מיועד למדריכים הגדולים יותר והמנוסי

ויצמן j

New member
מיועד למדריכים הגדולים יותר והמנוסי

כמו שרובכם יודעים מועצה אזורית הגלבוע עומדת על סף פירוק עברנו תהליך הפרדות מהמועצה ועכשיו התנועה עומדת ונשענת על גוף שמורכב מחמישה ישובים מרכזיים במועצה ונקרא פורום החמישה שבראשו עומדים המשצים... עקב תחילת השנה עשינו (המשצים) חושבים והגענו למסקנה שלא רק החניכים הרגילים באחריותנו אלה גם הטרומפים ברמה האיזורים כלומר- מפגשי טרומפים הפואנטה שלי... אם מישו יוכל לעזור לי ולתת רעיונות ותאוריות בקשר למפגי טרומפים זה יהיה נפלא! תודה רבה!

ויצמן מותק...

שימו לב... יש לתנועה שלנו מערכים מאוד מסויימים לשכבת טרומפי"ם, וחשוב לעבוד עלפיהם, כדי שברגע(בעזרת השם) שהחבר'ה האלו יגיעו למדצי"ם הם יהיו בערך באותה נקודת התחלה כמו שאר החניכים. אם אתם צריכים טיפים,רעיונות וכאלו-אני אשמח לעזור. אבל חשוב שתדעו שבתנועה ישמחו לעזור לכם לבנות את זה. כל הכבוד על היוזמה! בהצלחה...

kedeman

New member
כל הכבוד!!!!

באמת שאם זאת המסקנה שהגעתם אליה בתור מש"צים אז שיחקתם אותה!!! אתם צריכים בין השאר לעבוד עם הטרומ"פים על חיבור מועצתי ותנועתי, גיבוש שכבתי, מנהיגות והכנה כללית למד"צים. הם צריכים לדעת בסוף השנה מה זה אומר להדריך, מה זה בערך אומר להיות חלק מצוות הדרכה ומה עושים בין השאר בקורס מד"צים (ההכנה הנפשית חשובה ביותר!!! הם צריכים לדעת שיש מהם גם ציפיות כשהם מגיעים לשם, שהם לובשים שם חולצה כחולה וכו) רעיונות למפגשי טרומ"פים.... אין לי עדיין רעיונות לשנה הקרובה אבל אני זוכר שכשאני הייתי ב-ט היה לנו ערב סרטים (התחלקנו לשתי קבוצות וכל אחת הכינה סרט - אפשר לפנות למרטין כמו בכל עניין תנועתי..) שנה שעברה הדרכתי כנס שהיה תחרות בין קבוצות בדיזינגוף סנטר או כנס שעסק בנושא של מנהיגות (מי זה מנהיג? מה הדמות של המנהיג? מדריך הוא מנהיג? אם כן אז מה הוא מנהיג? האם גם אנשים שהם לא טובים כמו היטלר הם מנהיגים? מה מנהיג יכול לעשות? איזה סוגי הנהגה יש?)

למעלה