מיכאלי סירבה שהתובעת תמחק את "הכנסת" מרשימת הנתבעים, כדי שהכנסת גם תישא בהוצאות על מעלליה.

שחר 676

Well-known member
לאט לכם, זה סך הכל ציוץ. מי לכפי יתקע כי אינו fake ?
ציוץ מפי פרקליטה ידועה ומוכרת היודעת היטב מה פירוש הביטוי "תביעת דיבה" - זה עדיין לא אומר שדבריה נכונים במאת האחוזים אבל לדעתי רובם המכריע של הסיכויים שהיא דוברת אמת.

Permafrost

Well-known member
ציוץ מפי פרקליטה ידועה ומוכרת היודעת היטב מה פירוש הביטוי "תביעת דיבה" - זה עדיין לא אומר שדבריה נכונים במאת האחוזים אבל לדעתי רובם המכריע של הסיכויים שהיא דוברת אמת.
נפעמתי עמוקות... :-D

ב-4 בספטמבר 2020 צייצה בראשי ציוץ המשמיץ את עורך הדין גונן בן יצחק. לאחר שנשלח אליה מכתב אזהרה לפני תביעה,[10] מחקה את הציוץ ופרסמה ציוץ התנצלות.[11][12]

ב-17 בספטמבר 2020 נדחתה עתירתה של בראשי לבית המשפט העליון כנגד היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט. בראשי דרשה ממנדלבליט לא להיות מעורב במינוי פרקליט המדינה הבא.[13]

ב-29 בנובמבר 2020 ראיינה בראשי ביחד עם גלית דיסטל-אטבריאן ברדיו גלי ישראל את חברת הכנסת לשעבר קולט אביטל, שהיא ניצולת השואה, על התנגדותה למינויו של אפי איתם ליושב ראש יד ושם. תגובתן לאביטל הייתה ”אז מה אם את ניצולת שואה?!“. ראיון זה עורר ביקורת ציבורית רבה מאוד על בראשי ודיסטל-אטבריאן.[14][15]

רוב הזמן נח

Well-known member

ב-4 בספטמבר 2020 צייצה בראשי ציוץ המשמיץ את עורך הדין גונן בן יצחק. לאחר שנשלח אליה מכתב אזהרה לפני תביעה,[10] מחקה את הציוץ ופרסמה ציוץ התנצלות.[11][12]

ב-17 בספטמבר 2020 נדחתה עתירתה של בראשי לבית המשפט העליון כנגד היועץ המשפטי לממשלה אביחי מנדלבליט. בראשי דרשה ממנדלבליט לא להיות מעורב במינוי פרקליט המדינה הבא.[13]

ב-29 בנובמבר 2020 ראיינה בראשי ביחד עם גלית דיסטל-אטבריאן ברדיו גלי ישראל את חברת הכנסת לשעבר קולט אביטל, שהיא ניצולת השואה, על התנגדותה למינויו של אפי איתם ליושב ראש יד ושם. תגובתן לאביטל הייתה ”אז מה אם את ניצולת שואה?!“. ראיון זה עורר ביקורת ציבורית רבה מאוד על בראשי ודיסטל-אטבריאן.[14][15]
בתור מעסיקה, מיכאלי גרועה לפחות כמו שרה. וכנראה גרועה יותר. וחוץ מערוץ 14, יש שקט בנושא.

שחר 676

Well-known member

שתי הידיעות האחרונות שהבאת שוות לעכוז - ואם עדיין לא הבנת מדוע אין טעם להסביר לך.

לגבי הידיעה הראשונה - זו הידיעה היחידה אשר קשורה במשהו לנושא בו עסקינן - איני יודע בדיוק מה נאמר ולכן לא אוכל לחוות דעה אבל זה בהחלט יכול להיות סיבה לכך שגברת בראשי תתעקש לדייק בציוצים הבאים שלה - מעבר לכך אני טענתי שרובם המכריע של הסיכויים שהיא צודקת - לא טענתי שהיא צודקת במאה אחוז.

Permafrost

Well-known member
שתי הידיעות האחרונות שהבאת שוות לעכוז - ואם עדיין לא הבנת מדוע אין טעם להסביר לך.

לגבי הידיעה הראשונה - זו הידיעה היחידה אשר קשורה במשהו לנושא בו עסקינן - איני יודע בדיוק מה נאמר ולכן לא אוכל לחוות דעה אבל זה בהחלט יכול להיות סיבה לכך שגברת בראשי תתעקש לדייק בציוצים הבאים שלה - מעבר לכך אני טענתי שרובם המכריע של הסיכויים שהיא צודקת - לא טענתי שהיא צודקת במאה אחוז.
אינני מכיר את בראשי כלל, אף שמה "לא צלצל לי דבר" (הוצרכתי לחפש מידע כלשהו אודותיה), אולם אם Wikipedia מצא לנכון לאזכר פרטים אלה מהתנהלותה סמן שיש בהם משום "ענין לצבור".
ספציפית, בראשי היתה ממצביעי מר"צ והעבודה והפכה להיות מצביעת לכוד.
ידוע כי האהבלים ביותר מבין החרדים והנלעגים ביותר מביניהם הם ה"חוזרים בתשובה" ובראשי היא "חוזרת בתשובה" העסוקה ב"התחזקות"... :-D

מכל מקום, יש להמתין ולראות כיצד יסתיים הענין...

שחר 676

Well-known member
אינני מכיר את בראשי כלל, אף שמה "לא צלצל לי דבר" (הוצרכתי לחפש מידע כלשהו אודותיה), אולם אם Wikipedia מצא לנכון לאזכר פרטים אלה מהתנהלותה סמן שיש בהם משום "ענין לצבור".
ספציפית, בראשי היתה ממצביעי מר"צ והעבודה והפכה להיות מצביעת לכוד.
ידוע כי האהבלים ביותר מבין החרדים והנלעגים ביותר מביניהם הם ה"חוזרים בתשובה" ובראשי היא "חוזרת בתשובה" העסוקה ב"התחזקות"... :-D

מכל מקום, יש להמתין ולראות כיצד יסתיים הענין...
בראשי הייתה שייכת למחנה "האינטלקטואלים" בעיני עצמם - עד שהתפכחה.

גם עירית לינור שהייתה "יקירת השמאל" - התפכחה.

שי גולדן הנהדר היה איש שמאל שהתפכח.

אני חושב שאנשים עוצמתיים חסרי צביעות בבסיסם ובעלי בטחון עצמי מסוגלים לעמוד על שלהם ללא מורא אבל הרוב המכריע אינם מסוגלים להתנתק ממה שקרוי "מדורת השבט" - תראה לי אדם נורמלי שהיה מעדיף "נער מתבגר" חלול מתוכן מהותי , חסר השכלה אקדמית ושירות צבאי מעשי על פני מנהיג כמו נתניהו ?

כשעמיתיי למקצוע שומעים שאני מצביע עבור נתניהו הם בד"כ משתוממים ואומרים "איך אדם כמוך מצביע עבורו" - אני רואה זאת מחמאה אדירה.

Katomishh

Well-known member
לאט לכם, זה סך הכל ציוץ. מי לכפי יתקע כי אינו fake ?
מה שאפשר בוודאות לקבוע,
שכתבי "משפט" של הערוצים המובילים הם כתבי fake
כתב אמיתי היה מסקר משפט תביעה נגד שרה בממשלה.

בפועל - 0 סיקור בחדשות הפייק של ערוצי הפרבדה.

למעלה