מייל שקיבלתי והתשובה שלי

מרילו14

New member
מייל שקיבלתי והתשובה שלי

הפורום שמן שמנה הוקם כדי לתת לאנשים אפשרות וכוח לקבל את עצמם, זה שאתה או לא משנה מי מנצל את הפורום כדי לעשות כסף על חוסר בטחון של אנשים, אני חושבת שזה ממש מגעיל, ממש נמוך. אני מקווה שהרמה השכלית שלך תוכל להבין את מה שאני כותבת עכשיו, ושאני לא אצטרך לראות את שימך, או את המוצר שאתה מוכר בצורה הכי עלובה שאפשר בפורום שלי. אני הקמתי את הפורום הזה, ואני לא אתן לטפילים מהסוג שלך להסתובב לי בפורום. להתראות קרין עובדיה -----Original Message----- From: shai mizrahi [mailto:[email protected]] Sent: ‏ג 23 מרץ 2004 2:38‏ Cc: [email protected]; קרין עובדיה; [email protected]; [email protected]; [email protected]; [email protected] Subject: מתי תתחיל לחייך מייל זה אינו ספאם ולא ישלח שנית שלחנו אליך כי אכפת לנו,נכנסת לפורום שמן שמנה לעודד ולהתעודד מתי תתחיל לחייך יועצי התזונה שלנו ישמחו לתת יעוץ חינם לגבי דיאטה נכונה אדם שלא רוצה שינוי והגיע להשלמה lose weight new כנראה שכבו לו החלומות לחלום זה טוב אבל לממש חלום זה סיפוק http://peeling-fat.how.to

polegra

New member
../images/Emo108.gif

את האמת...אהבתי את התגובה למייל שלך .

כתומית

New member
אהבתי

ולו בגלל המשפט המבחיל : "אדם שלא רוצה שינוי והגיע להשלמה כנראה שכבו לו החלומות לחלום זה טוב אבל לממש חלום זה סיפוק" מצורף מאמר שפגשתי ברשת

מרילו14

New member
למה אנשים חושבים ש.....

החלום של בן אדם שמן זה להיות רזה? שאני לא מחייכת? זה באמת מעצבן אותי "המובן מעליו" הזה

למעלה