לילייה בת חלום
New member
מטבח... התלבטות תקציבית זקוקה לניסיונכם...
שלום,
אני לפני הבנייה. יש לי כבר את כתב הכמויות ביד...
ועכשיו אני מתלבטת בנושא המטבח.
הייתי בהום סנטר, ראיתי. קיבלתי הצעת מחיר של בערך 25 אלף. הפלוס הוא שזה כולל שיש חינם. יש לי 6 מטר אורך שיש. כך שזו הטבה שך 6000 ש"ח... משמעותי מאוד.
הייתי אצל נגר. איכות מובטחת. לקוחות מרוצים. קיבלתי הצעה של 27 אלף. בערך אותו מטבח. כולל מתנה מדיח אינטגרלי, וגם תנור... דברים שאני בהחלט צריכה.
באיקאה עוד לא הייתי...
על פניו, ברור שאני מעדיפה את הנגר.
אבל עכשיו אני קצת חוששת שאני אחרוג מהתקציב שלי (למשל מעדיפה לקחת מרצפות שאני אוהבת מאוד, ולהתפשר בדברים אחרים).
אז השאלה היא כזו:
1. האם למישהו / מישהי כאן יש ניסיון עם המטבחים של הום סנטר?
2. האם יש לכם ניסיון עם המטבחים של איקאה?
3. מי נחשב טוב יותר? איכותי יותר? יחזיק יותר מעמד?
4. כמה שווה מדיח אינטגרלי פשוט? כמה שווה תנור פשוט? כי אני מעריכה ש"המתנות" של הנגר הן זולות יחסית...
ומה באופן כללי הייתן עושות...?
התקציב לבנייה ממש דחוק, ובכל פעם יש "עיזים" חדשים (דווקא לא קשור לבנייה, אלא דווקא למינהל מקרקעי ישראל ולערך הקרקע...)
תודה מראש על התשובות.
הפורום הזה הוא מתנה אמיתית, וזה מדהים בעיני שאנשים מקדישים המון זמן לענות בהתנדבות ובהשקעה כזו.
שלום,
אני לפני הבנייה. יש לי כבר את כתב הכמויות ביד...
ועכשיו אני מתלבטת בנושא המטבח.
הייתי בהום סנטר, ראיתי. קיבלתי הצעת מחיר של בערך 25 אלף. הפלוס הוא שזה כולל שיש חינם. יש לי 6 מטר אורך שיש. כך שזו הטבה שך 6000 ש"ח... משמעותי מאוד.
הייתי אצל נגר. איכות מובטחת. לקוחות מרוצים. קיבלתי הצעה של 27 אלף. בערך אותו מטבח. כולל מתנה מדיח אינטגרלי, וגם תנור... דברים שאני בהחלט צריכה.
באיקאה עוד לא הייתי...
על פניו, ברור שאני מעדיפה את הנגר.
אבל עכשיו אני קצת חוששת שאני אחרוג מהתקציב שלי (למשל מעדיפה לקחת מרצפות שאני אוהבת מאוד, ולהתפשר בדברים אחרים).
אז השאלה היא כזו:
1. האם למישהו / מישהי כאן יש ניסיון עם המטבחים של הום סנטר?
2. האם יש לכם ניסיון עם המטבחים של איקאה?
3. מי נחשב טוב יותר? איכותי יותר? יחזיק יותר מעמד?
4. כמה שווה מדיח אינטגרלי פשוט? כמה שווה תנור פשוט? כי אני מעריכה ש"המתנות" של הנגר הן זולות יחסית...
ומה באופן כללי הייתן עושות...?
התקציב לבנייה ממש דחוק, ובכל פעם יש "עיזים" חדשים (דווקא לא קשור לבנייה, אלא דווקא למינהל מקרקעי ישראל ולערך הקרקע...)
תודה מראש על התשובות.
הפורום הזה הוא מתנה אמיתית, וזה מדהים בעיני שאנשים מקדישים המון זמן לענות בהתנדבות ובהשקעה כזו.