מטבחים

מטבחים

שלום אבקש לקבל המלצה לגבי מטבחים, doit'זיו, הדקל, פרפקט ליין, סמל, אפשר להתבלבל יש לכם המלצות השגות וכו אשמח לשמוע תודה מראש דרורה

Big Hammer

New member
חוות דעת

מבין השמות המוזכרים נעשה עוול למטבחי הדקל , סמל , וזיו שנכללים עם חברות שאינם באותה דרגה של מוניטין,איכות,ועיצוב . אין לשכוח גם את מטבחי רגבה שנמצאים באותה קטגוריה.

מטבחים

אני מאזור המרכז אבל לא ברור לי מה זה משנה הרי כל הנל שצינתי הם חברות ויש להן סניפים בכל הארץ

fireman

New member
החברות שציינת

לא מעניינות אותי. כשאני הלכתי להזמין מטבח עברתי גם דרך רגבה......באותה המהירות שנכנסתי גם ברחתי. אם את רוצה לקנות מטבח מודולרי עם "אלה המידות וזה מה יש" ולשלם על זה פי 3 שיבושם לך. אם אתה רוצה לקבל גם המלצות נוספות שאולי יחסכו לך שקל או שניים בכיס תיידעי אותי.

מטבחים

הייי לא זוכרת שציינתי רגבה אבל כן אני רוצה מטבח מודולרי באיכות טובה בתקציב הגיוני אשמח לקבל המלצות נוספות

fireman

New member
כנראה שלא הבנת את המינוח

מודולרי. כשאני נכנסתי לרגבה עם התוכניות של המטבח שלי (ובעצם של כל הבית) הציעו כל מיני הצעות ופסלו כמה דברים שאני רציתי בגלל שרגבה מייצרת את היחידות היותר "מעניינות" שלהם במידות מסויימות שמהן לא ניתן לחרוג. אני רציתי ארון גדול פינתי שיעמוד באחת הפינות של המטבח שלי והוא לא התאים במידות בס"מ ספורים....ברגבה לא יעשו לך את השינוי ביחידה, זה מה יש ועם זה תחיי או לא.....התשובה שאני קיבלתי זה "אולי תגדיל את הקיר?" (כן בטח) בשביל לקנות יחידות מטבח במידות סטנדרטיות אפשר להכנס להום סנטר ולקנות יחידות ולהרכיב מהן מה שרוצים, בשביל לקבל יחידות AS IS אני לא צריך את רגבה ולשלם כאילו תופרים לי את המטבח על הקירות בעבודת יד. בסופו של דבר אחרי כמה הצעות נכנסתי לחברת "פנל מטבחים" שיש לה אולמות תצוגה בבאר שבע, נתיבות ועכשיו גם באשדוד כמדומני, קיבלתי אחלה הצעה, אחלה מטבח עם כל מה שרציתי, עם הפרזולים הכי משובחים של בלום, במידות שרציתי ועם שירות מ-ע-ו-ל-ה, כל מה שביקשתי גם מהמתקינים קיבלתי ללא שום מילה על חיוב נוסף וכוליי. אני ממליץ בחום.

Big Hammer

New member
הבהרה

מה לא ברור ? שמטבחי רגבה הדקל זיו וסמל הם בשורה הראשונה של חברות המטבחים מתוצרת הארץ בכל מה שקשור למוניטין , איכות , עיצוב . אם עדיין לא ברור כנראה שההסבר אינו טוב מספיק.

is99

New member
ההמלצה שלי

נכנסנו לדירה חדשה לפני כשנה ובאותה תקופה ביקרנו בהמון חברות של מטבחים. השקענו באמת המון זמן, היינו בכל החברות הגדולות וגם אצל נגרים קטנים. מכוון שדודה שלי עשתה מטבח ברגבה לפני מספר שנים והייתה מאוד מרוצה בסופו של דבר היינו צריכים להחליט בין רגבה לבין נגר קטן אבל מאוד מומלץ. הזמנו בסוף אצל נגר בעיקר בגלל עלויות (רגבה רצו הרבה יותר) אני לא אגיד לך שהכול הלך חלק וללא כל בעיות אבל בסופו של דבר אנו מאוד מרוצים. מה שעוד יותר מחזק את ההרגשה שלנו זה שהורים שלי החליפו לפני חצי שנה מטבח והלכו בסוף לרגבה. למרות השם והכול אני חייב להגיד שהשירות והאיכות שקיבלנו מהנגר היו יותר טובים. אבל אני שוב מדגיש שזו לא הייתה חוויה מושלמת אבל בסופו של דבר יצאה כמו שרצינו ובלי יותר מידי בעיות. אז לסיכום, צודקים כאן האנשים שאומרים שרגבה וחברות דומות יקרות מידי ומאוד לא גמישות. הכי חשוב לפני שאת מחליטה זה ללכת ולראות מטבחים שהחברה בה את מזמינה עשתה ורצוי לא חדשים אלא אחרי שנה שנתיים או יותר וכמובן לא מה שמציגים לך באולם תצוגה.

ninanoo

New member
אם את רוצה משהו מיוחד

ולא את הסטנדרט שמציעות החברות הגדולות, יחס אישי ותכנון ש"תפור במיוחד לך" לכי לחברות הקטנות יותר, יכול להיות שתצאי גם יותר בזול שילחי לי מסר אם את מעוניינת בהמלצה

haginagi

New member
נועם

מה אכפת לך לקבל הצעה מנגר פרטי שנותן יחס אישי ושאכפת לו מכל לקוח וכמובן נותן עבודה מעולה זה לא עולה כסף נועם:0524217794

אפרתים

New member
אנחנו הזמנו מטבח לפני מס' שבועות

עשינו לפני כן סיבוב בלא מעט מקומות. מסכימה עם קודמיי לגבי מטבחי סמל וזיו - איכות מעולה והמחיר בהתאם. ממטבחי do-it ממש לא התרשמנו - לא התחברנו לדגמים, המבחר לא היה עצום, והאיכות לא מדהימה. אנחנו בסוף סגרנו בטופז.

מה דעתכם על מטבחי פורמיקה??

האם יש השפעה לכך שיש המון חלונות במטבח? הבנתי שהפורמיקה חזרה (כך לפחות אמרו לנו במטבחי DO IT

למעלה