מיאו

Master Stav

New member
מיאו

http://www.peep.co.il/story/07090403.php3 לילה, רק הרעש מהים חותך בשקט ברחוב הבית היה חשוך מלבד אור קטן של 4 נרות בחדר העליון שם היו שני אנשים האחד יושב על הרצפה בתנוחת כריעה . ואילו השנייה יושבת על כיסא, רגליה אחוזות בידיו של היושב על הרצפה ופיו לוקק את האצבעות אחת לאחת לאט לאט בעדינות בעיניים עצומות שניהם היו ללא בגדים ועל שניהם נצנצו פה ושם אגלי זיעה אולי ממאמץ אולי מתאווה אולי מחום הנרות והחלונות שהיו סגורים... היא מחאה כף והוא נעמד מולה ניתן היה להבחין באיבר מינו הזקור והיא הכניסה אותו אל פיה מתעכבת בדרכה אל הבסיס רק כדי להניח את אצבעותיה הארוכות על ישבנו וביד השנייה לחפון את שקיק אשכיו ניכר בו שהוא נהנה ותנועות גופו היו איטיות וגליות משהו ידיו היו לצידי גופו ועיניו עצמות צווארו מוטה לאחור וגופו מרעיד קלות מכונית שעברה ברחוב למטה העירה לפתע את החדר לאלפית שנייה והסיחה את דעתה מהאקט היא הוציא תא איברו מפיה קמה ונצמדה אליו בחיבוק ארוך מחככת בו את שדייה המלאים את שיער ראשה הארוך נצמדת אליו מובילה את ידיו לאחוז בה והם התחברו בנשיקה ארוכה ראשה לימין ראשו לשמאל חיבור על גבול ההרמוניה הקוסמית ואז ניתוק כמעט חד כמעט אכזרי היא דחפה אותו ממנה והלאה הסתובבה בגבה אליו אוחזת בכיסא בידיה ישבניה המושלמים התנענעו במעגלים זעירים מזמינים והיא סימנה לו לרדת על בירכיו ולענג אותה בלשונו , הוא על בירכיו אוחז בחרדת קודש עדינה את ישבניה מפסק אותן ברכות לוקק את החריץ לאט לאט משקיע את אונו את כול יכולת הריכוז שלו בקצה הלשון מגיע אל ערוותה פרח הלוטוס שלה ולשונו לוקקת את השער לוקקת את השפתיים החיצוניות לוקקת את העטרה רעידות בילתי רצוניות עוברות על גופה העירום ובירכיה כמעט ופקות תחתיה היא מסמנת לו לשבת על הכיסא היא לא מדברת ניכר בה שהיא רגילה לקבל את כול מה שהיא מבקשת או מורה עליו ואכן הוא נותן לה הכול את אהבתו את מירצו את עצמאותו ועושה זאת ברצון , הוא יושב על הכיסא והיא מתיישבת עליו מחדירה את איבר מינו לתוכה רגליה בין רגליו ידיה אוחזות בברכיים שלה והיא בתנועות קצובות עולה ויורדת עולה ויורדת מביאה עצמה אל האביונה המיוחלת היא נחה לרגע ואז קמה ומסתובבת מלטפת את פינו ברכות מחזיקה ומרימה את פרצופו ידיה מנחיתה לו 2 סטירות לחי מצלצלות קולן נשמע עד לרחוב השקט וגורם לציפור לילה לפצוח בסדרה של קריאות מבולבלות קריאות אולי של בדידות בחדר חם אור הנרות מרצד על שינהם ומאיר אותה שמתיישבת עליו פניה אל פניו מחדירה את איבר מינו בפעם השנייה לתוכה ידיה אוחזות בצווארו והיא מושכת אותו מצמידה אותו אל שדייה הזקורים מובילה את הפטמה שלה אל פיו והוא יונק ולוקק היא נמתחת אחורה תוך כדי תנועות קצובות תנועות רכות למעלה ולמטה ראשה נזרק לאחור והקצב בו היא רוכבת עליו גובר והולך מתגבר והקולות שלה הופכים רמים יותר ויותר ציפורניה חודרות אל כתפיו והוא מדמם היא במחול מטורף מהיר ו מתנועות רגליו ניכר בו שהוא מתאמץ הן נמתחות ראשו נימתח אף הוא לאחור ואור הנרות מרצד בפראות עליהם ידיו עולות לצדדים כאילו רוצה הוא להכיל את כול העולם עולות כלפי מעלה כפותיו הגדולות מתעקלות נסגרות לאגרופים יד אחת ניפתחת ואוחזת בשנייה כול כולו מתוח והיא זועקת ע כ ש י ו ! ! ! הוא מחבק אותה היא נכרכת עליו והוא קם איש גדול רחב מידות ועליו נימפה רגליה משולבות על גבו וידיו אוחזות בה כאשר הם כמעט ונופלים באביונה חזקה וארוכה . ואני .בחלון .מלקק את כף רגלי הקדמית בני אנוש, כמו חתוליםמשחקים . כמה יפה מיאו....

Cגלית

New member
וואו לקום ככה

עם הקפה ולקרוא אותך.. אז הקפה עכשיו מרוח על המסך.. וחיוך עונג של חצי מנה פלאפל על שפתיי. מיאווווווווווווווווווו בוקר טוב ישראל

לא משנה

באיזה שעה כותבים פה משהו, תמיד יוצא שאת בדיוק קמה. אני מתחיל לחשוד שאת מדריכת אירובי. וחוצמזה...קפה עם פלאפל על הבוקר???? עם מה את מצחצחת שיניים, עם חומוס פול? <נזמי מתחיל לדאוג ליקיריו>

אייבורי

New member
מדליקקקקקקק

מזל שזה לא הבן יונה שלנו היה קופץ ומנסה להכנס באמצע. חתול נשקן וקנאי אחד.

סקסיית

New member
../images/Emo6.gif גדוללל

עכשיו אני יודעת מה החתולות שלי חושבות עלינו..

מקפיצה

שבוע החתולות השבוע וסיפורים כאלה פשוט מעוררים אותי מתרדמתי:) מיאו

למעלה