים אחרי הסלון העתיק שיתאים לרהוט העתיק בסלוננו. בתמונה אבא שלי ואח עם זקן עד מחר אחרי גילויי מצבה שלושים יום אבל, ורואים גם את קורלי הקטנה, ארוחת שישי אצלי בבית.

הונגריה..תמונות מטיולו של ארפי שלי.

בתמונה רואים את ארפי ואת אורשי ביתו של ארפי מנישואי הראשונים, היא בת שמונה עשרה וחצי גדולה הא? והתאומים שלו גבי ולצי בני הארבע עשרה יחד עם קורל וליאל בתמונה משותפת.

קורל עם אחותה הגדולה יחד..

הן התאהבו אחת בשניה כבר ממזמן כל שנה ארפי שם והיא מחכה לה אחותה הגדולה בשקיקה, לדעתי הן גם מאוד דומות כי שתיהן ממש ארפי אבל עדינות יותר נשיות.

עוד תמונה של קורל ואחיה ההונגרים

אורשי הגדולה ואחד התאומים גבי.. היא קיבלה המון יחס ופינוקים מהם, משפחה נפלאה יש לבעלי שם ילדים מקסימים.

קורל וסבא אטילה על שפת הדונה..

סבא אטילה הוא אבא של ארפי, וקורל היא נכדתו הקטנה, וכמה מתנות חיכו לה שם מסבא, היא חזרה עמוסה בבובות וקלטות הונגריות, אם תשמעו את הקטנה הזו מדברת הונגרית לאכול אותה

ועוד תמונה של ארפי וילדיו..

בניו התאומים קורל וליאל עם מצלמת הוידאו שלנו הכל מונצח כמזכרת

בנדה1

New member
הי ליידי, שמחה לראות שהתאוששת

תגידי קורל מדברת הונגרית? הכתבה יצאה יופי.

למעלה