מיני-שאלון (קצת אסקפיזם וקצת לא)

Lhuna3

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו?
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?
12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב.

נדירליאל

Active member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? - עכשיו, ורק עכשיו, אני מתחיל להתאושש מהתקפי חרדה קשים מאוד
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? - 11
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? - אני גמלאי
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? - לא מכיר אף אחד כזה
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? - תמיד אופטימי, אם לא, מזמן לא הייתי חי כאן
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. - הרבה זמן, שהרי צריכה לקום וועדת חקירה, והנרקסיסט החולה שיעביר אותנו מדורי גיהנום
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! - קנינו טלוויזיה חדשה. בערב קנינו, בבוקר התקינו.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? - בשל התקפי החרדה שלי - רק תשבצים בעיתון, רק מדור גלריה, נטפליקס, דיסני, אמאזון, יוטיוב
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? - אחרי שצפיתי בעונה הראשונה של "הבנים" - לא תודה, אף לא אחד.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? - טרם אכלתי, אבל אתמול - תבשיל שעועית רחבה עם המון בצל, בשר ברוטב עגבניות
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? - איזה קטע, את זה:

שאלה שעלתה ב- קווארה:
אם לצמחים יש תחושת כאב. בצל סובל כל הזמן מצריבה של עצם היותו צורבני?

בשורות טובות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

dilia snake

Well-known member
רעיון טוב לונה |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| .

1. איך אתם מרגישים בימים אלו? לחץ, חרדה, פסימיות, דכאון.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? 6-7.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? לא, כי הבוס שלי עושה משמרות בבי"ח.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? לא, אבל אני מכירה אנשים שיש להם קרובים במועצה אזורית אשכול, אבל למרבה המזל הקיבוץ שלהם יצא יחסית בזול.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? לא, אני חושבת שחלק מהבעיה זה שיש תחושה שאין על מי לסמוך בממשלה ואני חושבת שהמצב יהיה רע יותר.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. לפחות חודש.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! קניתי לעצמי חלוק חדש לחורף ביום שני ואני בסה"כ מרוצה מהבגדים שקניתי.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? אני כבר שבוע לא בחדשות כי זה גורם לי להרגיש רע ואני לא רוצה לשמוע סיפורי זוועה. אז קצת יוטיוב, ספרים, משחקי מחשב כמו באבלס וקנדי קראש.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? באטמן או סופרמן.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? קפה?
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? בשבת כשאבא החזיר אותי לאיפה שאני גרה עכשיו הוא שם שירים של אבבא אבל אני לא מאוד מבדילה ביניהם.
חתול מאבטיח!

361086185_656063973225619_518024482458913688_n.jpg

dory30

Well-known member
. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? בשבת כשאבא החזיר אותי לאיפה שאני גרה עכשיו הוא שם שירים של אבבא אבל אני לא מאוד מבדילה ביניהם.
חבר טוב שלי (שכיום אין לי קשר איתו), תושב ת"א ואח"כ חיפה בעברו, היה מעריץ שרוף של אבבא. הוא היה משמיע לי בתיכון דיסק שלם. כיום הוא פסיכולוג קליני בלואיזיאנה.

Lhuna3

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מדוכאת, מזועזעת, מפחדת מהעתיד.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? 7
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? עובדת חלקית מאוד ורק בבית.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? יש לי מכרה מהדרום שניצלה עם משפחתה וכולם מפונים, וגם קרובים בצפון שהתפנו עכשיו.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אני מאוד פסימית, אני לא חושבת שזה אפשרי לסיים את הסיפור במשהו שיחשב ל"ניצחון", אני לא רואה איך נגיע למצב שאנו מרגישים שוב בטחון פה.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. במקרה הטוב מספר שבועות או אפילו חודשים.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! נפגשתי עם החברה שפונתה ועוד 2 חברים שמזמן לא ראיתי.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? התחלתי לקרוא את הארי פוטר (פעם שניה) ואני מאוד נהנית מזה! חוץ מזה עוברת על הארכיון של המשחק Semantle ומנסה לפתור כמה שיותר.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? דר' סטריינג' שיחזיר את הזמן אחורה ללפני ה-7.10 ושנוכל למנוע את האסון.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? גלידה בן אנ' ג'ריז בטעם צ'אנקי מאנקי.

Lhuna3

Well-known member
רעיון טוב לונה |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| .

3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? לא, כי הבוס שלי עושה משמרות בבי"ח.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? לא, אבל אני מכירה אנשים שיש להם קרובים במועצה אזורית אשכול, אבל למרבה המזל הקיבוץ שלהם יצא יחסית בזול.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? לא, אני חושבת שחלק מהבעיה זה שיש תחושה שאין על מי לסמוך בממשלה ואני חושבת שהמצב יהיה רע יותר.
לצערי מסכימה.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. לפחות חודש.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! קניתי לעצמי חלוק חדש לחורף ביום שני ואני בסה"כ מרוצה מהבגדים שקניתי.
:) חלוק הכוונה לאחרי המקלחת? או שזה חלוק שסתם לובשים בבית? האמת שאף פעם לא לבשתי חלוק.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? אני כבר שבוע לא בחדשות כי זה גורם לי להרגיש רע ואני לא רוצה לשמוע סיפורי זוועה. אז קצת יוטיוב, ספרים, משחקי מחשב כמו באבלס וקנדי קראש.
|כן| מצוין שהתנתקת מהחדשות.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? באטמן או סופרמן.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? קפה?
זה תמיד טוב.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? בשבת כשאבא החזיר אותי לאיפה שאני גרה עכשיו הוא שם שירים של אבבא אבל אני לא מאוד מבדילה ביניהם.
אזהרת בדיחת ניק: כל שיר שאבא אוהב יכול להקרא שיר של אבבא :p
חתול מאבטיח!

