מיומה שדוחקת את צוואר הרחם

לילאן

New member
מיומה שדוחקת את צוואר הרחם

יש לי מיומה, לא גדולה שדוחקת את צוואר הרחם. אנחנו מנסים כבר מעל לשנה. ניסתי 3 חודשים של אקאקלומין... ושום דבר... ועכשיו...אחרי הנסיון עם הקלומין, יש לי דימום באמצע החודש.. האם המיומה יכולה להפריע לי להכנס להריון?? ומה אני עושה עם הדימום הזה באמצע החודש??? די מייאש!!

צריך לשאול את הרופא ורצוי מומחה

לפוריות. אצלי למשל יש חשד למיומה והרופא שלי אמר שגם היא קיימת היא ככל הנראה לא תפריע לי בגלל המיקום שלה שיהיה בהצלחה

רומי 007

New member
לא כל כך מבינה אבל

לי ה נשמע כמו משהו שמצריך חו"ד רפואית של מומחה. כנראה כבר נבדקת כי יש לך אבחנה אבל השאלה היא מה זה אומר מבחינת הפריון. ידוע לי שיש מקרים שמנתחים ומוציאים את המיומה. אולי זה מה שצריך לעשות ואולי גם כל מאמץ שלך עכשיו לא יצלח? פרט לכך - לפעמים, למרות חסימות מסויימות כן מצליחים ואח"כ ההריון לא מתפתח בגלל אותן חסימות. על כן - כנראה זה נכון שבגניקולוגיה אין קיצורי דרך. הכי טוב שתגשי לרופא מומחה.

הרמוניה

New member
אצלי המיומה דחקה את הרירית-לכן

הפריעה.... אני לא יודעת מה זה אומר דוחקת את צואר הרחם (יש לך אבים בזמן בדיקות? זה עלול להפריע להזרעות??) שווה לבדוק עם רופא מומחה. בנוסף-מיומות מאוד אבל מאוד אוהבות הורמונים לכן נוטות לגדול בתקופת טיפולים... הרבה הצלחה הרמוניה

למעלה