|מיואשת...
שלום לכולן, אני דנדששה בכל העסק הזה וקצת מבולבלת... אתן פה ככ תומכים ועוזרים - אניזקוקה לכתף שלכן! בן זוגי ואני רוצים להתחתן בחורף (הוא "הציע" לפני שבועיים
ואין לטעם למשוך עד הקיץ את עניין ה"חסענה'"...(מעבר לזה שחורף היא עונת השנה האהובה עליי ביותר מבין כל עונות השנה)ף וגם מעדיפים לעשות את הארוע בשישי בצהריים (יותר אינטימי ומיוחד לטעמי) אני נולדתי בחו"ל ועליתי לארץ לפני 16 שנים (....הזמן רץ כשנהנים) והורי התחתנו בחו"ל (שני הוריי יהודים אמי ישראלית- אבי ז"ל נולד וחיי וקבור בחו"ל) קראתי את כל הדרישות של הרבנות ונכנסתי לקריז עמוק מהמסמכים שאני צריכה להמציא כדי להוכיח את יהדותי ויהדות הורי...כאילו מה?! סבא וסבתא שלי סתם נספו בשואה כי התחשק להם להכנס לתאי גזים!?!? (סליחה על ההומור השחור אבל זה הקפיץ לי את הפיוזים ברמות על) בשבוע הבא אנחנו הולכים לראות גן ארועים ראשון ואני כבר הולכת לקבוע עם עוד אחד... איזה טיפים אתן יכולות לתת כשהולכים לבדוק מקומות- איזה שאלות מהותיות צריך לשאול כשהולכים לראות מקומות (אני מדברת בנתיים רק על השלב בו הולכים לראות מקום לא כשבאים לסגור עליו...)- האם גם במעמד זה לבקש כל דבר בכתב!? האם יש דברים שדורשים תשומת לב מיוחדת בחתונות חורף (חוץ מגנרטור למקרה של הפסקת חשמל, וחימום). האם בארועים ביום שישי יש צורך בתאורה בכלל?! (כי הבנתי שאולמות דורשים בסביבות 900$ לתאורה...שנראית לי הגיונית בארוע ערב אבל לצהריים?!!??) מודה לכן מראש בטונות על עזרתכן... איזה שאלות צריך לשאול צלם/DJ אני הולכת לאיבוד... אשמח מאוד על כל טיפ מנסיונכן האישי
שלום לכולן, אני דנדששה בכל העסק הזה וקצת מבולבלת... אתן פה ככ תומכים ועוזרים - אניזקוקה לכתף שלכן! בן זוגי ואני רוצים להתחתן בחורף (הוא "הציע" לפני שבועיים