צפה בקובץ המצורף 92955
וואו! :-0

dilia snake

Well-known member
:) חלוק הכוונה לאחרי המקלחת? או שזה חלוק שסתם לובשים בבית? האמת שאף פעם לא לבשתי חלוק.
חלוק בית מחמם כזה, שיהיה לי נעים בבית כי אני לא מסתדרת אף פעם עם חימום. אני אוהבת חלוקים, יש לי גם חלוק שמזכיר קימונו לקיץ-מעבר ללבוש מעל פיג'מה.
8-*|בוקס|:-D:-D:-D
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אני מאוד פסימית, אני לא חושבת שזה אפשרי לסיים את הסיפור במשהו שיחשב ל"ניצחון", אני לא רואה איך נגיע למצב שאנו מרגישים שוב בטחון פה.
גם אני ככה, גם אם יעשו משהו דרסטי בעזה. אני חושבת שהמדינה הפרה את החוזה בינה לבנינו ביום הנוראי ההוא, ואיך אומרים? אמון זה כמו בתולים?:cautious:
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? יש לי מכרה מהדרום שניצלה עם משפחתה וכולם מפונים, וגם קרובים בצפון שהתפנו עכשיו.
אה, זה מזכיר לי שאני מכירה אנשים מהצפון שדחו חתונה כרגע לתחילת נובמבר אבל בטח יצטרכו לדחות שוב... כי החתן במילואים והמשפחה שלו מהמרכז והאימא שלו מפחדת שאנשים לא יסכימו לבוא כי מסוכן לנסוע.

didalf

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו?|קדימה|עצב על כל האנשים שקרו להם דברים נוראים, זעם בלי נתפס על הממשלה, וזעם ופחד מהעולם המטומטמם והצבוע. אבל חוצמזה יחסית בסדר.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?|קדימה|2. אני במקום בטוח.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?|קדימה|כן מהבית.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?|קדימה|למזלי לא.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?|קדימה|לא יודעת מה נחשב לנצח בכלל.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.|קדימה|באמת לא יודעת:-( אני מקווה שלא חודשים ארוכים.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!|קדימה|אמרתי לכם שבחברה שלי הסבו את המשרדים למגורים למשפחות מפונות. אז קודם כל היה נחמד להתנדב שם כי זה היה קצת הסחת דעת. אבל דבר שני עכשיו העבירו אותם למלון כי כמה אפשר לישון על מזרן בקיוביק אז הם השאירו הודעות תודה חמודות על כל הלוחות המחיקים. (וכאילו יש מצב שהילדים שברו חצי משרד אבל שיהיה).
אה נזכרתי בעוד משהו חמוד בנושא - בפעם השניה שהייתי אז הייתה בת של אחד העובדים גם התנדבה והיה לה קפוצון של הארי אז התלהבתי ומיד אמרתי לה על זה והיא הראתה לי את הקעקועים שלה שקשורים אליו והסתבר שהיא הייתה בדיוק בהופעה שלי!! אז סתם היה לנו נחמד לדבר במהלך המשמרת. וחשבתי על זה שפעם לא הייתי מעזה לגשת למישהי ולדבר איתה על זה, והרבה מזה בזכות הקבוצה של הסוויפטים, אבל גם קצת דילן. קראתי את שרשור אוקטובר שעבר שדילן סיפרה איך היא מצאה חברים בהופעות ואמרתי שלא הייתי מסוגלת לגשת למישהו עם מרץ׳ של משהו שאני אוהבת והנה היום כן. וכשאני עושה את זה אני תמיד קצת חושבת שדילן תהיה גאה בי:-]
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?|קדימה|עובדת וזהו בערך מאהח"צ לא עושה כלום יותר מידי זמן בטוויטר אל תכנסו לטוויטר גועל נפש של מקום. הסחת דעת זה בעיקר סרטונים של הארי עדיין הדבר הכי חמוד בעולם. אני שומרת על הטיקטוק ואינסטגרם נקיים ואסקפיסטים.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?|קדימה|קפטן אמריקה כבר פה:-P:

אבל באמת צ'ארלס אקסבייר שישלוט במחשבות של כל המטומטמים מכל הצדדים ויכריח את כולם לעשות את הדבר הנכון.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?|קדימה|פיתה עם שוקולד?
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?|קדימה|לא שמעתי האמת8-* נראה לי ווילו שלונה שמה לפני כמה ימים.
12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב.|קדימה|
החיוך שמציל אותי, באמת|מאוהב|
hs83.gif

חוצמזה קחו חתול מחליף נורה

נערך לאחרונה ב:

didalf

Well-known member
|נחמה|

לגמרי, אוף.

תתחדשי.

חתול מאבטיח!

