מילה טובה על ארליך

I Gabe

New member
מילה טובה על ארליך

לפני כמה שבועות היה פה שרשור שבו כמה אנשים הביעו אכזבה מהחנות. היום דווקא הייתה לי שם חוויה טובה. רציתי לקנות עדשה מסויימת שלא הייתה במלאי. בדחף ספונטני קניתי עדשה אחרת, פחות מתאימה לי, רק כי הייתה במלאי ולא הייה צורך לחכות. תוך זמן קצר הבנתי איזו טעות עשיתי וכעבור כמה שעות, בדרך הביתה, נכנסתי שוב לחנות לשאול אם אני עדיין יכול להתחרט. לקצר את הסיפור, לא הייתה שום בעייה, הכל סודר ברוח טובה ובגישה חיובית. סך הכל שירות ללא דופי. אגודל למעלה!

Cמן רשום

New member
אני קונה כמעט רק שם

הקטע הזה שצריך להמין עדשה באמת מבאס אבל זה לא רק הם. אבל בסך הכל החנות הכי מקצועית שאני מכיר בארץ. גם אני התרשמתי לטובה מהשירות, כשבאתי עם בעייה, טופלה באופן מקצועי מאד.

sagiKor

New member
למי אכפת ממקצועיות?

הרי אתה בא מוכן לקניה אחרי שעשית שיעורי בית ואתה יודע מה אתה רוצה. קונים איפה שהכי זול....
ומה עושה חנות אחת מקצועית על פני השניה?
שיש מוכר שיודע לסבן אותך טוב יותר ולשכנע אותך לקנות פילטר זול?
חנות מקצועית זאת חנות שמחזיקה סטוקים ושל מוצרים שלא תמצא בחנויות לא מקצועיות. להזמין ולחכות אפשר לבד וחסוך את ״עמלת התיווך״ של החנות המקצועית...
עוד לא נתקלתי בחנות מקצועית באמת בארץ... לא מבחינת סטוקים, לא מבחינת שירות, לא מבחינת ידע.

I Gabe

New member
אני ממש חולק עליך

לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות במקום הכי זול אם מקום זה לא נותן אחריות ראויה. ולמרבה הצער בהרבה חנויות בארץ האחריות לא שווה כלום.

במקרה שלי (אני מניח שאתה מתכוון אליי) אף אחד לא ניסה לסבן אותי או לדחוף לי משהו. פשוט שאלו אם זה יכול להתאים. אני ילד גדול, קיבלתי החלטה ואני עומד מאחוריה. לא מאשים אף אחד. להיפך, אני חושב שהיה מקצועי מאד מצידו להציע לי חלופות. אני חושב שהדרך שבה החליפו בלי לעשות שום עניין, הכל בגישה חיובית "אין בעייה" וחיוך, ראויה לציון.

sagiKor

New member
לא התכוונתי אליך

אלא לניסיוני האישי בכל מיני חנויות.
חלק גדול מהציוד שלי נקנה בחו״ל, הוזמן לארץ. הפסד האחריות זה משהו שאני מוכן לספוג על מנת לשלם פחות. כמובן שהרבה פחות...
לקנות בחנות זולה בארץ עם אחריות קקה מבחינתי זה כמו להזמין מחו״ל, אני לוקח את הסיכון.
לפני כל קניה אני משווה מחירים בארץ ובחו״ל וקונה איפה שהכי כדאי. האחריות שתקבל בארץ אצל נותן אחריות מכובד לא שווה יותר מכמה מאות שקלים בודדים.

sagiKor

New member
ואם תמצא את אותו מוצר בחנות אחרת

פחות נוצצת ופחות מקצועית אבל במחיר טוב יותר, עדיין תקנה בבעזרת השם? (B&H)

slarti

New member
שאלה טובה...

לא אקנה בחנות חאפרית גם אם יותר זול. אם באדורמה או אמאזון יהיה יותר זול - אקנה שם, אבל בחנות חאפרית - ממש לא. אני מוכן לשלם קצת יותר בשביל לקנות מחנות טובה ואמינה.
&nbsp
&nbsp

Cמן רשום

New member
אותי הם מספקים

להחזקת מלאי מדברים יחסית נדירים יש עלויות. מחיר שהלקוח ישלם בסופו של דבר.
אני בודק לפני כל קנייה מחירים בחו"ל. לרוב מדובר בהפרש שיתקזז ע"י המשלוח, ביטוח, מיסים. לפעמים אפילו נומינלית יותר זול בארץ. להזמין מאתרים סיניים וחאפרים באי ביי? לא תודה.

למעלה