מיקרוסופט: למד את ילדך לכתוב בלוג

xslf

New member
מיקרוסופט: למד את ילדך לכתוב בלוג

חבל שהתרגום של המאמר הוא רשלני, ונעשה ללא התאמה לישראל... http://www.microsoft.com/israel/athome/security/children/kidblog.mspx

e-magine

New member
מעניין אם האנשים שכתבו את ההנחיות

(שברובן הגיוניות ומועילות) הם הורים לילדים, כי לי זה נשמע יותר כמו משהו שמתאים ליחסי מעביד-עובד או מפקד-פקוד. למרות שזה אולי עניין של סגנון כתיבה ולא של מהות ההמלצות. גם לא הבנתי למה החבר'ה במיקרוסופט רוצים ללמד בלוגרים מתחילים לחכות בלוגרים אחרים. אני הייתי מעדיף שיגידו להם לא לחכות אף אחד ולשאוף למקוריות.

י.ש.

New member
בעצם...

הם בעצם רצו לכתוב שלא כדאי לילדים לכתוב בלוג כי זה מאד מסוכן אז הם מנסים לרתום את ההורים בתור רגולטורים וצנזורים. לא ממש מעודד. אני מאד מסכים שתמיד צריך לכתוב בזהירות מתוך סוף מעשה במחשבה תחילה ואני מודע לקושי הכרוך בכך. זה נכון לא רק לילדים. הפגישות המפחידות נערכות בסופו של דבר בעולם הממשי, לא ברשת.

e-magine

New member
אם כבר מדברים על סכנות

אני חושב שלא רק להיפגש עם אנשים זרים יכול להיות מסוכן, אלא גם למסור כל מיני פרטי מידע על המשפחה והבית. (אני מניח שלא צריך להסביר יותר מידי מה יהיו ההשלכות מכך שמישהו יתן בבלוג פרטים מזהים, בהזדמנות אחרת יספר שגר בבית בקומת קרקע, שאין סורגים ושעוד שבוע כל המשפחה תצא לחופש).

למעלה