361086185_656063973225619_518024482458913688_n.jpg
יוווווווווווווווווו:-D|מאוהב|

1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מדוכאת, מזועזעת, מפחדת מהעתיד.
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? 7
|נחמה|

מזל שכל המשפחה ניצלה|מזיע|

9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? דר' סטריינג' שיחזיר את הזמן אחורה ללפני ה-7.10 ושנוכל למנוע את האסון.
לא ראית וואט איף? זה רק עושה יותר צרות והאסון תמיד קורה בסוף.
אבל מצד שני כן שיקח אותי למציאות המקבילה שבה היום הזה לא קרה מעולם:-(

8-*:-D

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D

יש לי גם חלוק שמזכיר קימונו לקיץ-מעבר ללבוש מעל פיג'מה.
וואי קניתי קימונו ממש יפה באמסטרדם ואין לי באמת מה לעשות איתו אבל הוא היה יפה אז קניתי.
וגם לי יש חלוק בית חורפי חמוד לחורף עם כובע של עכברון.

אה, זה מזכיר לי שאני מכירה אנשים מהצפון שדחו חתונה כרגע לתחילת נובמבר אבל בטח יצטרכו לדחות שוב... כי החתן במילואים והמשפחה שלו מהמרכז והאימא שלו מפחדת שאנשים לא יסכימו לבוא כי מסוכן לנסוע.
בת דודה שלי הייתה אמורה להתחתן אתמול, נדחה למועד לא ידוע.

LeAnnDylan

Well-known member

2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? אני לא באמת סובלת מחרדה. אבל אני כן בסטרס כל פעם שמדווחים על טילים מהצפון.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? פחות רלוונטי אליי אבל האמת שכן לקחנו כולנו 3 ימי חופש בהתחלה כי לא היינו מסוגלים ללכת לעבודה ולהעמיד פנים שהכל בסדר.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? אני באופן אישי לא מכירה אף אחד שנפגע, אבל כמעט כל מי שאני מכירה הכיר מישהו שנרצח. הפיד שלי מלא במודעות אבל של אנשים שהכירו :-(
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אי אפשר לנצח טרור. יהיה ניצחון קטן אבל תמיד יצוצו עוד קבוצות טרור ואיכשהו כל פעם הם גם נהיים גרועים יותר. לצערי גם אם נמחק את כל עזה לא ניפטר באמת מהטרור הזה כי אנחנו מוקפים באנשים ששונאים אותנו ורוצים במותנו.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. זה תלוי. אבל לפחות עוד חודש. כמובן שמי שקרוב יותר לקו האש יקח לו הרבה יותר זמן להרגיש "שיגרה" אבל אלא שיחסית רחוקים יחזרו ליום יום שלהם מהר יותר. זו הבעיה בארץ, אין זמן להתאבל כמו שצריך, קופצים מאסון לאסון:-/
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! האמת שלא היו לי רגעים טובים במיוחד השבוע. אני מניחה שזה כן קצת משפר את ההרגשה שאנשים מסביבי שהם לא ישראלים או יהודים מתקשרים לדרוש בשלומי ובאמת אכפת להם מהמצב בארץ והם שואלים איך אפשר לעזור. אבל לא יודעת, לא מרגיש לי שזה משהו "טוב" שתואם את השאלה.
אוקיי בעצם חשבתי על משהו. היו לי בעבודה שתי עובדות שלא כל כך אהבתי. תמיד הייתה להן אנרגיה רעה והן לא הסתדרו עם אף אחד ולפני כמה ימים הן החליטו לעזוב ובמקומן הגיעו שני עובדים חדשים והם ממש חמודים עם אנרגיות סבבה.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? האמת שרק שלשום החלטתי לצפות במשהו שהוא לא חדשות או סרטוני מלחמה. הייתי כל כך בדיכאון שהייתי חייבת הפוגה של משהו ונשארתי ערה כל הלילה וצפיתי ב-7 סרטים ברצף של ריס וית'רספון.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? אלא אם כן יש גיבור על שמחיה מתים אני לא מצליחה לחשוב על מישהו. כרגע נועה תשבי היא גיבורת העל שלי.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? אכלתי רק דבר אחד היום אז כנראה שזה. זה היה מין סלט נודלס פיקנטי עם בוטנים ואדממה. לאדעת נורדסטרום והסלטים הפלצניים שלהם. הייתי בעבודה ובחרתי את הדבר הראשון שהיה במקרר שם.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? האמת שרק היום הפסקתי עם השירי יום הזיכרון ששמעתי כבר שבועיים|חבול| סירי אומרת שזה השיר האחרון שהתנגן:
12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב. הייתי צריכה לגלול במשך 5 ד' כדי למצוא משהו בטלפון שלא קשור למלחמה הארורה הזאת. אניווי מצאתי את התמונה הזאת של ספר ישן של הבת של בת דודה שלי.
thumbnail_IMG_2702.jpg

