מילה אחת-אכזבה

JONJON22

New member
מילה אחת-אכזבה

באתי לפגישה אתמול,ולא מצאתי אתכם בשוםמקום,באתי ב8 וחיכיתי עד 9.30 ואף אחד,אבל אף אחד לא היה שם,אך זה יכול ליהיות שכולם אחרו ביחד????אפילו הבאתי כנפיים כמו שמלאך ביקש. אחרי זה התחלתי לחפש אתכם על החוף,הלכתי על הטיילת הלוך ושוב,ולא ראיתי לא נרות לא נרגילות ולא בטיח!אז אולי שמישהו יסביר לי מה קרה?????? וחבל,באמת חבל,כי באמת היו פה אנשים שאהבתי דברים שהם כתבו(במיוחד שניים) ועכשיו אני הולך לישון,לבד. "hello ,is it me you looking for? cause i wonder were you are,and i wonder what you do are you somewhere feeling lonley,or someone is loving you?"

הפגישה תוכננה ליום שבת...לא שישי.

בוקר טוב...

GALI02

New member
אופס ג´ון

הפגישה היום חמוד... אולי זאת הסיבה שאתמול לא מצאת שם אף אחד... ושיר מדההההים.

GALI02

New member
כי לא הסתדר

ואכן יש נציגות אילתית בפורום. נציגות חיפאית כנראה שלא תהיה(או שאולי כן) למה אתה לא נסעת עם רומי?

מ...נציגה חיפאית ? אני אל בטוח...

לא נסעתי כי זה לא הסתדר לי עם העבודה, הבריאות וההתחיבויות הקודמות שלא הצלחתי להזיז...
בשנה הבאה בירושלים

**מבזק**מבזק**מבזק**מבזק**

הודעה מרעישה : מלאך הוא הבן היחיד במפגש. האים זו היתה התוכנית המקורית ? האים מלאך ידע על מומנט זה בזמן הצעת התוכנית ? בשלב זה אין אפשרות לקבל את תגובתו של מלאך...נמשיך לעקוב.

GALI02

New member
חחח גדול!!!!!!

מסכן מלאך בטח כולן מרביצות לו על כל הירידות על המין הנשי בפורום...

reneg

New member
גם אני מחיפה!

אז אנחנו הרבה מחיפה, סבבה, הפגישה הבאה בחיפה!

GALI02

New member
וואלה. יש לא מעט חיפאים אני רואה

אז סגרנו reneg... ואם למישהו יש טענות, מענות שייפנה להנהלה... חחח בוקר טוב לכולם!!!!!!

reneg

New member
יש פה גם לא מעט גלי...

גלי גלי... אז מתי מתוכנן?

GALI02

New member
גלי יש רק אחת...

וזאת לא אני. אני גילי. ומבחינתי ANY TIME העיקר שזה לא יהיה בטיזינאבי(חח מצחיק לכתוב את המילה הזאת). לילה טוב גילי(האחת והיחידה...חחחחחחח)

reneg

New member
אולי נתחיל במפגש

חיפאים? (יהיה יותר קל לארגן, נלמד את הטעויות ונשפר למפגש הגדול
)

למעלה