מין העובר בשקיפות עורפית

מין העובר בשקיפות עורפית

אוטוטו זה מגיע- שקיפות עורפית, סוף שליש ראשון וסוף לדאגות (לחלק מהן). אני שומעת כל מיני דיעות לגבי זיהוי מין העובר בשקיפות, שזה לא וודאי, שאם זה בן זה יותר קל לזהות, שזה תלוי אם ה"איבר" נוטה למעלה או ישר, שלא כל הרופאים מסכימים לבדוק בכלל... בקיצור- מה הסיכוי שזה באמת יקרה באמצע שבוע 12? אני די חוששת שיגידו לי משהו ואחר כך זה יתברר כטעות. לא ממש משנה לי בן או בת, הבעיה שברגע שאומרים אז מתחיל הרגע שמתחילים להקשר להריון, לעובר, לראות אותו כאישיות בתוך הבטן...

bobi

New member
אני בשבוע כמעט 20

היתי בבדיקות אולטארסאונד וכל הזמן אמרו לי לא ברור וגם בשקיפות העורפית אמרו לי ככה התחלתי להשתגע כבר ואז החלטתי לא לדעת את מין העובר עד הלידה שתהיה הפתעה. נכנסתי לפורום סטארמד שאלתי רופא אחד אם יש סיכויים שקורים טעויות בזיהוי העובר אמר לי שלפעמים לבנות יש דגדגן מוגדל וחושבים אותו לאיבר מין זכרי מציעה לך שתי אפשרויות או לחכות עד הסקירה המוקדמת או עד הלידה (שזה יותר נחמד לגלות הפתעה) הכל לפי בחירתך בהצלחה.

appelbit

New member
מאד גבולי

קשה לזהות את מין העובר בוודאות בשקיפות ולכן יש רופאים שמעדיפים בכלל לא להגיד. לחברה שלי אמרו בן וטעו. אם את מאד לא רוצה להיתקל בטעויות אז פשוט אל תבקשי לדעת וחכי עד הסקירה. בהצלחה.

ע ו ג ל ה

New member
מצטרפת למה שאמרה זו שפה מעלי

גם אם יגידו לך, לא הייתי בונה על זה. אנחנו עשינו שקיפות ב- 11+3 וכשהרופא שאל אם אנחנו רוצים לדעת את המין הסתכלתי עליו כאילו הוא שאל אם אני רוצה שהוא יקרא לי בקפה... אמר מה שאמר, התעלמתי, ומחכה לסקירה.

טוליפ 24

New member
אצלי צדקו...

בשקיפות בשבוע 12+6 אמרו 80 אחוז לבת. בסקירה הוא אימת את זה
כנראה שזה באמת תלוי מתי מבצעים את השקיפות ובתנוחת העובר. בהצלחה ! ורק שיהיו לנו בריאים

part 21

New member
אתמול עשיתי שקיפות

אצל גילבוע המקסים כלכך וביקשתי שיינסה לחזות, הוא אמר בת. בהריון הראשון גם ניבאו בת ואכן צדקו ויש לי בת הכי בעולם עם שרשראות וורוד והכל. באמת מעניין לדעת אם לכל מי שניבאו את המין בשקיפות זה באמת הדבר האמיתי אח"כ.

רותם73

New member
אצלי טעו

בהריון עם ליעד בשקיפות הרופא אמר שנראה לו שזה בת... בסקירת המערכות הרופא שאל אם אנחנו יודעים מה יש בבטן, אז עניתי לו שאמרו לי בשקיפות בת. אחרי כמה דקות בבדיקה הוא אומר לי , טוב אני עדיין לא ראיתי בת עם "כזה".... אבל בסדר :)

marina6109

New member
אנחנו עשינו שקיפות בשבוע 13+2

והרופא אמר שזה 90 אחוז בן. בסקירה אישרו שזה בן. אני מבינה את הסקרנות הרבה שלך, אבל כדאי לחכות לסקירה. בין השקיפות לסקירה יש הבדל של מקסימום חודש- ועוד חודש אחד לחכות זה לא נורא כל כך. מה גם שזה בד"כ קצת פחות מחודש... גם לי היה מאוד חשוב לדעת את מין העובר כמה שיותר מהר, וגם מאותה הסיבה להרגיש שזה ממש אישיות ומישהו חי בתוכי, אם זה הוא או היא. אבל תתתאזרי בסבלנות, והזמן עד הסקירה גם יטוס. כי לפעמים יש טעויות בשקיפות, אל תבני על זה לגמרי. למרות שאצלי בשקיפות ברגע שאמרו שזה בן- הייתי בטוחה בזה. כי לפני כן הייתה לי תחושה מאוד חזקה שזה בן, וגם עשיתי בתקופה מאוחרת יחסית לשקיפות אז האמנתי שכן אפשרי לראות. בכל אופן, בהצלחה לך. העיקר שיהיה תקין