נדירליאל

Active member

הלוואי עליי, אבל הוליווד מעולם לא טרחה להציג את המציאות AS IS
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? אני לא באמת סובלת מחרדה. אבל אני כן בסטרס כל פעם שמדווחים על טילים מהצפון.
כל אחד דואג לארבע אמותיו.
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית? פחות רלוונטי אליי אבל האמת שכן לקחנו כולנו 3 ימי חופש בהתחלה כי לא היינו מסוגלים ללכת לעבודה ולהעמיד פנים שהכל בסדר.
אז איך לקחתם 3 ימי חופשה-היעדרות?
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? אני באופן אישי לא מכירה אף אחד שנפגע, אבל כמעט כל מי שאני מכירה הכיר מישהו שנרצח. הפיד שלי מלא במודעות אבל של אנשים שהכירו
אפילו מזה אני פטור :-(
:-(
אפילו מזה אני פטור. לא יאומן, אבל ממש ממש לא מכיר קרובים רחוקים מאוד.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך? אי אפשר לנצח טרור. יהיה ניצחון קטן אבל תמיד יצוצו עוד קבוצות טרור ואיכשהו כל פעם הם גם נהיים גרועים יותר. לצערי גם אם נמחק את כל עזה לא ניפטר באמת מהטרור הזה כי אנחנו מוקפים באנשים ששונאים אותנו ורוצים במותנו.
לקרוא ל-מה שקרה טרור זה הצגה לא נכונה של המציאות. זה צבא, קטן, מטורף, אבל לא "טרור".
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש. זה תלוי. אבל לפחות עוד חודש. כמובן שמי שקרוב יותר לקו האש יקח לו הרבה יותר זמן להרגיש "שיגרה" אבל אלא שיחסית רחוקים יחזרו ליום יום שלהם מהר יותר. זו הבעיה בארץ, אין זמן להתאבל כמו שצריך, קופצים מאסון לאסון:-/
תחי האופטימיות הזהירה
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! האמת שלא היו לי רגעים טובים במיוחד השבוע. אני מניחה שזה כן קצת משפר את ההרגשה שאנשים מסביבי שהם לא ישראלים או יהודים מתקשרים לדרוש בשלומי ובאמת אכפת להם מהמצב בארץ והם שואלים איך אפשר לעזור. אבל לא יודעת, לא מרגיש לי שזה משהו "טוב" שתואם את השאלה.
גם אצלנו, אנחנו מוצפים מהגולה הדוויה ומלא ישראלים.
אוקיי בעצם חשבתי על משהו. היו לי בעבודה שתי עובדות שלא כל כך אהבתי. תמיד הייתה להן אנרגיה רעה והן לא הסתדרו עם אף אחד ולפני כמה ימים הן החליטו לעזוב ובמקומן הגיעו שני עובדים חדשים והם ממש חמודים עם אנרגיות סבבה.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? האמת שרק שלשום החלטתי לצפות במשהו שהוא לא חדשות או סרטוני מלחמה. הייתי כל כך בדיכאון שהייתי חייבת הפוגה של משהו ונשארתי ערה כל הלילה וצפיתי ב-7 סרטים ברצף של ריס וית'רספון.
וואלללה? צפיתי בסרטי רוחות של אמאזון
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו? אלא אם כן יש גיבור על שמחיה מתים אני לא מצליחה לחשוב על מישהו. כרגע נועה תשבי היא גיבורת העל שלי.
יש בינינו הסכמה, לא לגבי נועה תשבי.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? אכלתי רק דבר אחד היום אז כנראה שזה. זה היה מין סלט נודלס פיקנטי עם בוטנים ואדממה. לאדעת נורדסטרום והסלטים הפלצניים שלהם. הייתי בעבודה ובחרתי את הדבר הראשון שהיה במקרר שם.
למדתי לא להכנס למטבחי האכלה-האבסה באזורי הייטק ומגדלים גבוהים במיוחד.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו? האמת שרק היום הפסקתי עם השירי יום הזיכרון ששמעתי כבר שבועיים|חבול| סירי אומרת שזה השיר האחרון שהתנגן:
12. אם יש לכם: צרפו משהו חמוד/מצחיק/נחמד/מנחם/מעניין, שלא קשור למצב. הייתי צריכה לגלול במשך 5 ד' כדי למצוא משהו בטלפון שלא קשור למלחמה הארורה הזאת. אניווי מצאתי את התמונה הזאת של ספר ישן של הבת של בת דודה שלי.
צפה בקובץ המצורף 92972
חכמה - לא כתבה כתובת ממש.

