מייבש כביסה והשרוול המעצבן שלו.

nvliat

New member
מייבש כביסה והשרוול המעצבן שלו.

שלום רב, יש לנו בעייה עם השרוול של המייבש כביסה. המכונה והמייבש חייבים להיות בחדר האמבטיה אבל השרוול לא מגיע לחלון. מה עושים? האם התקנה של וונטה תעזור. האם יש פטנט לבטל שרוול או להכניס אותו לתוך כלי כלשהו. למה המציאו את זה בכלל..... תודה ושנה טובה.

אפשר להאריך אותו.... ולמה המציאו ? בכדי לפנות את הלחות מהבגדים הרטובים. ויש כלי שמחברים אליו את הצינור אוירור, והוא מעבה את האדים למים. כך שנותר רק לשפוך את המים לאחר כל הפעלת מייבש.

nvliat

New member
איפה קונים את זה?

אני הולכת עכשיו לקנות!!! זה מתאים להכל?

haimgds

New member
לא כדאי במיוחד

מעבה תופס מקום, צורך חשמל (וחיבור לחשמל) והוא בטח לא זול. לדעתי, אל תשקיעי הרבה, עדיף להאריך אותו. קני עוד שרוול כזה וחברי לשרוול הקיים באמצעות חתיכת צינור ביוב מפלסטיק כמתאם. מספיקה חתיכה באורך של כ 20 ס"מ של צינור 4 צול (למיטב זיכרוני)

nvliat

New member
לפי האורך אני צריכה 4 שרוולים....

יש לכם פתרונות אחרים? מקום דווקא יש לי אולי אני אחפש מעבה?! ככה זה נקרא?

Vintage

New member
חתול מני$%^$

דרך לי על הF5 (למי שלא יודע F5 מרענן את הדף), בכל מקרה... כמה אורך את רוצה לעבור עם הצינור הזה? אחרי אורך מסויים התפוקה של המייבש תרד פלאים.

nvliat

New member
לפחות 4 מטר.

לא המציאו פטנט שאוסף את האדים לאיזה כוס או דלי?

yrnkrn

New member
4 מטר זה הרבה

עם צינור ארוך המייבש יעבוד ביעילות מופחתת. יש פטנט שאוסף את האדים אבל לדעתי הוא גם כן מוריד מיעילות המייבש. שני הפתרונות יגרמו שזמני הייבוש יתארכו על חשבון החשמל שלך. אולי אפשר לסדר מחדש את החדר ולהעביר את המייבש ליד קיר חיצוני? אולי לקדוח חור בקיר חיצוני ליד המייבש? קידוח כזה אפילו בבטון עולה כ 400 ש"ח.

דורית1900

New member
במקום שאין אפשרות להוציא את

האוויר הלח מהמייבש, קונים מייבש עם מעבה (קונדנסור). יקר יותר ממייבש רגיל, אבל מהווה פיתרון לבעיה.

למעלה