מחשבות מדאיגות../images/Emo4.gif (ארוך)
בוקר טוב זה לא בדיוק קיטור אלא יותר מחשבות רעות שמסתובבות לי בראש ואני מאוד מנסה לדחוק אותן הצידה, אבל לא כ"כ הולך לי. אני שבוע 13 ועד עכשיו ברוך השם כל הבדיקות יצאו תקינות כולל השקיפות העורפית. יש לי כל הזמן כאבי בטן שממש מאמללים אותי, אבל אני מנסה להגיד לעצמי שהמטרה מקדשת את האמצעים וזה בטח יעבור מתישהו(בתקווה שבקרוב). הפחד הכי גדול שלי (ואני בטוחה שאני לא היחידה) הוא שהעובר לא מתפתח כראוי או שחלילה הפסיק הדופק
. יש לי ביקורת שבוע הבא, ובמקום לחשוב מחשבות חיוביות ולהגיד לעצמי שהכל קרוב לוודאי בסדר, אני פשוט מתה מפחד!!! אני יודעת שלא אמורה להיות בטנונת בשלב הזה, אבל אני כל הזמן חושבת שאם היתה לי קצת בטן לפחות הייתי יודעת שהחמודי שלי מתפתח, אבל כאמור אין לי כמעט כלום. אם היה לנו מוניטור בבית, הייתי עושה כל יום כדי לראות שיש דופק...לא ממש מציאותי. אני ממש מחזיקה את עצמי לא להקדים את התור לרופא רק בגלל הדאגות שלי.אני בחרדות נוראיות! הצילו!
בוקר טוב זה לא בדיוק קיטור אלא יותר מחשבות רעות שמסתובבות לי בראש ואני מאוד מנסה לדחוק אותן הצידה, אבל לא כ"כ הולך לי. אני שבוע 13 ועד עכשיו ברוך השם כל הבדיקות יצאו תקינות כולל השקיפות העורפית. יש לי כל הזמן כאבי בטן שממש מאמללים אותי, אבל אני מנסה להגיד לעצמי שהמטרה מקדשת את האמצעים וזה בטח יעבור מתישהו(בתקווה שבקרוב). הפחד הכי גדול שלי (ואני בטוחה שאני לא היחידה) הוא שהעובר לא מתפתח כראוי או שחלילה הפסיק הדופק