LeAnnDylan

Well-known member
שירים של אבבא זה תמיד טוב!
חתול מאבטיח!
צפה בקובץ המצורף 92955
יואו זה מהמם!
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מפחדת מהעתיד.
נראה לי שגם לפני המלחמה פחדתי מהעתיד.
אין באמת ניצחון. גם אם ישחררו את כל החטופים בחיים זה לא באמת ניצחון כשיש את כל הנרצחים. אבל אני מניחה שזה יהיה ניצחון קטן וחשוב מאוד למורל. לגבי תחושת ביטחון אני לא יודעת אם נחזור למה שהיה אבל אם יש משהו אחד קבוע זה שהחיים ממשיכים. איתנו או בלעדינו הם ממשיכים ובסופו של דבר נמצא סוג של שגרה.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך! נפגשתי עם החברה שפונתה ועוד 2 חברים שמזמן לא ראיתי.
איך החברה שלך מרגישה?
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות? התחלתי לקרוא את הארי פוטר (פעם שניה) ואני מאוד נהנית מזה!
וואי זה ארוך כמו הגלות, רק המחשבה על לקרוא כל כך הרבה עושה לי אנטי. אבל אני שמחה שזה משפר לך את מצב הרוח.
הלוואי.
שיר ממש יפה.
חח איזה חיה משונה. אבל בתאכלס גם לי בא לעשות את זה לפחות פעמיים ביום.
1. איך אתם מרגישים בימים אלו?|קדימה| וזעם ופחד מהעולם המטומטמם והצבוע.
האמת שזה הכי מתסכל אותי. אנשים כל כך שטופי מוח משנאה שהם ממציאים לעצמם תסריטים הזויים בראש. חושבים שהם כאלה WOKE ובדיעבד איבדו כל טיפת חמלה.
🙏
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?|קדימה|לא יודעת מה נחשב לנצח בכלל.
החזרת החטופים והריגה של כל ראש החמאס לכל הפחות. זה לא ירגיש ניצחון אבל נראה לי שזה יחשב ניצחון.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!|קדימה|אמרתי לכם שבחברה שלי הסבו את המשרדים למגורים למשפחות מפונות. אז קודם כל היה נחמד להתנדב שם כי זה היה קצת הסחת דעת. אבל דבר שני עכשיו העבירו אותם למלון כי כמה אפשר לישון על מזרן בקיוביק אז הם השאירו הודעות תודה חמודות על כל הלוחות המחיקים. (וכאילו יש מצב שהילדים שברו חצי משרד אבל שיהיה).
כל הכבוד לכם! זה מרגיש מובן מאליו אבל זה לא מובן מאליו!
אה נזכרתי בעוד משהו חמוד בנושא - בפעם השניה שהייתי אז הייתה בת של אחד העובדים גם התנדבה והיה לה קפוצון של הארי אז התלהבתי ומיד אמרתי לה על זה והיא הראתה לי את הקעקועים שלה שקשורים אליו והסתבר שהיא הייתה בדיוק בהופעה שלי!! אז סתם היה לנו נחמד לדבר במהלך המשמרת. וחשבתי על זה שפעם לא הייתי מעזה לגשת למישהי ולדבר איתה על זה, והרבה מזה בזכות הקבוצה של הסוויפטים, אבל גם קצת דילן. קראתי את שרשור אוקטובר שעבר שדילן סיפרה איך היא מצאה חברים בהופעות ואמרתי שלא הייתי מסוגלת לגשת למישהו עם מרץ׳ של משהו שאני אוהבת והנה היום כן. וכשאני עושה את זה אני תמיד קצת חושבת שדילן תהיה גאה בי:-]
אני באמת מאוד גאה בך! זה מזכיר לי שאיזה לקוחה אמרה לי "וואו אני אוהבת את הציפורניים שלך!!" והתלהבתי כי חשבתי שהיא אוהדת של הסיהוקס. אבל היא סתם אהבה את הצבע|שפם| (כאילו זה הזכיר לי כי חשבתי שהיא גם אוהדת סיהוקס והתחלתי לדבר איתה עליהם בהתלהבות אבל היא לא החזירה לי את אותה ההתלהבות|שפם|)
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?|קדימה|עובדת וזהו בערך מאהח"צ לא עושה כלום יותר מידי זמן בטוויטר אל תכנסו לטוויטר גועל נפש של מקום.
חח אני נכנסת פעם בכמה ימים אבל נראה לי שכבר לפני שנתיים בסאגה הקודמת של חינם פלסטין מחקתי מלא אנשים שעקבתי אחריהם אז עכשיו כשאני נכנסת יש לי בפיד רק פוסטים של ישראל, צה"ל, ביבי, נועה תשבי ואיזו מישהי מגרמניה (שהכרתי בפאן קלאב של איזה זמרת שאני אוהבת) שממש אוהבת את ישראל. אז הפיד שלי בטוח.
אני שומרת על הטיקטוק ואינסטגרם נקיים ואסקפיסטים.
דווקא הבנתי שהטיקטוק הכי אנטישמיים|חבול|
:-D
אבל באמת צ'ארלס אקסבייר שישלוט במחשבות של כל המטומטמים מכל הצדדים ויכריח את כולם לעשות את הדבר הנכון.
אה גם אבא של צ'רלי מקגי עושה את זה.
וחשבתי ששלי עצוב.
חח זה חמוד.
אני יודעת שהשאלה הזאת אמורה להיות על משהו שלא קשור למצב, אבל אני עוקבת באינסטוש אחרי איזה מישהו יהודי מאנגליה שמפרסם מיליון פוסטים ביום על המלחמה אבל חלק מהפוסטים שלו ציניים וגורמים לי לגחך קצת בין כל שאר הזוועות בפיד.
החתול שלך הזכיר לי את הפוסט הזה:
1697688689084.png

