מיאטה או איבוקי האם עדיף לרכוש מיאטה ידנית 2004 חדשה או לחכות לאיבוקי המחליפה שלה תודה
א אייל96 New member 29/10/03 #1 מיאטה או איבוקי האם עדיף לרכוש מיאטה ידנית 2004 חדשה או לחכות לאיבוקי המחליפה שלה תודה
© © DrorZi New member 30/10/03 #4 יש, 160K ש"ח בדיוק. למעשה יש 8 כאלה בשני המשלוחים הקרובים אחת שחורה בכל אחד, אחת שחורה מהמשלוח השני עדין לא מכורה. דרור זי.
יש, 160K ש"ח בדיוק. למעשה יש 8 כאלה בשני המשלוחים הקרובים אחת שחורה בכל אחד, אחת שחורה מהמשלוח השני עדין לא מכורה. דרור זי.
S SENDA New member 30/10/03 #6 מיאטה ידנית יש שתי גירסאות עיקריות הטחת בת 5 הילוכים רגילה. השניה היא מה שאנחנו קונים בארץ והיא בת 6 הילוכים וגישה ספורטיבית יותר, זה לפחות מה שנודע לי בזמנו, מקווה שזה עדיין המצב בארץ
מיאטה ידנית יש שתי גירסאות עיקריות הטחת בת 5 הילוכים רגילה. השניה היא מה שאנחנו קונים בארץ והיא בת 6 הילוכים וגישה ספורטיבית יותר, זה לפחות מה שנודע לי בזמנו, מקווה שזה עדיין המצב בארץ
G gilka New member 30/10/03 #7 סתם שאלה שעלתה במוחי: איך מסודר מוט הילוכים של שישה הילוכים? כלומר: אם ההילוך השישי נכנס מתחת לחמישי- לאן נעלם הרוורס? שמים אותו משמאל לאחד ככה שצריך ללחוץ (או טריך אחר) כדי להכניס אותו (כמו בפולו) או שיש טריק אחר?
סתם שאלה שעלתה במוחי: איך מסודר מוט הילוכים של שישה הילוכים? כלומר: אם ההילוך השישי נכנס מתחת לחמישי- לאן נעלם הרוורס? שמים אותו משמאל לאחד ככה שצריך ללחוץ (או טריך אחר) כדי להכניס אותו (כמו בפולו) או שיש טריק אחר?
M M o l New member 30/10/03 #8 בקיץ הייתי באירופה, היתה לנו פורד גלאקסי עם 6 הילוכים והרוורס שם הוא לחיצה למטה, ושמאלה (כמו ראשון, רק עם לחיצה בניוטרל). יש עוד אפשרויות סידור?
בקיץ הייתי באירופה, היתה לנו פורד גלאקסי עם 6 הילוכים והרוורס שם הוא לחיצה למטה, ושמאלה (כמו ראשון, רק עם לחיצה בניוטרל). יש עוד אפשרויות סידור?