מיומנו של ברמן... האם כבר נתקלתם ב?

rustynail

New member
מיומנו של ברמן... האם כבר נתקלתם ב?

"תן לי וויסקי סאוור על בלק לייבל" חשבתם שזה משהו מיוחד... 9 כוסות רמי מרטן XO נימזגו וכולן נישתו עם .... הרבה קרח וקולה... "הקוניאק זה הטופ שבוויסקי" "אין לי גזים בגינס...." כוס ליטר של בירה מחוזקת(3/4 בירה 1/4 וודקה) חוזרת בלא מספיק חזק ומחוזקת באלכוהול 95% הלקוח מקיא בחוץ בסוף הערב שבועיים ברציפות.... האם גם לכם יצא להתקל במשהו יוצא דופן? (לרעה ולטובה)

MidNight Flame

New member
חשבתי שבירה מחוזקת זה...

3/4 בירה + מנה-מנה וחצי טקילה וזילוף גרנדין... שגיתי? הרי ידוע שבירה וודקה זה שילוב קטלני! מי האידיוט?

Crazy_Bitch

New member
אפשר כך ואפשר כך...

ומה רע בשילוב בין וודקה לבירה? וודקה הרבה פחות דומיננטית מטקילה... ואפשר גם לחזק בירה עם כל דבר: קאלוהה בשביל בירה-קפה (בעיקר עם בירות כהות) קירסאו כחול בשביל בירה כחלחלה פיזנג בשביל בירה ירוקה וטרופית מידורי בשביל בירה אקזוטית (ולדעתי מגעילה) ליקר שרי בשביל בירה אדומה (לבחורות...)

MidNight Flame

New member
אבל אבל אבל...

בירה + וודקה זה שילוב ידוע שיוצר כאבי בטן והקאות!

TheLightMan18

New member
אח שלי יש לי שילוב רציני

בוא נגיד שילוב של בירה כל שהיא עדיף מהרוסיות + אפ סנט מחוזק עם 95% בואו נראה מי יעמוד אחרי כזה דבר

סניפטר

New member
ראסטי מחזק את ידך היה חזק

מה לעשות יש גם כאלה הדבר היחידי שהולך לי בבירה זה וויסקי מאותו אזור (מדינה) ורק גולדסטר הולך עם ערק (סתאאאאאאם).

rustynail

New member
:) עכשיו ראיתי את להציל את גרייס ..

הם שותים שם לגבולין 16... נדפקתי לגמרי כל מה שאני רואה בטלוויזיה אני מתעלם מהסרט ומתרכז בבקבוקי אלכוהול..מן משחק מוזר שכזה...

למעלה