ועוד כמה מהפנינים שלו:
1697688804090.png

1697688840183.png

1697688968651.png

1697689149112.png

1697689239072.png

1697689269973.png

Lhuna3

Well-known member
1. איך אתם מרגישים בימים אלו?|קדימה|עצב על כל האנשים שקרו להם דברים נוראים, זעם בלי נתפס על הממשלה, וזעם ופחד מהעולם המטומטמם והצבוע.
כנ"ל על הכל.
טוב מאוד.
זה באמת יפה וחמוד.
מגניב!
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?|קדימה|עובדת וזהו בערך מאהח"צ לא עושה כלום יותר מידי זמן בטוויטר אל תכנסו לטוויטר גועל נפש של מקום. הסחת דעת זה בעיקר סרטונים של הארי עדיין הדבר הכי חמוד בעולם. אני שומרת על הטיקטוק ואינסטגרם נקיים ואסקפיסטים.
אני לא נכנסת לאף אחד מהם. בתחילת האירוע עוד הייתי קצת בטיק טוק וגם עשיתי טעות ונכנסתי קצת לטלגרם וראיתי דברים שאני מצטערת שראיתי.
עכשיו רק פייסבוק וגם שם מסירה כל אדם וקבוצה שיש בהם דברים שעושים לי לא טוב.
חחח לגמרי :-D
|כן|
אני מנסה להתאפק מלאכול פיתה עם שוקולד כבר כמה ימים... נראה לי שהיום אשבר.
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?|קדימה|לא שמעתי האמת8-* נראה לי ווילו שלונה שמה לפני כמה ימים.
זה שיר כל כך מתאים בוייב שלו בעיני, כי הוא נעים בלי להיות שמח, ונוגה אבל בלי להיות מדכא.
חחחח גאון! :-D

Lhuna3

Well-known member

המושב של המשפחה שלך הוא בצפון? אני מניחה שהוא לא אחד הישובים שכבר פונו שם.
מובן.
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם? אני באופן אישי לא מכירה אף אחד שנפגע, אבל כמעט כל מי שאני מכירה הכיר מישהו שנרצח. הפיד שלי מלא במודעות אבל של אנשים שהכירו :-(
;-(
אה זה מעולה, אני הכי אוהבת שזה קורה!
וכן זה קרה לי בעבודות שונות כבר כמה פעמים, שאנשים שלא אהבתי עזבו או הועזבו, והוחלפו באנשים שאני כן מחבבת. וזה דבר מאוד משמעותי בעיני, כי האנשים שאנו עובדים איתם יכולים מאוד להשפיע על מצב הרוח שלנו וכתוצאה מזה על איכות החיים בכללי.
וואו זה הרבה!
|כן||נחמה| (אני יכולה לחשוב על מישהי שהחייתה מתים, אבל זה ספוילר לכתוב באיזו סדרה...)
צפה בקובץ המצורף 92972
זה מתוק |לב|

Lhuna3

Well-known member
נראה לי שגם לפני המלחמה פחדתי מהעתיד.
גם אני, מאוד, אבל עכשיו עוד יותר.
אין באמת ניצחון. גם אם ישחררו את כל החטופים בחיים זה לא באמת ניצחון כשיש את כל הנרצחים. אבל אני מניחה שזה יהיה ניצחון קטן וחשוב מאוד למורל. לגבי תחושת ביטחון אני לא יודעת אם נחזור למה שהיה אבל אם יש משהו אחד קבוע זה שהחיים ממשיכים. איתנו או בלעדינו הם ממשיכים ובסופו של דבר נמצא סוג של שגרה.
אני רוצה להאמין שזה יקרה בקרוב... לחזור למה שהיה זה באמת קשה לדמיין, אני מרגישה שאני חיה במדינה אחרת לגמרי ממה שהיתה לי לפני שבועיים.
איך החברה שלך מרגישה?
קשה לענות על זה, קשה לה גם להגיד בעצמה... היא כרגע כמו שהיא מתארת את זה "חיה משעה לשעה".
וואי זה ארוך כמו הגלות, רק המחשבה על לקרוא כל כך הרבה עושה לי אנטי. אבל אני שמחה שזה משפר לך את מצב הרוח.
אני גומעת את הספר הזה עכשיו ממש מהר, ומבחינתי הלוואי שהיה ארוך יותר :D
האמת שזה הכי מתסכל אותי. אנשים כל כך שטופי מוח משנאה שהם ממציאים לעצמם תסריטים הזויים בראש. חושבים שהם כאלה WOKE ובדיעבד איבדו כל טיפת חמלה.
|כן| :-(
וחשבתי ששלי עצוב.
סורי אבל הסלט נודלס פיקנטי שלך הוא באמת עצוב, ופיתה עם שוקולד זה שמח!
אני יודעת שהשאלה הזאת אמורה להיות על משהו שלא קשור למצב, אבל אני עוקבת באינסטוש אחרי איזה מישהו יהודי מאנגליה שמפרסם מיליון פוסטים ביום על המלחמה אבל חלק מהפוסטים שלו ציניים וגורמים לי לגחך קצת בין כל שאר הזוועות בפיד.
|כן| הוא מוצלח.

didalf

Well-known member
SAME
כמה צפוני המושב שלך? בטווח המסוכן? מפנים אותם?

מזל שהבוסים ישראלים.
זה נורא:-(

זו הבעיה בארץ, אין זמן להתאבל כמו שצריך, קופצים מאסון לאסון:-/
וואי ממש.

אוי איזה יופי.

וצפיתי ב-7 סרטים ברצף של ריס וית'רספון.
:-0:-0
לא חושבת שאי פעם בחיי אני אהיה מסוגלת לראות 7 סרטים ברצף.

thumbnail_IMG_2702.jpg
חחח אהבתי שהיא כתבה לשמור על הספר כשהיא מחריבה אותו בטוש אדום.

didalf

Well-known member
כנל. לא מסוגלת להתחיל סדרת ספרים ארוכה.

