מטאל וחמת חלילים...

שמקססן

New member
אמממ

אני חושב שלCruachan יש נגן חמד חלילים וגם תנסה את Battleheart, הקלידן שלהם עושה חמת חלילים על הקלידים (וזה בחינם!)

Jethro Tull... סתם, לא ממש...

זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כי אני זוכר שפעם הם לקחו את הגראמי ב best metal album כשמטאליקה אמורה הייתה לקחת... הראו גם שהסולן מנגן על חליל ועולם ה"מטאל" כביכול לא מבין בכלל במטאל... Jethro Tull האמת אחת הלהקות המובילות בתחום הרוק המתקדם ומאוד מומלצת!! Thick As A Brick אלבום מצוין!!

epitaph

New member
כן, זה היה די מצחיק...

ששמעתי על זה בפעם הראשונה, אאל"ט שנה אחר כך מטאליקה זכו והם אמרו משהו בסגנון של "מזל של התחרנו שוב נגד ג'טרו טאל.

הציטוט המדויקה הוא

"מזל טוב שג'טרו טול לא הוציאו אלבום השנה"

Black Rose

New member
In Extremo!!!

מטאל, חמת חלילים ונצרות... טוב החלק השלישי לא מדהים (אלא אם אתה נוצרי או מתעניין בדתות...) מוזיקה נפלאה, שרים בעיקר בגרמנית, קצת גאלית, לטינית ועוד... אגב- גם נבל, תופים עתיקים ושאר כלי נגינה עתיקים ופולקיים משתתפים במוזיקה הנפםלאה של הלהקה עם השו הכי טוב שיצא לי לראות.

Black Rose

New member
גם- Saltatio Mortis

דומה לאין אקסטרמו, אבל פחות מטאל- יותר רוק ופחות משוגעים לדעתי.

Drunk Bullet

New member
אני מצדיק! ../images/Emo45.gif

בדגש על השירים- Ave Maria אחד השירים הטובים ביותר, הטקסט הוא מזמור ממנזר ספרדי מלפני כמה מאות שנים. Die Gier Erdbeermund Fontaine La Jolie שיר יפה Lebensbeichte שיר ממכר, אפשר לשמוע אותו בלי סוף Liam Macht Und Dummheit Stetit Puella Wind Omnia Sol Temperat

Tanzwut

להקה גרמנית ששרה בגרמנית מנגנת בחמת חלילים ומשלבת נגיעות של טראנס במטאל שלהם. הזוי אבל שווה הם גם נראים כמו גיסים של סליפנוט

Drunk Bullet

New member
ועוד להקה..

Hewol Telwen בלאק פולק מצרפת, חמת חלילים זה כלי דומיננטי בשירים שלהם.

werus

New member
Heol Telwen

להקה אדירה. מומלצת בחום לכל אוהבי חמת חלילים, ולכל מי שרוצה לשומע מטאל אדיר.

למעלה