מחשבות

מחשבות

יש לי אהבה היא אמרה לי לא במילים, בעיניים יש לי אותך חשבתי בלב לתמיד גם שאת אינך את נוכחת אני לא צריכה להיות איתך כדי שתהיי לי זרקת עליי מילים שחורות של סוף ואני חשבתי איך אוכל לאהוב אותך גם שאינך את גם היום שאני אוהבת ,כולי, אישה אחרת את נשארת מסומנת, לומדת לחיות איתך כל יום מחדש להשלים עם הכאבים שהיו ועם העיניים שלך והצלילים את איתי גם שאת אינך זה מה שיצרנו אנחנו

קחי 2

המילים שלך עוררו אצלי הרגשה של עצבות. האישה שאהבתי כ"כ בחרה באדם אחר ותמיד אמרה שלנצח עיניי וצליליי ישארו אצלה. האהבה הכי חזקה שחוויתי בחיי וכל שנותר הוא להיות במציאות ולקבל אותה. גם אם לא בחרתי בה. רואה מסביבי שמתחנתים ומביאים ילדים, רואה שמוצאים את שאהבה נפשם ואני כ"כ אהבתי שבכל נשימה שלי הרגשתי שאני מתרגשת ממני ואוהבת אותה עד המקום הכמוס ביותר בתוך נשמתי. כ"כ אהבתי וזה שקר להשתמש בלשון עבר... איך מוצאים ת'כוח להבין שבחרו באדם אחר ולהכיר במציאות ולצאת מהעצב הזה? אני יודעת מה זה חיים אני יודעת מה זה להתרגש אני יודעת מהם רגעי אושר אמיתיים באמת ניתן לחיות בהרגשה של אהבה ענקית לא ממומשת ולפתוח את הלב שוב? טוב, הבנתי בעצמי את התשובה.. הרי החיים הראו לי שהכל יכול להיות! הלוואי והייתי יכולה לעוף כל החושים שלי ומהחשבות שלי היו עטופים באוויר ולא הייתי עוצרת לרגע עד שהייתי מרגישה שהשמחה והרצון חזרו אליי לנשמה זה קשה לי להיות אדם כ"כ אמוציונאלי, אבל אני אמצא את הדרך- אמן רוצה אהבה הדדית ומתאימה רוצה כ"כ

נעומי 37

New member
כחי עצור

קוראת ובוכה הקיץ בפתח והעצב גולש בין השורות בנות אתן אהבתן התאהבתן אהבו אתכן - אתן בנות מזל !!! וזה נגמר, וכואב הלב, ולא תמיד יש מי שיכול לפרגן ולחבק מה תרצו להשאיר לכן בזיכרון של א ה ב ה !!! כלכך גדולה שחויתם אתן פשוט בנות מזל היתה לכן אהבה גדולה

קלף משוגע

זכיתי לאהוב מילים ולחן: עברי לידר וכשהשמש נמחקת בשמיים והלב מטפטף לי דרך העיניים החומות אז אני זוכר שיש ידיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהרוח אחרי הצהריים היא מפזרת ענפים קטנים ובינתיים זה נעים אז אני זוכר שיש עיניים שרואות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב אני יודע שזכיתי לאהוב וכשהשמש יוצאת מעל המים ומתחיל עוד יום אפור ובינתיים אין סיבה אז אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב אני יודע שזכיתי לאהוב אני זוכר שיש שפתיים שרוצות אותי קרוב ואני יודע שזכיתי לאהוב זה לא אותו דבר (2005)

נחליפ קלפים?

כל אחת שעוברת בחיים שלנו יש לה תפקיד בהם.הלב מתחלק לחלקיקים או רק ל-4 ושם אין לנו שליטה....תזכרי תמיד מה נשאר שם,בחלק שהקצת לה... ותקחי אותה איתך לכל מקום שאת הולכת... ועיניים....כל כך משחקות אצלי תפקיד...כ"כ נשארות טבועות בתוכי... לעולם לא אצליח לשכוח את ירוקת העיניים שלי

למעלה