חח איזה חיה משונה. אבל בתאכלס גם לי בא לעשות את זה לפחות פעמיים ביום.
לגמרי

יאוו ממש זה מטריף אותי כל כך
כל הכבוד לכם! זה מרגיש מובן מאליו אבל זה לא מובן מאליו!
|חיבוק|
אני באמת מאוד גאה בך!
יאיי:-]
זה מזכיר לי שאיזה לקוחה אמרה לי "וואו אני אוהבת את הציפורניים שלך!!" והתלהבתי כי חשבתי שהיא אוהדת של הסיהוקס. אבל היא סתם אהבה את הצבע|שפם| (כאילו זה הזכיר לי כי חשבתי שהיא גם אוהדת סיהוקס והתחלתי לדבר איתה עליהם בהתלהבות אבל היא לא החזירה לי את אותה ההתלהבות|שפם|)
חחחחחחחח אני גם אוהבת לק כחול וירוק בלי קשר לסיהוקס:-D אז הייתי מבאסת אותך גם סליחה.

חח אני נכנסת פעם בכמה ימים אבל נראה לי שכבר לפני שנתיים בסאגה הקודמת של חינם פלסטין מחקתי מלא אנשים שעקבתי אחריהם אז עכשיו כשאני נכנסת יש לי בפיד רק פוסטים של ישראל, צה"ל, ביבי, נועה תשבי ואיזו מישהי מגרמניה (שהכרתי בפאן קלאב של איזה זמרת שאני אוהבת) שממש אוהבת את ישראל. אז הפיד שלי בטוח.
אני בקושי עוקבת אחרי אנשים זה הכל הפוריו שהאלגוריתם מחליט בשבילי וזה בעיקר צייצנים ישראלים. כאילו גם כשאני מסכימה איתם הם מדברים על כל הדברים הנוראים בארץ ובעולם (כלומר החידלון של הממשלה בארץ והמטומטמים העלק ווק בעולם). אבל לפעמים הם גם מצחיקים או סתם מעניינים אז אני עדיין שם.
פלוס סתם דברים של טיילור ו-וואטבר נושא לוהט כרגע בטוויטר. היום מסתבר שזה בריטני.
דווקא הבנתי שהטיקטוק הכי אנטישמיים|חבול|
אני גם שמעתי. אבל אני שומרת על האלגוריתם נקי. גם קודם הרצתי במהירות כל דבר שלא קשור לדברים שאני רוצה לראות ועכשיו עוד יותר אז הוא לא מביא לי הרבה, וכשכן אני מעיפה מהר. אז הפוריו בטיקטוק נשאר נקי וחמוד.

אה גם אבא של צ'רלי מקגי עושה את זה.
מי?
וחשבתי ששלי עצוב.
לי היה כיף|שפם|

1697688689084.png

ועוד כמה מהפנינים שלו:
1697688804090.png

1697688840183.png

1697688968651.png

1697689149112.png

1697689239072.png

1697689269973.png
זה מצחיק ומרגיז בו זמנית.

אני לא נכנסת לאף אחד מהם. בתחילת האירוע עוד הייתי קצת בטיק טוק וגם עשיתי טעות ונכנסתי קצת לטלגרם וראיתי דברים שאני מצטערת שראיתי.
יש לי טלגרם שלא נכנסתי אליו מעולם ומזל שכך.
עכשיו רק פייסבוק וגם שם מסירה כל אדם וקבוצה שיש בהם דברים שעושים לי לא טוב.
אני גם מוצאת את עצמי משתיקה אנשים.

אני מנסה להתאפק מלאכול פיתה עם שוקולד כבר כמה ימים... נראה לי שהיום אשבר.
זה הזמן לאוכל מנחם:-P:
זה שיר כל כך מתאים בוייב שלו בעיני, כי הוא נעים בלי להיות שמח, ונוגה אבל בלי להיות מדכא.
איזה תיאור יפה|מאוהב|

וכן זה קרה לי בעבודות שונות כבר כמה פעמים, שאנשים שלא אהבתי עזבו או הועזבו, והוחלפו באנשים שאני כן מחבבת. וזה דבר מאוד משמעותי בעיני, כי האנשים שאנו עובדים איתם יכולים מאוד להשפיע על מצב הרוח שלנו וכתוצאה מזה על איכות החיים בכללי.
לי קרה הפוך אנשים שאהבתי עזבו ובאו מעפנים.

Lion_Heart

Well-known member
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?10
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?עבודה
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?לא...
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?אני תמיד פסימי, אבל מנסה
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.לא הרבה זמן...שגרה זה כיף!
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!התחלתי לתכנן נסיעה להולנד...יש שם פארק מענין שאני בודק
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?דרקונים ומבוכים
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?סופרמן\סברמן\אורי און
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?כדמפלינגס שהכנתי בעצמי מניר אורז
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?SKYFALL

;-(

נדירליאל

Active member
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10?10
מובן בהחלט
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?עבודה
עבודה לא עוזרת קצת לשכוח?
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?לא...
לפי מה שאני קורא - אתה ואני מיעוט
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?אני תמיד פסימי, אבל מנסה
אל תהא פסימי, כי ההתנהגות שלך אופטימית לגמרי [ אתה עובד, אינך בורח]
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.לא הרבה זמן...שגרה זה כיף!
שגרה היא איזון מול כאוס, עד שמתגעגעים שוב לכאוס ♥
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!התחלתי לתכנן נסיעה להולנד...יש שם פארק מענין שאני בודק
ליד אמשטרדם? היינו בו, מקום נהדר
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?דרקונים ומבוכים
אני, רק סרטים
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?סופרמן\סברמן\אורי און
סברהמן - זוכר אותו במעומעם, חיקוי חיוור של קנת קלארק :)
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום?כדמפלינגס שהכנתי בעצמי מניר אורז
מה שמת בפנים? הכופתאות טוגנו או בושלו?
11. מה השיר האחרון ששמעתם נכון לעכשיו?SKYFALL
אם צריך תוספת דרמה.. ;-)

