מיקי חמוד למה למה למה למה??????????

מיקי חמוד למה למה למה למה??????????

אני לא רוצה לתקוף אותך או להעליב אותך אבל לעזאזל למההההה????? אתה לא מבין חמוד שהם נוכלים כל מי שיושב ברחוב ומחלק "מתנות בחינם?" אין מתנות בחינם נשמה שלי למה זה קרה לך..????? תקשיב מה אפשר לעזוב בכרטיס כספומט של בן אדם: יש לי ניסיון מר עם זה אז ככה: אפשר לזכור מה כתוב בו כמו שהיא כבר עשתה לך ולעשות שימוש "טוב" כמו שעשו לי. חמוד, אני משלמת הוצל"פ היום על שטות שעשית כשהייתי בגילך!!!! ניקו לי את כל החשבון בנק עם שטות שעשית כמו שאתה עשית. חמוד, ילד, רוץ לבנק ומהר!!!!!! לבטל את הכרטיס בבקשה ממך!!!!!! לך להגיש תלונה במשטרה מה שאני לא עשיתי כי לא ידעתי ואני משלמת היום חיר כבד ביותר!!!! נשמה, בבקשה אני מבוגרת ממך ויש לי ניסיון לצערי בבקשה תגיש תלונה במשטרה על זה ותשמור את התלונה כי אם חלילה יהיה שימוש נגדך אתה תראה להם שיש לך תלונה עלייהם.יש לי עוד דבר עבורך ילד, לפני 8 שנים לערך, בא אליי לדירה סוכן מצעים, לא חתמתי לו על כלום!!!!!!! עשיתי הזמנה של מצעים, הוא אמר לי שאין לו ברכב, אבל הם ישלחו לי בדואר. אני טיפשה כמובן כתבתי מספר חשבון ואת כל הפרטים שלי, אבל לא חתמתי, אמרתי לו שיגיע החבילה בדואר או עם שליח אני אחתום לך. הוא אמר לי טוב והלך, לא שמעתי מהם תקופה של חודש ותהקשרתי אליהם., אמרו זה בדרך. אוקיי אני מחכה, לא שמעתי מהם כלום!!!! הם פשטו את הרגל, אבל מהר מאוד קיבלתי תביעה על שטר חוב שביצעתי כאילו. מה עשה הנבלה, הוא חתם בשמי על ההזמנה, ועשה בכבת ידו שטרות חוב שאני מתחייבת לשלם כל חודש סכום של 300 ש"ח. וחתם את שמי. ואני כמובן לא ידעתי!!! לפני שנה קיבלתי מכתב מהצל"פ שאני חייבת למישהו שאני בכלל לא מכירה סכום של 4.500 ש"ח. התקשרתי אליו ושאלתימי הוא ומה זה?????? הוא אמר יש לי שטרות שאת חתמת ואת חייבת כסף..... לא ידעתי מה ומי ועל מה הוא מדבר. בקיצור סיבכו אותי כהוגן!!!!! ילד מתוק, אל תעשה שטות תרוץ מהר למשטרה ותגיש תלונה! כי יבוא חלילה היום שתקבל את המכה שלך כמו שאני קיבלתי. מישהו חתם בשמך?....כאילו חשמת אתה בעצמך יש לך בעיה אחר כך אם זה. מספיק להם את מספר חשבון הבנק שלך וזהו!! לא צריך אותך יותר יש להם חתימה שהם חותמים בשמך!!! ואחר כך המכה באה תאמין לי היא כואבת מאוד!!! אני מקווה שעזרתי לך במשהו, אם יש לך שאלו אליי אני מוכנה בבקשה לעזור לך, כל טוב תשמור על עצמך.....ועל הארנק שלך.

למעלה