מטרה, תכנית, ביצוע. רק כך מצליחים.

resh0

New member
מטרה, תכנית, ביצוע. רק כך מצליחים.

אצל הפלשתינים: מטרה: חיסול הישות הציונית והחלפתה במוסלמית. תכנית: תכנית חיסולה של ישראל בשלבים. ביצוע: הכל הולך בנתיים עפ"י התכנית. ואצלנו? המטרה היא "לחיות בשלום על אדמתנו". התפשרות על ה"אדמתנו" אפשרית, בתנאי שלא תהיה פשרה על ה"שלום". על ה"שלום", שלום אמיתי, אסור להתפשר!!!! מה זה "שלום" בעיני? סילוקם של כל האיומים הקיומיים מ"דרגה ראשונה". ברור לי שלא ניתן להסיר את האיומים הקיומיים ממרחק (עירק, אירן), אבל על האיומים הקרובים אסור להתפשר. חיסול תשתית הטרור, פתרון האיום הדמוגרפי של פלשתינאי ישראל (טרנספר), פתרון שלא ישאיר בידי הפלשתינים יכולת צבאית לזמן רב וכמובן פתרון בעניין משאבי קרקע (מים, ביוב וכו´). עלינו להציג בפני העולם קואליציה ישראלית מאוחדת שאינה מוכנה להתפשר בשום אופן בעניין משמעות ה"שלום". מי לא מוכן להכנס לקואליציה שכזאת? הקואליציה הזאת תשדר לאויב ולכל העולם כי זה ה"שלום" בו ישראל מעוניית ונכונותה לויתורים תהיה אך ורק בכפוף להסכמה של האויב לתנאי ה"שלום" אותם הציגה ישראל, ללא פשרות! על בטחונם של אזרחי ישראל ועל חיסול האיומים הקיומיים, ישראל לא(!) מוותרת!!! ובכך ישנה הסכמה מקיר לקיר בעם ישראל. זאת מדיניות שקל יהיה להסביר אותה בעולם. עד כאן לעניין המטרה. כעת לעניין התכנית: כשאין מטרה, קשה מאוד לקבוע תכנית... אבל אני מאמין שעם ישראל בעזרתכם ובעזרתי, יצליח להתאחד סביב ה"מטרה" כפי שהצבתי. וכעת עיצוב התכנית יהיה פשוט יותר וגם קלה להסברה: "ישראל תהיה מוכנה לויתורים כואבים במסגרת מו"ם, כל עוד הוסכם מראש כי מטרתו של המו"ם היא להגיע ל"שלום" עפ"י הקויים שאותם הציגה ישראל" שימו לב: לא נכנסתי במתכוון לעניינים חשבוניים של אדמות. ברגע שהפלשתינים יקבלו את התנאי הזה, אז אזרחי ישראל אפילו יגלו נכונות לויתורים גדולים יותר... זאת התכנית כיצד להשיג את ה"שלום" כפי שאזרחי ישראל רואים את ה"שלום". לעניין הביצוע: היות ונקבע כי ישראל לא מתפשרת בעניין ה"שלום", עלינו להציב בפני הפלשתינים 2 ברירות: 1. להכנס לתהליך מדיני עם ההסכמה הזאת מראש (להזכירכם, גם אנו נכנסנו לתהליך מדיני תוך הסכמה מראש על תנאי "שטחים תמורת שלום", אבל זה היה מזמן והתהליך נכשל. כעת הגיע תורם של הפלשתינים לקבל עקרונות). 2. ברגע שהפלשתינים לא יקבלו את התנאי, כלומר שהם לא מוכנים שיהיה מצב על-פיו יחיו אזרחי ישראל בשלום, מכאן שבעצם מדובר באיום!!!! איום מפורש על אזרחי ישראל. מכאן שיש לנו את כל הזכות להגן על עצמנו ע"י לחימה בלתי מתפשרת בכל מה שזז!!! הכל האמצעים!!! כח מדובר בחיי אדם. הרי אנו לא נשב בחיבוק ידיים לנוכח איום ממשי, כאשר הוא יושב בפתח ביתנו... הלחימה תהיה קשה והיא תסתיים כאשר יכריז מנהיג הפלשתינים (יהיה אשר יהיה), כי הפלשתינים מקבלים את תנאי ישראל לפתיחתו של מו"ם מדיני. להתפשר על אדמות - אפשרי. להתפשר על "שלום" - אסור! מי לא מוכן להצטרף לקואליציה שכזאת? ביום הזה, ביום בו יהיה לכולונו זמן לחשוב, אבקשכם לחשוב על אחדות. מה מאחד אותנו, תחת איזו מטריה יכולים אנו להתאחד? נתאחד קודם על המטרה. נתאחד ונרקום תכנית הבנויה על אלגוריטם שמוביל לשלום אמיתי. נתאחד ונבצע את התכנית. גמר חתימה טובה לכולכם.

resh0

New member
אצלי בבית תמיד: מטרה, תכנית, ביצוע.

