Brendan of DNA
New member
מיניבוס של דן יעצור בהינף יד
הודעתו של דובר משרד התחבורה
זאת אומרת שהנוסעים יעשו ככה :מיניבוס של דן יעצור בהינף יד
לא. זאת אומרת שיהיו יותר פקקים...זאת אומרת שהנוסעים יעשו ככה :![]()
יש משהו בדברים שלך, אבל התכוונתילא. זאת אומרת שיהיו יותר פקקים...
על הכביש עקב חסימה של נתיבים ע"י מיניבוסים שיוכלו לעצור בכל מקום בדיוק כמו מוניות שירות. זה אומר גם שצריך להיות זהירים פי 2 היות וכל אחד שירים את ידו יביא לכך שנהג המיניבוס יסטה מהנתיב השמאלי למדרכה וזאת ללא איתות או מבט בראי.
אתה צודק לגמרילא. זאת אומרת שיהיו יותר פקקים...
על הכביש עקב חסימה של נתיבים ע"י מיניבוסים שיוכלו לעצור בכל מקום בדיוק כמו מוניות שירות. זה אומר גם שצריך להיות זהירים פי 2 היות וכל אחד שירים את ידו יביא לכך שנהג המיניבוס יסטה מהנתיב השמאלי למדרכה וזאת ללא איתות או מבט בראי.
יש לך טעות אדונילא. זאת אומרת שיהיו יותר פקקים...
אני לא בטוח בדבריךיש לך טעות אדוני
הנהגים של המידיבוסים האלה יהיו אנשי דן ומן הסתם הם הרבה יותר מוסים מאשר החאפרים האלה שאין להם מושג מה זה לנסוע בבטחה אז אתה יכול להיות רגוע לא יקרה כלום
מוניות שירות, מיני/מידי/מקסיבוסיםאני לא בטוח בדבריך
הרוב כמובן הם מנוסים, אבל יש מיעוט שעושה שם רע לכל הנהגים. ביניהם וותיקים וצעירים. לגבי המידיבוסים, כל עוד הנוהל יהיה בתוך רחובות השכונה מה טוב. זה גם מקובל בצפון אירופה. מצד שני בישראל נוהגים ל"עגל פינות" ול"החליק", ולכן אני מאמין שהמידיבוסים יעצרו באופן דומה גם ברחובות הראשיים למורת רוחם של אנשי משרד התחבורה. אני מקווה שלקווים האלו יהיה מסלול קשיח עם תחנת יציאה ולו"ז קבוע, בניגוד למוניות שעושות מארבים, ולא מתחשבות בתדירות. אגב, בחיפה כך שמעתי עובדים על פרויקט נסיוני, של מיניבוסים שיסתובבו בשכונות, ואנשים יתזמנו אותם על פי משלוח SMS. מה אתם אומרים?
אסון...מיניבוס של דן יעצור בהינף יד
גם בנתיב התח"צ בדרך בגין הותרהאסון...
נסעתם פעם בציר ז'בוטינסקי, עם כל החאפרים האלה בקווים 51+66?? אסון מוחלט איך שהחברה האלה נוהגים, מהנתיב השמאלי הם לפתע חותכים לימני ועוצרים באחת. הם יוצרים פקקים וניסיונות של נהגים מתוסכלים לעקוף אותם ולהתפרץ לנתיבים אחרים. אגב, שמתם לב לאיוולת? בפתח תקווה, בציר ז'בוטינסקי בנו נתיב תחבורה ציבורית מיוחד, לאוטובוסים בלבד....? לנהגי מוניות השירות אסור לנסוע בהם והם נותרו לנסוע יחד עם המכוניות הרגילות. הם עוצרים באמצע נתיבי הנסיעה וחוסמים אותם. מדוע שלא יותר להם לנסוע בנת"צ כמו לאוטובוסים? הרי התחרות היא על הזמינות, לא על מידת סיכון הנוסעים.... הפתרון: תחנות עצירה מוגדרות למוניות השירות במקומות עמוסים והרשאה לנסוע בנת"צ. די עם הבלאגן! די לרופליקת הבננות! ליברמן, התעורר, נמאס מההפקרות בתח"צ! תאוחד כל התחבורה הציבורית למפעיל אחד ומיד!
