מטרת כניסה באש מוזר שיגרתי הודעה בזמן המת

מטרת כניסה באש מוזר שיגרתי הודעה בזמן המת

אין המלצה ואולי הרצה אך לי יש אליבי וידי אינה במעל כלל הרשות צריכה להפשיל שרוולים ולעבודה עאבאדה סיפורי פוגי והחתול במגפיים

ההודעה כאן יש דיליי מאז ביזברז גור-ביצון קנו

אלה בנו להם בורסה בתוך בורסה כאילו שיש מקום לכולם בכל מקרה משחקים מטופשים מנסים ללכוד פרפרים נחמדים שנגמרו מזמן והנל משחקים עם עצמם כמונו ממש רק שאצלנו זה הכל חוקי למהדרין בהשגחת ערב קונדסון ללא שליט אה איך אני נחמדה לא?

מטרת הפכה למטרה וסופגת אש מקולה כיוונים

מעליה של 35% עשירית שניה לפתיחה במחזור תאורטי נאה לפתיחה אמיתי ב7%+ והכפלה ל14%+ מייד לאחר מכן לירידה של 8% במחזור ער שמתקרב ל2 מליון מניות.
לא רואה דם לא קונית.. בנתיי בכלל האווירה ירוקה ואומרים שלונג. לא מאמינה לאף מילה של אף אחד במיוחד לא שלי. להזכירכם, לקוח הוא אוייב. זה הסוד הגדול שהוא לא יספר לכם. הלקוח האוייב. מי שרוצה להיות לקוח שלי מוזמן לפנות אלי לפרטי. וך שנה שנתיים נגיע לסיכומים על מידת הסיכון ומהירות המחיקה. מישהו בסוף ישלם לנו. או מישהי כמובן. בחורה צעירה שאין לה הורים סועדים

שקיפות במספרי הטלפון של המנהלים

מחיר הנפט קופץ בנעלי עדי דץ ובפיג'מה 0.8% ל-105.2 דולר לחבית בשל המתיחות בעירק

כעס שלא קיבל שירות בבנק - אז פרסם בפייסבוק את הטלפונים של המנכ"לים
"פנו אליי אנשים שביקשו שירות אישי ממנהל הבנק שלהם אז נתתי להם, למה שרק לנוחי דנקנר תהיה גישה ישירה למנהלי הבנקים?"

ואני מוסיפה שיני שום

גם אני לא האמנתי שתהיה פריצה בקיץ האחרון

אז פרצו לתפוז בחורף וגנבו לי המון חומר.
אני שוקלת לפרסם"
אוזהרתם, יש תקלה חמורה במערכת הבלמים של החומר, מדובר בסכנה חמורה במיוחד לנרקומני ציבור (מאיר אריאל מילים לחן וניהול ידידי פלא או קסם מהסופר)

שאפו לסוחר ארוך על הדבקות במשימה, על השקיפות

ועל האומץ.
נאחל לכל פורום מקצוען שכזה.

בהצלחה

אגב, אני עדיין לא רואה דם.
לא רואה דם, לא קונית

ראי אוזהרת

שעל הקיר מי הכי סוחר מהיר?

נכנסתי לשורט בדיוק בזמן שקול 1420 היה ב 1100. הכל מתועד על דפי הפורום. אל, תבדקי אותי.

נתת בה בעת טרייד אופרטיבי לשורט עליו? לא!

אז תשיר גיסנו בלי טרייד אופרטיבי וציפיות כמה יירד? 100 נק'? 200 נק'? 750 שקל יקר לי. רציתי הרי לשים איזה 100,000 ולקחת פי 100.
פי כמה לקחת עליו ביז'ו?;
חכמת הבייגלה

יקירתי שמעתי אותך. את חברה טובה..יותר מפי עשר

מה עם "בכינו"?
ספרי לי, אני מקשיבה, בשביל זה יש חברות, אבל לאט.. ככה אני אוהבת...
בנתיים אם תוכלי לקבל שי צנוע טעימה את וכל מי שאת מייצגת - אשמח.. כי עכשיו אני פוסעת לי לאט ומעלי זורחת לי השמש חשבתי לי לתת פה, לכולכן, אחת אחת, את שלחברתי נתתי אמש.

ואם לא כמו שאמר איש העטים... אז יהיה אחרת כמו שאמר איש העטים וסתם נישאר החברות הכי טובות

מירה פותחים מנזר חדש - ווהבה מסדר המחוקות השתקניות מעוף - למקרה שדוביד יסגור את תפוז

את אילנית אני לוקחת לי...
מגיע לי משו - לונג?

איש העיתים אמר:

"זה גם בסדר"

הדף פשוט נשמט בדפוס

אל תשכחי דרלינג...
בשביל ללמוד צריך ללמוד איך ללמוד
אחרת שכר הלימוד לא מפסיק להשתלם..

וכן.. לקוח זה אוייב,
והייתי מציעה לעצמי לכתוב זאת בפורום המקביל, תשובה להיא הזותי שרוצה להשקיע בבית השקעות, בוא למחוק איתנו בנק הבועלי... זה זה שבחדר קירור..
אלא השני שחושב שהוא יודע מניות

יונה בומבר?
כמו בשר טרי...
רק בלי הלבן בעיניים

השבוע אהיה צמחונית

בוצע לבקשתך אחותי - תראי כמה טוב שיש ניכוי

כוח בכינוי

חירת מנהל תיק השקעותDesslok of Gamilon10/06/14 17:4587צפיות
•האם בהכרח ניהול אקטיבי יביא תשואה עודפת?Petrucci2410/06/14 23:4968צפיות
•זו שאלה טובה Desslok of Gamilon11/06/14 10:5437צפיות
•אתה צריך לקבל לפחות את ההחלטה הבאהPetrucci2411/06/14 16:0526צפיות
•לא ניתן למצא מנהלי תיק שיכו את השוק בעיקרוןtecma11/06/14 12:3141צפיות
•אם יש לך לטווח אינסופי אני פנוייה אבל רק אחרימזכירתו ורת עם הקו13/06/14 12:45
שתביני שלקוח זה אוייב.

זה מה שלא מספרים לך במקומות המכובדים שהיית.. וגם לא יספרו לך במקומות פחות מכובדים...

הצעצוע מעלי כתב לך כמה צריך מינימום בשביל שינהלו לך טוב.. הוא היה קמצן.. ונראה אותו מקבל כזו משכורת...

בטח ימחקו לי את המודעה.. כי זו מודעה פרסומית נגד כל הפרסומים - גם המוסווים כמו שבשרשור שלנו כאן.

אצלי אין הסוואות.
אני כותבת בפירוש שלקוח זה אוייב - וזו האמת.
תראי את חברות המזון.. לא מרעילות את לקוחותיהן?

אצלי המקלדת כבר מאבדת אותיות מרוב שהיא אמיתית...
אני תמיד אומרת ללקוחות שלי - "מדבר שקל תברח" וכמה הם בורחים ממני והולכים לאחרים ושמה בורחים מהשקלים.
בסך הכל אני עוזרת למערכת.

משמנת את גלגליה..
בדם

אגב, עדיין אין דם ברחובות.. אנו אפילו לא בראשון בנתיים

ממי להיזהר?
ממני!!!
כל השאר תסמכי עליהם בעיניים עצומות

בקיצור מלבד שמירה על כשרות (לא תבשל גדי בחלב אמו) אני לא שומרת שום מצווה...

עניין של כבודה של בת מלך

למעלה