ואצלך??? המטרה של האויב, התעלמות מתוכנית האויב וסיוע לביצועה של התכנית של האויב. לא מאחל לך הצלחה במאבקך.

רלוונטי

New member
מה אגיד לך.......................

אתה עומד להתאכזב...........אבל אתה בטח רגיל כבר.אישית נראה לי שאיחולים שלך הם דרך בטוחה להכשל...

resh0

New member
מדובר בהודעה רצינית שלא מתאימה לאחד

מוגבל כמוך. זכותנו לפחות לדעת מהי הסחורה לפני שאנו שוקלים לשלם את המחיר. לא כך? אני מראה מטרה, תכנית, מוכיח שניתן לבצע! ואתה? מהי המטרה שלך? מהי התכנית שלך? מהיא דרך הפעולה שלך כדי להצע את התכנית? מטרה, תכנית, ביצוע = "חוט שידרה". ואולי אתם בשמאל בגלל העובדה שאין לכם "חוט שידרה", מעדיפים להזדהות עם חוט השדרה של האויב, במקום להתאחד סביב חוט השדרה של הימין שהוא הרוב המוצק בארץ ובגדול.

רלוונטי

New member
כמה לחיצות על המקלדת......

אינם הוכחה לשום דבר...גבולות 67 . מדינה פלשטינאית . הכרה כלכלית בפליטים . ואינטגרציה מוחלטת במערכת החינוך הישראלית....תמורת הכרה של הליגה הערבית ללא מסתיגות בזכות הקיום של מדינת ישראל על גוונה היהודי וסוף הסכסוך. היופי שבתוכנית שלא צריך אותך בשביל לישם אותה. היא כבר מתחילה להתבצע.......השאלה היחידה שנשארה פתוחה היא כמה ימותו בדרך. אתה מרגיש יותר טוב עכשיו?

resh0

New member
אכן עראפת גאה בך היום על שמצא שותף.

שותף לתכנית חיסולה של ישראל בשלבים. גבולות 67 אינם המטרה של ישראל! המטרה של ישראל נקבעת ע"י אזרחי ישראל בבחירות דמוקרטיות ולזה לעולם לא יהיה רוב. אני מדבר על אחדות! קודם נתאחד על משמעות השלום, כיצד צריכה להיות המציאות עקב מצב של שלום. אח"כ נבדוק האם יש באפשרות האויב לאפשר לנו לחיות במצב של שלום כפי שאנו רואים אותו ואח"כ נבדוק האם ישנה נכונות ברצונו של האויב לאפשר לנו לחיות בשלום כפי שאנו רואים אותו! מה זה "שלום"? בוא ספר לנו.

רלוונטי

New member
לי ידידי יש.................

סדר יום משל עצמי.........אבל תודה בכל זאת............אף פעם אל תגיד אף פעם...אם תבחן היטב תראה שאנחנו כבר בדרך החוצה.........................אגב התוכניות של ערפאת מכסות בערך את היומים הקרובים אולי שבוע. יותר רחוק מזה הוא לא רואה כלום. אימון בטאי-צי יכול לעשות ניסים לפראנויות שלך.

resh0

New member
"שטחים תמורת שלום":

משום-מה ברור לך מאוד מה זה ה"שטחים" בעיקרון. אבל מוזרה העובדה כי אינך מצליח להגיע לתאור ה"שלום" שבעיקרון! זה בהחלט מזכיר לי מישהוא... את עראפת! תבוא תתפוס איתי גלים בים ותראה כמה תאי-צ´י חלול...

רלוונטי

New member
שמעת ממני .......................

שטחים תמורת שלום? אינני בעל הבית של השטחים וממש לא צריך את השלום שיש להם לתת....אבל מה זה בכלל קשור..........כשאני חושב על זה. מתאים לך יותר בנ"גי אתה גם יכול לוותר על החוט.

אלון גל

New member
כרעי תרנגולת

כיוון שהנחות היסוד שלך נטולות יסוד כל דבריך עומדים על כרעי תרנגולת מה הן הנחות היסוד הנכונות? שאל אותי

resh0

New member
מהו "שלום" בעיניך?

אח"כ נבדוק את הנחות היסוד.

resh0

New member
מי לא כובש?