;-(

טוני החתול

Well-known member
מנהל
1. איך אתם מרגישים בימים אלו? מעוצבן, כועס, מתוסכל, מוצף
2. מה רמת החרדה שלכם מ-1 עד 10? האמת שאחרי הכמה ימים הראשונים רמת החרדה שלי ירדה למשהו כמו 4. (כלומר אם אני קורא לרמת החרדה הקיומית הרגילה שלי היא 1)
3. האם אתה עובדים בתקופה זו? ואם כן האם מהמשרד או מהבית?
ב4 ימים הראשונים עבדתי מהבית. אבל מאז יום חמישי שעבר אני עובד בעבודה. זה לא חזרה לחלטין לנורמליות שם, אבל יחסית מרגיש נורמלי. (אני בעיקר מרגיש את חוסר הנורמליות כשאני לא בעבודה)
4. האם יש לכם מכרים/קרובים שנפגעו אישית או נאלצו להתפנות מבתיהם? האם אתם עצמכם?
אני גר רחוק מספיק כך שהיו לנו רק 2 אזעקות. חבר (לא קרוב) של אבא שלי נרצח בדרום. חוץ מזה יש כמה מקרים של דברים כמו אחיין של חבר של אחות. לא מישהו שאני יודע את שמו בעצמי.
ואני גם לא מכיר מישהו שנאלץ להתפנות. כלומר ממש להתפנות. אחותי והבת שלה עברו לגור אצל אבא שלי, אבל הם עברו מגבעתיים כי אנחנו צפונה יותר וכי לילדה אין גן והאבא במילואים.
5. מאמינים ש"ננצח"? בגדול אתם אופטימיים או פסימיים לגבי ההמשך?
אני לחלוטין מאמין ש"ננצח" במובן הקרוב. כלומר אני מאמין שהחיזבאללה בצפון לא יכנס לעימות אמיתי ושבעזה נגיע ליעדים שהממשלה תחליט שהיא רוצה.
השאלות הגדולות שאני לא בטוח לגביהן זה האם זה אומר גם החזרת החטופים? האם זה אומר כיבוש הרצועה עם המון חללים, המון מוות פלסטיני וגדילת השנאה לישראל בעולם?
באופן כללי אני מאוד פסימי.
6. כמה זמן לדעתכם עוד יקח עד שנרגיש פחות או יותר חזרה לשיגרה בישראל? אף אחד לא יודע, אבל תנו ניחוש.
אני מנחש שתוך 4 חודשים כבר רוב הארץ תחזור לשגרה זה קשה לדמיין כרגע, אבל מניסיון הקורונה ואירועים בטחוניים אחרים איכשהו תמיד חוזרים לשגרה.
כמובן שאני מדבר על שגרה לרוב העם. אנשים בצבא יהיו במקום אחר ואנשים שגרים קרוב לעזה יהיו במצב אחר עדיין.
7. ספרו משהו טוב שקרה לכם בשבוע האחרון. זה יכול להיות גם משהו ממש קטן וטיפשי, כל דבר הולך!
אני מאוד נהנה מזה שהאחיינית הקטנה גרה אצלנו עכשיו. זה פשוט כיף כי היא הבן אדם הכי חמוד בעולם וכל כך מצחיקה. אם כי גם עצבנית. זה כיף גדול לשחק איתה כמעט כל יום.
8. איך אתם מעבירים את הזמן בימים אלו? מה עושים להסחת הדעת מהמצב והחדשות?
אז למזלי העבודה שלי מעולה בתור הסחת דעת. מחוץ לעבודה האחיינית הקטנה היא טובה לזה (כין היתר כי אסור לדבר על המצב לידה).
וחוץ מזה אני חוזר בשבוע האחרון לראות יותר טלוויזיה וגם לקרוא.
והחלטתי להפסיק להסתכל באינסטגרם כי אני מתעצבן. אני כמעט כל יום צריך להפעיל את ההפסקה הזאת מחדש אחרי שאני מתפתה, אבל אני כן הפחתתי.
9. איזה גיבור על היינו הכי צריכים פה עכשיו?
אני מתלבט בין הפלאש שיכול לחזור בזמן ולעצור את זה. או פשוט סופרמן שיוציא את החטופים מעזה.
10. מה הדבר הכי טעים שאכלתם היום? שניצלים
אני שומע המון מוזיקה ישראלית כי במקום להקשיב לשירים שלי אני מקשיב לרדיו ועובר בין דברים חדשותיים (כמו ראיונות עם ניצולים) לבין מוזיקה.
אני לא זוכר מה השיר האחרון ששמעתי אבל גיליתי (מחדש) את השיר בין האצבעות של רותי נבון:
אני לא זוכר אם שמתי את זה כבר:
WhatsApp Image 2023-10-02 at 18.54.28.jpeg

למעלה