אוהד, תוכל לומר מתי הופעל הקו?גם בנתיב התח"צ בדרך בגין הותרה
הנסיעה אך ורק לאוטובוסים, והמוניות נסעו בציר התנועה הרגיל. ולגבי המיניבוסים, בעבר הפעיל דן קו 1 פנימי בגבעתיים. גם שם השתמשו במידיבוסים ללא תחנות, אלא ע"י הנפת יד. הנסיון לא הצליח וכעבור מספר חודשים הופסקה פעילות הקו. נקווה שהפעם הפעלתם תהיה יותר מוצלחת.
קו 1 בגבעתיים הופעל במשך מספראוהד, תוכל לומר מתי הופעל הקו?
או מה היה מסלולו או פרטים אחרים?
לפני מספר שנים ניסו גם להפעיל קו 1קו 1 בגבעתיים הופעל במשך מספר
חודשים באמצע שנות התשעים, משהו כמו 1994 או 1995. פעל בו מידיבוס, פעם בחצי שעה או שעה. נקודת היציאה היתה ברחוב כצנלסון, יחד עם תחנת הויסות של קו 53. עד היום, כאשר מתקרבים היטב לתחנה זו ניתן לראות את שרידי השלט של קו 1 פנימי. ככלל הוא נסע דרך כצנלסון ו- וייצמן עד דרום העיר (כל גבעתיים לא גדולה יחסית). אפשר היה לעצור אותו בכל מקום, ממש כמו מונית, אבל לא היה ביקוש, וכאמור, כעבור מספר חודשים הופסקה פעילותו. המידיבוסים של קו זה, כמו גם של קו 6 פנימי באור יהודה היו מהסדרה 5002 עד 5011, שעוטרו בפרחים.
אני זוכר שהופעל פעם קו 2 ביפולפני מספר שנים ניסו גם להפעיל קו 1
פנימי ברמת חן, החל משעה 20,00. הוא יצא מהסופר ברחוב עודד והסתובב בשכונה, והפעלתו הופסקה לאחר חודשים ספורים, מחמת העדר ביקוש. הכוונה היתה להעניק לשכונה זו שרות בשעות שקו 34 אינו פועל.
זוכר גם את הקו הזה. הוא היה קואני זוכר שהופעל פעם קו 2 ביפו
בסביבות שנת 1998 אני זוכר שהופעל לתקופה מאוד קצרה קו 2 פנימי ביפו שנקרא "סובב יפו-עג'מי". אני זוכר שראיתי אותו נוסע ברח' יפת, ברח' התחיה (סמוך לבלומפילד) וברח' אד קוץ' (ליד מרכז הטניס), יתכן שיצא מוולפסון. עד היום ניתן לראות את המדבקה "2" בתחנת קו 10, 41, 46 ליד גלידה אנדרי ביפו. אולי ידוע לך, אוהד, מה היה מסלולו המדויק ותדירותו?
היה גם קו כזה באור יהודהגם בנתיב התח"צ בדרך בגין הותרה
הנסיעה אך ורק לאוטובוסים, והמוניות נסעו בציר התנועה הרגיל. ולגבי המיניבוסים, בעבר הפעיל דן קו 1 פנימי בגבעתיים. גם שם השתמשו במידיבוסים ללא תחנות, אלא ע"י הנפת יד. הנסיון לא הצליח וכעבור מספר חודשים הופסקה פעילות הקו. נקווה שהפעם הפעלתם תהיה יותר מוצלחת.
זה היה קו 6 פנימיהיה גם קו כזה באור יהודה
ובעצם הוא שימש בתור שאטל לכביש הראשי, לא זוכרת את השנב אבל אלה היו מידיבוסים של דן עם ציורי פרחים בשני הצדדים. אינני יודעת כמה זמן נמשך העניין הזה ולמה הופסק.
ולמה הוא הופסק?זה היה קו 6 פנימי
שיצא ממסוף הבנים. פעל אם אני לא טועה בסביבות שנת 1995.
אני מניח שבגלל חוסר נוסעים/כדאיותולמה הוא הופסק?
נכון זה היה באמצע שנות ה-90, כנראה 1995 כמו שאתה אומר
אני לא מצליחה להשיג את הספר הזהאני מניח שבגלל חוסר נוסעים/כדאיות
בספר "בגלגלי הזמן" מופיעה תמונה מחנוכת הקו באור יהודה, בנוכחות ראש העיר ויו"ר מזכירות דן דאז.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.