תן לי דוגמה אחת למ"ר אחד על-פני כדה"א שאינו שטח כבוש? מ"ר אחד בלבד! אתה מסוגל? מדובר בעיסקה! הצדדים הסכימו בהסכם אוסלו על עיקרון: "שטחים תמורת שלום". משום מה כל הזמן מתמקדים ב"שטחים" ולא ב"שלום". למה? להזכירך: 1. מעל ל 97% מלשתינאי יש"ע נשלטים בידי הראשות הפלסטינית. יתר ה 3% מוזמנים לעבור אל תחומי הראשות הפלסטינית. גם פלשתינאי ישראל מוזמנים לעבור אל תחום הראשות הפלשתינית. אף אחד לא מחזיק אותם בכוח. 2. הפלשתינים מעולם לא היו ריבון על שטח כלשהוא, מכך שמהם אף אחד לא כבש. אנחנו מזמן כבר לא כובשים... ואם אנחנו כובשים, אז אנחנו כובשים מאוד נוחים! עובדה: 1.2 מיליון פלשתינים חיים בתוך ישראל למרות שיכלו להצטרף אל אחיהם בראשות ולא לסבול מה"כיבוש" הנורא...

אלון גל

New member
אין יו"ש יש פלשתין

רק אם תפנים את זה אולי תתפקח אין ולא היה יו"ש למעט בתקופה זניחה בהסטוריה של האנושות אלא אם.. אלא אם..אתה מאמין בתנ"ך ואם אתה מאמין בתנ"ך ופועל על פיו במה שונה אתה מהחמאס?

resh0

New member
אין גם קליפורניה...אולי תתפכח?

הרי היא נכבשה מהמקסיקאים והאינדיינים... הם בכלל טוענים שכל אמריקה היא תקופה זניחה בהיסטוריה... מי אתה שתקבע מהו זניח??? סכסוכים טריטורייליים ישנם בכל העולם ואין "צודק" ו "לא צודק". לכל צד יש את ה"צדק" שלו. לכן מדובר בעיסקה בה מוותר כל צד, או שילחמו הצדדים עד שצד אחד יכניע את השני וכך יקבע על מה (אם בכלל) יוותר. כך נוהג העולם שלנו ואם נתקלת בעולמות אחרים בנוהגים אחרים, כתוב על זה ספר... אם מישהו צריך להפנים משהו, זה אתה את נוהגי כדה"א שלנו... אני אישית אשמח אם תספר לי את רשמיך בעולמות אחרים. מה זה שלום????

אלון גל

New member
אין לנו כח

נישול האינדיאנים לא היה צודק אבל היה למתיישבים האמריקאים כח לנו ושמע זאת היטב אין כח!!! אם נמשיך עם הכיבוש נחטוף זפטה כזאת שלא נתאושש ממנה יקרה לנו אסון אני אינני תבוסתן אני אומר את זה משום שאותי מנחים שיקולים הגיוניים בלבד אם המצב היה כמו בין המתיישבים מאירופה והאינדיאנים הייתי מציע פתרון שונה

resh0

New member
על איזה כיבוש אתה מדבר?

אנו כבר לא כובשים. כל מ"ר על-פני כדה"א הינו שטח כבוש. אין קריטריונים ברורים לקביעת זכות לריבונות על מ"ר ספציפי. כך זה בעולם שלנו, בכדה"א שלנו. את זה אתה מסוגל להבין??? 2 דרכים לסיומו של קונפליקט טריטוריילי: 1. לחימה בה צד אחד מכריע את השני והצד המנצח קובע את תנאי הסדר הקבע. 2. עיסקה! אף צד אינו יוצא בכל תאוותו בידו. כך זה בעולם שלנו, בכדה"א שלנו. את זה אתה מסוגל להבין? מלחמה היא האופציה הפחות טובה, אבל הסכם צריך להיות כזה שיביא לשלום אמיתי! לא סתם הסכם בו אתה מוותר בתמורה לכלום. לזה קוראים כניעה. אם הפלשתינים לא מוכנים להגיע איתנו להסדר קבע בו ישראל תחיה בתנאים של שלום אמיתי, כלומר חיסולם של האיומים הקיומיים והמאיימים על אזרחי ישראל ולמרות אי הסכמתם הם ממשיכים לתקוף אותנו, אין ברירה אלא לעבור לאופצית המלחמה. אני מציע שנתאחד כולנו סביב כמיהתנו לשלום. שלום אמיתי! ראשית בואו נגדיר לעצמנו מהם התנאים שאותם אנו רוצים ליצור באמצעות התהליך המדיני/צבאי. לפני שאני מתבקש לוותר לטובת האוייב, אני צריך לדעת בתמורה למה אני מתבקש לשלם!!! מה זה שלום אמיתי לדעתך? האם לדעתך יש בנמצא פרטנרים שיהיו מוכנים לאפשר לנו שלום כזה?

אלון גל

New member
חד משמעית כן

ניתן להשיג שלום עם הפלשתינים תוך תקופה קצרה אני בטוח בזה לחלוטין

למעלה