באמת משוגעמטורף הצית אוטובוס של "דן" !
ראו כאן ידיעה + תמונות של האוטובוס השרוף. פשוט השתגע הבן אדם הזה !
ם בב"ש הציתו אטובוס.באמת משוגע
למה לעשות כזה דבר???? לא מספיק כמה אוטובוסים נשרפים בזמן האחרון.... לדוגמא: 6182 (של קו 49 מפ"ת) עומדת שרופה באחד מחניוני דן.
כן צחקן. אני חושב שאת האוטובוס הזהם בב"ש הציתו אטובוס.
ב"ה מה יהיה סוף לכל זה ? . אני לא מבין. כשאני הולך יד אטובוס או מכונית אני משתדל לא לנגוע ולשמור על הרכוש שאני דורך עליו (מרצפות המדרכה) וגדרות ושאר ירקות.![]()
לא מכירכן צחקן. אני חושב שאת האוטובוס הזה
אתה צריך להכיר כי הוא עבד בקו 1 פנימי של פתח תקוה.
ארז!!! האוטובוס הזה מצולם לפרוספקטמטורף הצית אוטובוס של "דן" !
זה באמת עצובארז!!! האוטובוס הזה מצולם לפרוספקט
של מרכזי עזריאלי. הפרוספקט מחולק באוטובוסים של "דן" ובו יש הנחות והטבות ברשתות ובחנויות מסויימות של מרכז עזריאלי. 7203 בעל מספר רישוי 90-005-01. האוטובוס בעל שילוט קו אלקטרוני וקטן יותר. תודה על זה שהבאת את הידיעה לפורום. איציק.
זה באמת עצוב
כאילו אין מספיק צרות שצריך גם משוגעים ששורפים אוטובוסים.
מס' הרישוי הוא, כמובן, 91-005-01ארז!!! האוטובוס הזה מצולם לפרוספקט
של מרכזי עזריאלי. הפרוספקט מחולק באוטובוסים של "דן" ובו יש הנחות והטבות ברשתות ובחנויות מסויימות של מרכז עזריאלי. 7203 בעל מספר רישוי 90-005-01. האוטובוס בעל שילוט קו אלקטרוני וקטן יותר. תודה על זה שהבאת את הידיעה לפורום. איציק.
צודק! אני כתבתי בטעות את 3988...מס' הרישוי הוא, כמובן, 91-005-01
הוא גם מופיע על כל הכרטיסיות שישארז!!! האוטובוס הזה מצולם לפרוספקט
לא בטוחארז!!! האוטובוס הזה מצולם לפרוספקט
באמת מטורף האיש הזה.מטורף הצית אוטובוס של "דן" !
מטורף הצית אוטובוס של "דן" !
האוטובוס הנ"ל שייך לקו 1 פתח תקווהמה זה צריך להיות ?![]()
![]()
איך הוא עשה את זה? אף אחד לא ראה? ואיך בכלל הוא גנב את האוטובוס? משהו לא ברור כאן. הוא גנב אותו מפתח תקוה? או שראה אותו שם ואז הצית?
אתה מתכוון שהוא היה שייך לקו 1 פ"תהאוטובוס הנ"ל שייך לקו 1 פתח תקווה
הוא חונה בד"כ בתחנה מרכזית בפ"ת, ומכאן אולי ניתן להבין את הקלות שבגניבת האוטובוס. למרות שיש שם שומר, המקום אינו מגודר או סגור, בדומה לחניו רגיל של דן, אלא מדובר בשטח יחסית פרוץ השוכן ממש בתוך העיר.
בואו נמנה את האוטובוסים שיצאוהאוטובוס הנ"ל שייך לקו 1 פתח תקווה
הוא חונה בד"כ בתחנה מרכזית בפ"ת, ומכאן אולי ניתן להבין את הקלות שבגניבת האוטובוס. למרות שיש שם שומר, המקום אינו מגודר או סגור, בדומה לחניו רגיל של דן, אלא מדובר בשטח יחסית פרוץ השוכן ממש בתוך העיר.
תגידו משהובואו נמנה את האוטובוסים שיצאו
משירות "דן" בטרם עת: 305, 7203, 6267, 7228מהפיגוע בקו 4, 6182, יש עוד?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.