מילואים - עכשיו תורי לשאול

• פותח הנושא A-T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

A-T

New member

במידה ויהיה לי רכב: איך מגיעים למחנה נאעורה? זה נמצא צפונית לתל חרוד. אם אין רכב: אני צריך להגיע מתל אביב לת"מ עפולה לפני השעה 9:00. תודה

כתושב אחד הקיבוצים פה,אתן לך

במידה ויהיה לי רכב: איך מגיעים למחנה נאעורה? זה נמצא צפונית לתל חרוד. אם אין רכב: אני צריך להגיע מתל אביב לת"מ עפולה לפני השעה 9:00. תודה
שתי דרכים להגיע לנאורה. 1.אחרי קיבוץ גבע יש צומת טי,סע שמאלה במעלה הדרך ותגיע תוך רבע שעה לנאורה. 2.בדרך מעפולה לטבריה,אחרי קיבוץ דברת,פנה ימינה בצומת טי,ורד בכביש תוך 10 דקות אתה בנאורה. הערה:אני לא יודע איפה המחנה,אך הוא ודאי סמוך לישוב נאורה.

A-T

New member
../images/Emo51.gif

שתי דרכים להגיע לנאורה. 1.אחרי קיבוץ גבע יש צומת טי,סע שמאלה במעלה הדרך ותגיע תוך רבע שעה לנאורה. 2.בדרך מעפולה לטבריה,אחרי קיבוץ דברת,פנה ימינה בצומת טי,ורד בכביש תוך 10 דקות אתה בנאורה. הערה:אני לא יודע איפה המחנה,אך הוא ודאי סמוך לישוב נאורה.

A-T

New member
משהו אחר

משהו אחר
זוכרים שהיה כאן ויכוח היכן צולמה הפרסומת לאגד שרואים אוטובוס נוסע על גשר גבוה? אולי הפתרון נמצא כאן. תלחצו על התמונה.

ה דרומי

New member
איפה ליד נעורה יש מחנה?צ?.

איפה ליד נעורה יש מחנה?צ?.
הכי שיש זו מסעדה טובה לפני נעורה אולי זה משהו באזור גידעונה. מעין חרוד {אנ"א}?..

מצב
הנושא נעול.
למעלה