מטורף הצית אוטובוס של "דן" !

מצב
הנושא נעול.

ארזS

New member

ראו כאן ידיעה + תמונות של האוטובוס השרוף. פשוט השתגע הבן אדם הזה !

באמת משוגע

באמת משוגע
למה לעשות כזה דבר???? לא מספיק כמה אוטובוסים נשרפים בזמן האחרון.... לדוגמא: 6182 (של קו 49 מפ"ת) עומדת שרופה באחד מחניוני דן.

צחקן

New member
ם בב"ש הציתו אטובוס.

באמת משוגע
למה לעשות כזה דבר???? לא מספיק כמה אוטובוסים נשרפים בזמן האחרון.... לדוגמא: 6182 (של קו 49 מפ"ת) עומדת שרופה באחד מחניוני דן.
ם בב"ש הציתו אטובוס.
ב"ה מה יהיה סוף לכל זה ? . אני לא מבין. כשאני הולך יד אטובוס או מכונית אני משתדל לא לנגוע ולשמור על הרכוש שאני דורך עליו (מרצפות המדרכה) וגדרות ושאר ירקות
.

ארזS

New member
כן צחקן. אני חושב שאת האוטובוס הזה

ם בב"ש הציתו אטובוס.
ב"ה מה יהיה סוף לכל זה ? . אני לא מבין. כשאני הולך יד אטובוס או מכונית אני משתדל לא לנגוע ולשמור על הרכוש שאני דורך עליו (מרצפות המדרכה) וגדרות ושאר ירקות
.
כן צחקן. אני חושב שאת האוטובוס הזה
אתה צריך להכיר כי הוא עבד בקו 1 פנימי של פתח תקוה.

יצחקA

New member
ארז!!! האוטובוס הזה מצולם לפרוספקט

של מרכזי עזריאלי. הפרוספקט מחולק באוטובוסים של "דן" ובו יש הנחות והטבות ברשתות ובחנויות מסויימות של מרכז עזריאלי. 7203 בעל מספר רישוי 90-005-01. האוטובוס בעל שילוט קו אלקטרוני וקטן יותר. תודה על זה שהבאת את הידיעה לפורום. איציק.

ארזS

New member
זה באמת עצוב

של מרכזי עזריאלי. הפרוספקט מחולק באוטובוסים של "דן" ובו יש הנחות והטבות ברשתות ובחנויות מסויימות של מרכז עזריאלי. 7203 בעל מספר רישוי 90-005-01. האוטובוס בעל שילוט קו אלקטרוני וקטן יותר. תודה על זה שהבאת את הידיעה לפורום. איציק.
זה באמת עצוב
כאילו אין מספיק צרות שצריך גם משוגעים ששורפים אוטובוסים.

ליילנד

New member
../images/Emo2.gifוואי, אני בשוֹק

זה באמת עצוב
כאילו אין מספיק צרות שצריך גם משוגעים ששורפים אוטובוסים.
וואי, אני בשוֹק
אנשים לא נורמלים
, ככה לגנוב אוטובוס ולשרוף, מה זה היה, פירומן
עכשיו צריך לחייב אותו במחיר של כזה נידרפלור, שישלם אותו כל חייו אפילו. לא מספיק אוטובוסים הולכים בפיגועים ותאונות שלא נדע. ושילקח למקום איפה שאנשים כמוהו צריכים להיות (ועוד רוצים לסגור את אברבנאל).

מס' הרישוי הוא, כמובן, 91-005-01

מס' הרישוי הוא, כמובן, 91-005-01

הוא גם מופיע על כל הכרטיסיות שיש

הוא גם מופיע על כל הכרטיסיות שיש
עלהם אוטבוס ממש דוגמן

צחקן

New member
לא בטוח

לא בטוח
ב"ה אם אני צוכר נכון זה 7204. לפני כמה חודשים דיברתי פה עם מישהוא על הנהג נחמן. סוף סוף אני יודע את המספר הפנימי שלו 7104. למישהואיש מושג מתי יגיעו עוד 40 נידרופלורים לדן ? . והאם דן מתכננת לרכוש/רכשה עוד חוץ מהארבעים הללו?. (השלאלות בעיקר מיועדות לאנדי אך גם לכל מי שיודע).

ס מ י ש

New member
../images/Emo46.gif מה זה צריך להיות ? ../images/Emo46.gif

מה זה צריך להיות ?

איך הוא עשה את זה? אף אחד לא ראה? ואיך בכלל הוא גנב את האוטובוס? משהו לא ברור כאן. הוא גנב אותו מפתח תקוה? או שראה אותו שם ואז הצית?

האוטובוס הנ"ל שייך לקו 1 פתח תקווה

מה זה צריך להיות ?

איך הוא עשה את זה? אף אחד לא ראה? ואיך בכלל הוא גנב את האוטובוס? משהו לא ברור כאן. הוא גנב אותו מפתח תקוה? או שראה אותו שם ואז הצית?
הוא חונה בד"כ בתחנה מרכזית בפ"ת, ומכאן אולי ניתן להבין את הקלות שבגניבת האוטובוס. למרות שיש שם שומר, המקום אינו מגודר או סגור, בדומה לחניו רגיל של דן, אלא מדובר בשטח יחסית פרוץ השוכן ממש בתוך העיר.

ארזS

New member
אתה מתכוון שהוא היה שייך לקו 1 פ"ת

הוא חונה בד"כ בתחנה מרכזית בפ"ת, ומכאן אולי ניתן להבין את הקלות שבגניבת האוטובוס. למרות שיש שם שומר, המקום אינו מגודר או סגור, בדומה לחניו רגיל של דן, אלא מדובר בשטח יחסית פרוץ השוכן ממש בתוך העיר.
אתה מתכוון שהוא היה שייך לקו 1 פ"ת
עכשיו הוא כבר לא שייך לאף קו...

יצחקA

New member
בואו נמנה את האוטובוסים שיצאו

בואו נמנה את האוטובוסים שיצאו
משירות "דן" בטרם עת: 305, 7203, 6267, 7228מהפיגוע בקו 4, 6182, יש עוד?

מצב
הנושא נעול.
למעלה