מידע על אינטל ירושלים (הר החוצבים)

מידע על אינטל ירושלים (הר החוצבים)

אשמח לקבל מידע על המקום, מאנשים שעבדו עובדים או ששמעו משהו. האם זהו מקום טוב לצבור נסיון, עבור סטודנטים ללא נסיון.(מדובר בתחום החומרה) ? איך האנשים/מהנדסים/מנהלים שם... אוהבים לעזור או ש..... ? האם ההתייחסות לסטודנטים הם כאל מהנדסים לכל דבר ? איך התנאים עבור סטודנט (שכר , הטבות שונות...). תודה לכל העונים.

the garfild

New member
אינטל זו אינטל, לא ?

ואני חושבת, שכסטודנט אין לך יותר מידי אופציות אחרות טובות יותר . ע"פ מה ששמעתי אינטל היא מבין המתגמלות. לגבי השכר כסטודנט, אני אשאיר ליודעי דבר לענות.

אם יש הצעה רלוונטית

כדאי להתנסות ולנסות. בנוגע להתקדמות והעתיד בחברה לדעתי עוד מוקדם. היום הדברים דינמיים משנכון להיום מחר זה אחרת. לכן רצוי להתמקד בעכשיו(שכר , ענין, ניסיון ויחסי אנוש) אם כול אלה עונים על דרישותיך אין סיבה לא לעבוד שם.

כן אתה צודק ...

וזוהי בדיוק הייתה כוונתי בזמן כתיבת הודעתי המקורית . טוב, לגבי העיניין - יש לי והרבה (מדובר בתחום פיתוח חומרה). לגבי ניסיון - חייב להתחיל מתישהו, למרות שמדובר ב- 20-25 שעות שבועיות בלבד... אבל גם זה משהו. ופה נשאלות השאלות שלי : איך יחסי האנוש בחברה ? מה השכר והתנאים המקובלים שם עבור סטודנט ? ותודה על התגובה.

0 אור 0

New member
יחסי אנוש מעולים

יש המון יחס ותנאים טובים לעובדים, ויש גם המון אפשרויות להתקדם בתוך החברה מתפקיד לתפקיד. יחד עם זה - חברה אמריקאית עם קודים נוקשים שחשוב מאד להסתגל אליהם במהירות, כשמסבירים לך נוהל זו לא המלצה אלא חובה. מקום נפלא להתחיל בו ולקבל הרגלי עבודה טובים.

nickname500

New member
ובכן...

אינטל הר-חוצבים מורכב מכמה קמפוסים שונים שהתנאים בהם שונים זה מזה, לעיתים באופן די משמעותי. באופן כללי אני יכול להגיד שלדעתי זו משרה שכדאי לקפוץ עליה מכמה סיבות: 1. שכר סביר בהחלט (ואפילו יותר). 2. בדרך כלל, מי שמספיק טוב מגויס בסיום לימודיו למשרה מלאה שזה דבר מצוין. 3. אם אתה ירושלמי, אין לך הרבה אופציות אחרות ואין כמו לעבוד קרוב לבית. אם תרצה, אוכל לענות לך על עוד שאלות במסרים (אבל רק ביום ראשון בבוקר). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

למעלה