Yifatule

New member
אצלי פעמיים צדקו בשקיפות

בפעם הראשונה אמרו בן ובשניה אמרו בת, בשניהם זה אכן מה שיצא

MiMamiMexicana

New member
אני עשיתי אתמול, ובדיוק כמו לפני 3 שנים

עם הילדון שלי, הרופאה בכלל לא ניסתה להסתקל ואמרה שהיא לא אומרת עכשיו, פעם קודמת הייתה רופאה אחרת (מאותה מרפאה) והייתה בדיוק אותה תשובה, בכל מקרה, אני יודעת שיש לנו בת, אבל גם אם זה יהיה בן אני אשמח, אני קשורה להריון עוד מלפני שראיתי שני פסים במקלון, לא יודעת למה זה משנה לדעת מין העובד להקשרות להריון, בחו"ל פחות מקובל לדעת מראש מה זה, וגם אם כן זה רק באולטרסאונד בסביבות שבוע 20+ אני פשוט הייתי מתאפקת עד הסקירה ולא מבקשת לדעת בשקיפות, זה סה"כ הפרש של שבועיים 3

mom27

New member
שקיפות

יש לי חברה שבשקיפות אמרו לה שיש לה בת אבל בסקירה ראו בן. האמת שרק מי שפיר זה 100%. שמעתי על מישהיא שבסקירה אמרו לה שיש לה בת אך לפי בדיקת המי שפיר יש לה בן ואכן נולד בן.

אני עשיתי שקיפות ביום שישי האחרון בסוף שבוע

13-שזה לקראת הגבול העליון שעושים שקיפות. והוא אמר לי ש98% שזו בת וממש הראה לי את האיזור שאמור להיות הפות. הוא אומר שאם היית באה שבוע קודם-היו 40% שהוא היה טועה. אבל אחרי שלב מסויים -זה דיי וודאי. אז אם את רוצה להקטין את הסיכוי לטעויות-תחכי כמוני לסוף שבוע 13-תחילת 14 ואז תעשי.

Tipush

New member
אני עשיתי שקיפות בשבוע 13

והרופא זיהה בוודאות שזה בן. אני לא העלתי על דעתי אפילו לשאול. בשלב כלשהו הוא מסתכל עלינו ואומר לנו: "כולם תמיד שואלים אותי אם אני יודע אם זה בן או בת, אתם לא רוצים לדעת?" אז אמרתי לו שחשבתי שבשקיפות זה מוקדם מדי. הוא חייך ואמר לי שרואים בבירור שזה בן ואפילו הראה לי את האיבר. אני מניחה ששבוע קודם לא היינו יודעים.

אם לא איכפת לך לחכות

ואת מעדיפה להיות בצד הבטוח,מחשש שתתאכזבי תחכי לסקירה המוקדמת ולצורך העניין,עשיתי שקיפות לפני שבוע וחצי לא נאמר המין,אפילו לא נבדק הריון קודם,נאמר שבת,ויש לי בן הריון ראשון,לא ראו בכלל..

שאלת שליש שני

מתי בכלל הוא מתחיל,באיזה שבוע?? באתר מקו כתוב משבוע 13 באיזה ספר שיש לי שבוע 16 אז מתי? אני שבוע 13+5,וזה מזכיר לי לספר לחמותי על ההריון כבר
עוד יומיים שבוע 14,איזה כיף עוד שבוע וחצי סקירה
ואז אני מרשה לבטן לצאת..

אצלי צדקו.

הוא שאל אם אני רוצה לדעת.. ואמר 60% בת. שבועיים בערך אח"כ הייתי אצל הרופא שלי והוא אמר כבר 90% ובסקירה כבר ידענו.. קחי בחשבון שבשקיפות זה רוב הפעמים ניחוש.. ואם את לא רוצה לדעת תגידי את זה לרופא..

טאקית24

New member
אי אפשר לדעת בוודאות

עם הבן שלי בשבוע 12 ובשבוע 14 לא ראו כלום. בשבוע 15 ראו מגדל פיזה ניצב לו בין הרגליים באופן ברור שלא משאיר מקום לספק עם הבנות עכשיו, בשבוע 12+5 ראו אצל אחת מהן שזה 90 אחוז בת, מאחר והן זהות יכלנו להסיק ששתיהן בנות. שבוע אחרכך לא התאפקתי והלכתי שוב לאולטראסאונד וכבר היה ברור שהן בנות. יש לי חברות שראו מוקדם וכאלה שראו מאוחר, אין חוקיות. מקוה בשבילך שיראו. אגב, בהריון הראשון מאוד מאוד רציתי בת, קצת התבאסתי כשראינו שזה בן, אבל אחרי שהתחיל לבעוט התחלתי להתאהב בו והיום אני משוגעת עליו והוא כבר בן 4. ועכישו יש לי עוד 2 פיצקיות בדרך ואני בטוחה שגם אותן אני אוהב בטירוף. תאמיני לי שזה פחות חשוב, העיקר שיהיו בריאים..

למעלה