מיכלוששששש- help או מישהו! דחוף!

מיכלוששששש- help או מישהו! דחוף!

יש לי הרגשה שאת תוכלי לעזור לי במציאת המילים לשיר של ארכדי דוכין.. אממ.. נראה לי שזה שלו.. הכל תלוי בך חבר.. היה חזק ותתגבר.. אל תיתן לעצבות בך לנגוע.. או משהו כזה.. את יודעת על מה אני מדברת? אוהבת! שני.

deep ocean

New member
המממממממ שני

אין לך מושג מי שר את השיר הזה? כי המילים שכתבת לא אומרות לי כלום אבל זה בגלל שקשה לי לפעמים לדעת מהו השיר לפי כמה מילים..... איפה את שומעת אותו-ברדיו? יש לאביב גפן שיר שנקרא חבר אבל הוא נכתב על יצחק רבין ואין שם לדעתי את המילים שרשמת, זה הולך ככה (לא, אתה יותר אלי לא תבוא...הראית לי איך לאהוב עכשיו אתה ברחוב..... וכו´ וכו´) תפרטי קצת או תכתבי יותר מילים ואני אצליח למצוא לך את השיר+המילים בשמחה! :)

אממ.. לא ארכדי.. בועז שרעבי!

זהו. 99 אחוזים שזה בועז..<התבלבלתי קצת> ומילים.... שמעתי .. הכל תלוי בך חבר, היה חזק ותתגבר.. אל תיתן לעצבות בך לנגוע, .. אם היה לי אפשרות הייתי מזמזמת לך אותו.. :) זה שיר פופולרי בריקודי עם <הלכתי עם אבא פעמיים שלוש...> שיר שמדבר על להאמין בעצמך, ולהצליח למרות העצבות.. זה עכשיו יתפוס אותי ולא יעזוב.

deep ocean

New member
NOW YOU ARE TALKING BABY!!!

מתוקה התחלת להגיד כמה מילים בשיר ואז הבנתי לאיזה שיר את מדברת! בואי אני אלמד אותך איך לחפש מילות שיר בעברית את למשל כתבת: הכל תלוי בך חבר ואלו באמת מילים מהשיר הלכתי למנוע החיפוש START בכתובת www.start.co.il הקשתי את המילים: הכל תלוי בך חבר וקיבלתי אתר שצירוף המילים הזה נמצא שם חשוב מאד: את ידעת בדיוק את המילים אם היית נותנת מילה אחת שונה בטעות, זה כמובן לא היה מוצא את זה אז השיר הוא באמת של בועז שרעבי ותיכף אני מורידה לך אותו מהאינטרנט ומצאת לך את המילים בסדר? אוהבת אני

איזה יופי!

איזה מדהים! תודה תודה תודה. האתר הזה כולל גם שירים באנגלית? כי יש שיר מדהים אחר אבל באנגלית שאני רוצה לדעת את שמו. את נפלאה:) אוהבת אני

deep ocean

New member
המממממ

למצוא שם שיר באנגלית תיכנסי למנוע החיפוש גוגל המנוע החיפוש START הוא לחיפוש דברים בעברית בעיקר למצוא שיר באנגלית תקישי בגוגל כמה מילים מהשיר+הזמר/ת (רק אם אתה יודעת)+LYRICS למשל אני יודעת שמישהי שרה שיר שבפזמון היא אומרת: your paradise was not for me אז אני מקישה במנוע החיפוש גוגל lyrics+your paradise was not for me והפלא ופלא זה מביא אותי לשיר של מדונה שנקרא PARADISE במידה ולמשל ידעת שמדונה שרה אותו רק לא את שם השיר היית צריכה להקיש: Madonna+your paradise was not for me אם את יודעת אם שם השיר+הזמן אז זה מאד פשוט שם הזמר+שם השיר בקיצור, תנסי את מה שכתבתי פה עד שתשתפשפי ותראי איך לחפש תנסי את זה עם כל מיני שרים באנגלית שאת מכירה אוקיי תרגיל לבית לשני: 1. לפתוח את מנוע החיפוש גוגל 2. אני רוצה שתגידי לי מה שם השיר (וגם מי שר אותו) שחלק ממילות השיר שלו הם כאלו: Whatever makes me happy sets you free 3. ללהקת faith no more יש כל מיני שירים. יש שיר אחד שחלק מהשיר הולך ככה: And it´s a dirty job but someone´s got to do it תגידי אם הצלחת למצוא את שם השיר ומילותיו. טוב? מחכה לתוצאות!! מיכל

stonefroze

New member
הלוואי

והיה לי את מנוע החיפוש גוגול בתוך המוח שלי. מי יודע אלו אפשרויות צפונות במנוע חיפוש שכזה, ועוד למי שיודע לחפש?

deep ocean

New member
בועז שרעבי/היה חזק

הנה מילות השיר (שמעתי את השיר ופשוט כתבתי, מקווה שיצא בסדר). במידה ותתחברי ל-ICQ כאשר אני אהיה שם-אוכללשלוח לך את השיר דרך ה-ICQ! בועז שרעבי/היה חזק היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפרוח היה חזק ותתגבר הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפרוח היה חזק ותתגבר קשה לראות אך לפעמים גלגל נסגר באמצע הסיפור אין כבר כח לגופך יותר למשוך יכולת לוותר אבל לך אסור הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפרוח היה חזק ותתגבר הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפרוח היה חזק ותתגבר המסקנה חבר אסוף את כל הכח קל יותר לדבר שהפחד משתחרר למרות הכל אתה מבין שזו הדרך היה חזק חבר היה חזק הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפרוח היה חזק ותתגבר הכל תלוי בך חבר היה חזק אל תישבר אל תתן לעצבות בך לפרוח היה חזק ותתגבר מי אוהבת אותך? :)))

חיבוק:)

אני מזמזמת לי את השיר, בעוד שאני מקשיבה לשירים של גזוז..טוב, יש בעיה עם האנטר. לא עושה לי. אז אני אגיב לפי איך שהתכוונתי שהאינטרנט יחליט להיות נחמד אליי. אוהבת!! שני. שיר מדהים ללא ספק.

deep ocean

New member
שנינוש תתחברי ל-ICQ עכשיו!

בשביל שאני ואכל לשלוח לך את השיר לפני שאני הולכת לחבר טוב אני אחשוב מחשבות שיגרמו לך להתחבר נראה אם הם יעבדו.....

חמודה את:).. אבל האייסיקיו לא פועל

אצלי:(. גם אני מנסה להבין למה..אבל אפשר לצרף קובץ לאימייל. לא? ! אוהבת! שני.

deep ocean

New member
המממממממ

ואני חשבתי כבר שהמחשבות שלי לא היו חזקות מספיק! :))) הקובץ שוקל 2 מגה רצוי לאי סי קיו! אלא אם האי מייל שלך מקבל 2 מגה..... את לא מצליחה להתחבר? 1. את משתמשת ב- FIREWALL. 2. אם את לא משתמשת ב-FIREWALL תשני את השרת שאת מתחברת דרכו זה הולך ככה: לחצי על ICQ-PREFERENCES לכי ל- CONNECTIONS לכי לעמודה שנקראת SERVER תלחצי על AUTO CONFIGURE ואז הוא ימצא לך שרת מסויים ותאשרי את זה על ידי APPLY אם לא מובן-תטלפני אלי נראה לי שיש לך את הטלפון שלי לא?

למעלה