מיונים לתקשוב - עזרה...

supercoconut

New member
מיונים לתקשוב - עזרה...

ערב טוב פורום מתגייסים :) יש לי בעיה ואני מקווה שתוכלו לייעץ לי. אני מאוד רוצה להגיע למיונים למקצועות המחשב בחיל התקשוב
.(אם אני לא אעבור את המיונים - אין לי תלונות...אבל קודם נגיע למיונים) הנתונים שלי מתאימים כדי להגיע למיונים[קבא,דפר,מאה]. שלחתי ב13 לדצמבר פקס לתקשוב בבקשה לקבל זימון למיונים(בנוסף לכך גם סימנתי את מקוצועת המחשב במקום הראשון במנילה). הבקשה אושרה
, הנציגה אמרה לי באושר
שאני מתאימה ושהנתונים שלי מתאימים, ושישלח לי זימון. חודש אחרי ששלחתי את הפקס ועדיין הזימון לא הגיע - התקשרתי לתקשוב ואמרו לי שבשבועיים הקרובים ישלחו הזימונים. לאחר שבועיים ביום חמישי ה26.01, הזימון עדיין לא הגיע...התקשרתי לתקשוב, שם אמרו לי שהוא כבר היה אמור להגיע והם לא יודעים למה הוא לא הגיע ושאני צריכה להתקשר למיטב כדי לברר למה הוא מתעקב. באותו יום מרכז השירות של מיטב היה סגור, לכן חיכיתי לשבוע שאחרי. ביום ראשון ה29.01 הגיע אלי בדואר זימון לקצונה ייעודית בחיל השלישות. הבנתי שצהל ייעד אותי לקצונה ייעודית - משהו שגם לא היה לי אפילו במנילה המקורית, ורק במנילה חדשה ששלחו זה הופיע. ביום שני(לפני שבוע) דיברתי עם נציג שירות במיטב שאמר לי שקצונה ייעודית חוסם מיונים לתקשוב. אמרו לי שלא בטוח שאני אקבל זימון למיונים למקצועות המחשב. שלחתי להם באותו יום פקס שבו וויתרתי על מסלול קצונה ייעודית, וביקשתי להתמיין למקצועות המחשב. חשבתי שיאשרו לי את הבקשה, מאחר והנתונים שלי מתאימים(ודיי ביקשתי להתמיין לזה לפני חודש וחצי ודיי אישרו לי שם את הבקשה). היום התקשרתי והבנתי שלא רק שהבקשה שלי נדחתה, אלא גם הם לא מכירים בזה שחתמתי וויתור על קצונה ייעודית.
אמרו לי שאני יכולה להגיש ערעור מפורט עם גורמים ממליצים. כלומר, לפי הבנתי - אני עכשיו צריכה לבקש כחריגה *הזדמנות להתמיין* למסלול שהנתונים שלי מתאימים אליו, כי צהל רוצה למיין אותי למסלול שלא רציתי ואני מאוד לא מתאימה אליו.[עם כל הכבוד לקצינים, קצינה אני לא....
] אני לא לומדת מחשבים בבית ספר(אין אצלנו מגמת מחשבים), לא ניצחתי באולימפיאדות ואני לא מתכנתת מכיתה ו'. אין לי לערעור ה"מפורט" שלי הרבה סיכויים לעבור כשאני אף אחד משלושת אלה.... יש תקווה?
יש למישהו רעיון מה אני כבר יכולה לעשות?
אני הולכת לקחת המלצות מכמה מורים(שאף אחד מהם לא רלוונטי למסלולי מקצועות המחשב...כי, שוב, אין אצלנו מגמת מחשבים, אז אני לא בטוחה עד כמה זה יעזור) ולנסות לשלוח את זה, ביחד עם....פסקה שבה אני אומרת בעקרון "יש לי פוטנציאל!"[לא מרשים]. יש משהו שאני יכולה לעשות?
רעיונות, מישהו?

supercoconut

New member
דחיית שירות - רעיון טוב, תודה

יש עוד סבב מיונים ביוני, אז לדחות בחודש נראה לי שיספיק לי... אבל מה אני אומרת שהסיבה שלי לדחיית שירות? הם בטח לא מחלקים אקסטרה חודשים לכל אחד...

phoebe1

New member
שאלה

מי שמתמיין לתקשוב ביולי מתי התאריך גיוס שלו? תודה.

biv1

New member
גם לי יש בעיה איתם <:

רק שאני ממויינת למודיעין [בלי לדעת אפילו אם עברתי או לא] ולא מאפשרים לי להתמיין גם לחיל התקשוב.. אני פוחדת להתקע בסוף בלי תפקיד ><

למעלה