מילים טובות על פרידה

מילים טובות על פרידה

נכון שפרידה נראית מאיימת, אבל לבוא ולשפוט אותה כאן שהיא "נרקומנית" "אגואיסטית".. לא הוגן, תנסו להיכנס למסלול החיים שלה, נכון שהייתה נרקומנית והסיבות לכך בטח דברים שעברה בחיים, אנשים לא סתם נופלים לסמים תמיד יש משקעים קשים וחזקים שמלווים אותם לכך, והגדולה היא לצאת מזה, הגמילה היא סבל גופני שהרבה לא עומדים בו ופרידה הצליחה לשקם את עצמה ולבנות לעצמה חיים, תשפטו את זה! לצערנו הנרקומנים הם אנשים שגדלו בבתים בעייתים עם אלימות , חוסר אהבה, הזנחה ופגיעה בנשמתם, לא כולם חזקים לעבור את המשברים בחייהם ואלה שלאמצליחים נופלים לסמים! ופרידה כפי שהיא כיום עדיין נלחמת , הטבק עדין משמש לה כרגיעון , משקעי החיים לא חולפים אף פעם. ואם כל החסרונות שיש בה , היא אכן אמיתית בעיני, מה שהיא אנו רואים גם אם זה לא תמיד יפה לעין וזה אמיתיות!!![ אולי היא לא דוגמא לאנשים הנורמלים שלא יודעים מה זה סמים, אבל היא יכולה להיות דוגמא לאנשים שבתוך הסמים עמוק ולראות שאפשר לצאת ומזה להמשיך הלאה! ותחשבו על זה......

חשבתי

היא אישה רעה. בהמה גסה שלא רואה שום דבר מלבד את עצמה. כשהיא תצא מהבית לכולם ירווח וסוף סוף יתחילו לחייך שם בלי פחד.

ghmain

New member
פרידה שופטת יותר מכולם

מגיע לה צדק פואטי אנשים שמחפשים אמת לא בורחים מהמציאות עם סמים וגם הפח זבל שלי אמיתי... אז מה?

איבונה3

Well-known member
פריירים כניראה שאת (או אתה) לא

רואה ערוץ 20 כי פרידה אמרה במפורש שהיא נפלה לסמים רק בגלל סקרנות ,והיא גדלה בבית נורמלי עם שני הורים שנתנו אהבה פשוט פרידה מטיבעה אישה מניפולטיבית וסכסכנית......איך את רוצה שאני יכבד אישה כזאת??? איך את רוצה שאני יכבד אישה שהייתה נותנת לבן שלה כסף רק שיסתלק מהבית והיא תוכל להסניף???? איך ???? איך את רוצה שאני יכבד אישה שגרמה לאיש מבוגר (יורם)להיתחנן לפניה ולבכות שלא תיכנס עם התנ"ך לשרותים ????? וזה רק על קצה המזלג מעלילותיה של פרידה..

נעמה196

New member
בעעע,פרידה גורמת לנו להקיא,דמות שלילית

שמשתמשת בסמים בבית האח! לא חינוכית,לא תרבותית וגסת רוח.

למעלה