מטפחות/צעיפים - האם? אילו? מתי?

מטפחות אני לא אוהבת

אבל צעיפים- ודאי, בעיקר כאלה מצמר, ובחורף:) ודעתי- זה גם מחמם וזה גם מוסיף למראה:)

צעיפים- ברור! מטפחות- ממש תלוי

מטפחות רק אז כזה בים וזה סטייליסטי כזה וזה יפה על הראש....כמו שהדס מורנו שמה בפעם הראשונה שהיא הנחתה את אקסיט..... צעיפים- בחורף, הפריט שלעולם לא יוצא מהאופנה וכ"כ מוסיף לכל דבר!!

LuNa MaJnUnA

New member
צעיפים אצלי זה יותר צורך..

כשקר ולובשים חולצה יחסית פתוחה זה יכול נורא לחמם. סתם ככה זה יפה, אבל לא כ''כ נוח :/

Prozaccc

New member
אני אוהבת צעיפים

בחורף, במיוחד צעיפים כאלה עבים וארוכים:)

מטפחות וצעיפים ../images/Emo99.gif

צעיפים זה חובה לחורף.זה גם מחמם וגם יפיפה. אני אוהבת בעיקר צעיפים סרוגים גס מצמר. וצעיפים שסרוגים בסגנון תחרה/קרושה אבל מצמר. מטפחות - בתור צעיף זה אחד הדברים היותר יפים שיש. יש לי מטפחת שחורה ממשי עם רקמה אדומה של פרחים מספרד (משהו ממש מדהים ומיוחד), שאני מגלגת למין גלגל עבה כזה וכורכת מסביב לצוואר עם קוקו בינוני, מיני בננה מקדימה וגופיה, וזה נראה מדהים! כמו כן ניתן ללבוש מטפחות בתור שאל, שזה ממש מקסים בחורף. וכמובן על השער, אבל רק אם הן מיוחדות ויפות. סתם מטפחת על השער זה נואר לא מחמיא. בכל מקרה, שני אלה יכולים ממש לשפר ולהרים כל הופעה בינונית בחורף (וגם בקיץ).

nobo123

New member
../images/Emo45.gif

אני אוהבת את הצעיפים האלה לסתיו-קיץ שהם לא מצמר שהם דקיקים כאלה עם פסים בכל מיני צבעים...לי יש אחד כזה בחום עם פסים בגוונים של ורוד...לא יודעת אם אתם מכירים אותם אבל יש כאלה בכל מקום

Painted Fairy

New member
אולי תפרסמי תמונה שלך,../images/Emo126.gif

עם כל מיני בגדים שיש לך?
נשמע טוב

הממ

א. תודה
. ב.אני מעדיפה שלא להחשף... ג. אולי אני אצלם רק את הבגדים (על המיטה או משהו) ואעלה אותם לפורום.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif צעיפים בהחלט יכולים

לשדרג כל הופעה ולא רק בחורף. יש צעיפים דקים מאוד ומהממים שאפשר ורצוי לשים עם גופיית סבא וג'ינס

מטפחות וצעיפים הם האבזר האופנתי-

הכי אהוב עליי-יש לי אוסף שלם של מטפחות וצעיפים מכל הסוגים, המינים והצבעים, אבל אני שמה אותם בעיקר בחורף, בקיץ כמעט בכלל לא, רק מדי פעם, תלוי בחשק ובהתאמה לבגדים, אני קושרת איזו מטפחת קלילה סביב הצוואר.

מטפחות לא

צעיפים רק לחורף לא אוהבת ת'צעיפים האלה לקיץ.. יעני מה הקטע אתם בקיץ ובשביל להראות "טוב" אתם צריכות גם לסבול צעיף על הצוואר? חח לא מספיק החום? בעעע!!

Sitvanit l

New member
../images/Emo20.gifאני אוהבת צעיפים

אבל רק בחורף אני משתמשת, צעיפים עבים אני פחות אוהבת, הם לא כל כך נוחים לי. אני אוהבת גם את הצעיפים שהזכירה nobo 123 אבל אני לא משתמשת בכאלה. ומה ז"א מטפחות-איזה? שימו תמונה

iditush11

New member
אני מאוד אוהבת צעיפים בעיקר פשמינה

צמר מאוד רך של כבשים, ונורא יקר. חורף שנה שעברה קניתי לי כמה צעיפי פשמינה בכל מיני צבעים - שחור, ירוק, חום, אפור, כתום וכחול כהה. חלק קניתי בגרטרוד וחלק קניתי בחנות בשם אניק בכיכר המדינה. יש לי עוד צעיפים דקיקים וצבעוניים שהבאתי מהמזרח הרחוק בזמנו, מהודו ותאילנד, אבל ממש דקים שלא מחממים במיוחד אבל הם נחמדים גם בערבי הקיץ הקרירים בירושלים. ויש לי כמה צעיפי צמר עבים אחד מאולד נייבי, גאפ בעיקר כאלו שאמא שלי הביאה לי מארה"ב. יש לי גם צעיפים דקים מבד שיפון עם הדפסים של פרחים עליהם ששדרגתי אותם והפכתי אותך לחגורות. אבל אני הכי אוהבת את הפשמינות שלי, הן ללא ספק הצעיפים הכי מושקעים והכי שווים שקניתי אי פעם. מטפחות זה לא הסטייל שלי

Brownie s

New member
צעיפים רולז

בחורף חמים עם כל סוודר באביב ובסתיו דקים וארוכים.. הכל הולך!

למעלה