מיטונת- מישהי התנסתה בהשכרה של כזאת?

oggi2

New member
מיטונת- מישהי התנסתה בהשכרה של כזאת?

ומאיפה? אשמח לשמוע שתי שאלות- כרגע אנחנו בהליכים של החלפת מזרון סופסוף, ז"א זה אמור לקרות כשנתחיל להזיז ת'XX בכיוון.. אז כל עוד אין לי מידות גובה של המזרון, זה בעייתי? שאלה שנייה, לא בטוחה כמה זה נפוץ בפורום, אבל אנחנו עם בייביסנס, זו אמורה להיות בעיה כשמחברים את המיטונת?

noamk1

New member
תשובות

1. לא השכרנו מיטונת אלא בהתחלה אני ישנתי איתה עלי בסלון על הספה ולפעמים הנחתי בעריסה, ככה כולם (כולל שאר דיירי הבית) ישנו יותר טוב. זה נמשך כחודש וחצי חודשיים. אח"כ חיברנו את מיטת התינוק הרגילה שהיתה לנו למיטה שלנו וכמובן הורדנו דופן אחת. יש לנו מיטה סטנדרטית של איקאה (כמובן...) והתאמנו את הגובה של מיטת התינוק, כי יש בה הרי כמה אופציות של גבהים. 2. בייבי סנס- אנחנו השתמשנו , בהתחלה בזמנים שהיתה בעריסה בלעדי ואח"כ תקופה קצרה במיטה המחוברת. זה עבד לא רע עד שהיא כמובן התחילה להתהפך וכו' ואז הפסקנו להשתמש בו, זה גם היה השלב פחות או יותר שהפסקנו להשתמש בו גם אצל הגדול בזמנו, כי לפחות מה שהיה לנו לא "מכסה" את כל המיטה. חברים סיפרו לנו שהם פשוט משתמשים ב-2 בייבי סנס כדי להתגבר על הבעיה הזו

rayshlomi

New member
רכשנו מיטונת. ההשכרה יקרה

ואנחנו בטח נשתמש בה לכל ילדינו. בנתיים השאלנו אותה לחברים. גובה המזרון לא אמור להוות בעיה, כל עוד הוא לא בגודל חריג במיוחד. אנחנו שכרנו ולבסוף רכשנו ממיטונת- http://www.mitonet.co.il/. לגבי הבייבי סנס- אין לי מושג.

אנחנו שכרנו מיטונת

ועדיין משתמשים בה בגיל חצי שנה (אם כי עוד לא סגורה על עצמי מה נעשה כשהוא ילמד לעמוד) שכרנו מהאתר שלהם זה שרישלומי קישרה אליו. בעיקרון זה עולה 100 ש"ח לחודש - אבל אם הגעת ל12 חודשים - זה כאילו קנית את זה ואת יכולה להשאיר את זה אצלך, כך שאם אחי וגיסתי ירצו את זה, נראה לי שכבר נשאיר את זה כנכס משפחתי. לגבי השאלות שלך. 1. זה טיפה בעייתי, כי הם שולחים לך מן כרית מתאמת כזו שהמידות שלה קשורות לגודל המזרון, אבל אני מניחה שאפשר להסתדר עם זה. 2. אנחנו לא משתמשים בבייבי סנס, אבל כשאת מתקשרת להזמין את המיטה הם מודאים שאת יודעת ששימוש בביבסנס עם מיטונת הוא לא יעיל. אני מניחה שזה בגלל שגם אם התינוק לא זז הבייבי סנס מגלה את התנועה שלך/בן זוגך. הרי בסופו של דבר בייביסנס הוא גלאי תנועה. אישית כיון שאני לא חושבת שהיבייביסנס יעיל נקודה, זה לא הפריע לי, אבל אם זה מפריע לך - זאת נקודה להתיחסות. רציתי רק להוסיף שבגדול אנחנו מאוד מרוצים

סולי30

New member
קנינו

ומאז כבר שני חברים השתמשו בה ואני מקווה לעשות בה שימוש עוד פעם אחת לפחות... אנחנו היינו מרוצים וויתרנו מראש על הבייבי סנס - הוא לא יעיל במצב הזה.

yoyo10

New member
הורדנו דופן למיטת תינוק רגילה וחברנו למיטה

שלנו זה מאוד יעל ככה זה עד עכשיו הילדונת בת 3 וחצי זה בגודל של מיטת מעבר. לא השתמשתי בביבי סנס על זה אין לי תשובה

למעלה